ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΕΔΕΣΣΗΣ κκ ΙΩΗΛ. -- Του αδελφού μας Ιουστίνου

Σεβασμιώτατε,

σας απευθύνω αυτή την επιστολή με το θάρρος ενός ορθοδόξου χριστιανού, που είχε παλιά την ευλογία να παρευρεθεί στην ολονυκτία του ιερού μνημοσύνου, λίγο πριν την αγιοκατάταξη, του Αγίου γέροντος Παϊσίου. Εκεί τότε είχατε έρθει και εσείς μαζί με τον μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνό, ο οποίος αμέσως μετά το μνημόσυνο εκοιμήθη αιφνιδίως. Αυτό το ενθυμήθηκα διαβάζοντας την δημόσια δήλωση που εκάνατε προσφάτως και στην οποία αναφερθήκατε στους λόγους που σας ανάγκασαν να σταματήσετε τις ιεροπραξίες και να κλειδώσατε τις εκκλησίες.

Μου έκανε, σεβασμιώτατε, ιδιαίτερη εντύπωση η παραδοχή σας  «ημάρτομεν και ηνομήσαμεν» και, ότι αναγνωρίσατε πως η αναστολή των ιεροπραξιών η οποία, εν μέσω μάλιστα της μεγάλης και αγίας Τεσσαρακοστής,  επεβλήθη από την Πολιτεία,  οφείλεται στο ότι, «πληρώνουμε το επιτίμιο για τις αμαρτίες μας». Δηλώσατε μάλιστα ευθαρσώς, ότι « δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι η θεία κοινωνία  μολύνει» και ότι κάθε αντίθετη προς την θέση αυτήν αποτελεί βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος.

Πράγματι, σεβασμιώτατε, έχετε απόλυτο δίκαιο, όταν λέτε πως  έσφαλε βαρύτατα  ο απλός ιερέας της μητροπόλεώς σας, που εκοινώνησε τους πιστούς με πλαστικά κουταλάκια μιας χρήσεως, αλλά διατί να φταίει μόνο αυτός που   εβλασφήμησε το Άγιον Πνεύμα; Μήπως φταίνε και κάποιοι άλλοι ανώτεροί του αρχιερείς, που αρνήθηκαν τον Χριστό, σφραγίζοντας  τις εκκλησίες και έφυγαν τρέμοντας σαν τον λαγό παίρνοντας μάλιστα  μαζί τους τα κλειδιά στο σπίτι τους, επειδή  εφοβήθηκαν και υπάκουσαν  στους υπαλλήλους  που διατάζει  η λέσχη Μπίλτερμπεργκ; Μήπως, σεβασμιώτατε, το πνεύμα αυτό της δειλίας, φόβου και τρόμου των αρχιερέων είναι αποτέλεσμα μολύνσεως  όχι από τον κορωναϊό COVID 19, αλλά από κάποιον άλλον ιό, απείρως   θανατηφόρου, δηλαδή  από τον  «κορώνα-οικουμενοϊό  COVID 666»;

Επιτρέψατέ μου, σεβασμιώτατε, να σας υπομνήσω την ουσία της πανδημίας του COVID 666. Αυτός ο κορώνα-οικουμενοϊός  COVID 666  είναι ένας υβριδικός ιός, ο οποίος κατασκευάστηκε στα εργαστήρια του διαβόλου και δημιουργήθηκε τεχνητώς ως ένας  χιμαιρικός συνδυασμός ορθοδοξίας, πολλαπλών αιρέσεων και θρησκειών. Το θανατηφόρο αυτό κοκτέϊλ χαρακτηρίζεται από τρία μοναδικά όπλα, που καμμία άλλη αίρεσις ή θρησκεία δεν διαθέτει.

Πρώτο χαρακτηριστικό. Η  μεταδοτικότητα  του  είναι πάρα πολύ εύκολη και παρόμοια με εκείνη του απλού ιού της γρίππης. Μεταδίδεται δηλαδή ταχύτατα σε κλειστό ή και ανοικτό περιβάλλον μέσω φορέων,  που εκπέμπουν με την ομιλία τους ή και την απλή εκπνοή τους εκατομμύρια μολυσματικά σταγονίδια του COVID 666. Ιδιαίτερη διασπορά του κορωνα-οικουμενοϊού επιτυγχάνεται σε περιβάλλον όπου χρησιμοποιείται λιβανωτός και μοσχοθυμίαμα. Έχει μάλιστα διαπιστωθεί προσφάτως  από ιολογικές μετρήσεις στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ότι εάν λιβανισθεί  ένας και μόνον φορέας του κορωνα-οικουμενοϊού, μπορεί στη συνέχεια μέσω του θυμιάματος να μολυνθούν πάντες οι παρευρισκόμενοι είτε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους! Το εκπληκτικώτερον δε είναι ότι μολύνονται και αυτοί που ευρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά μέσω της τηλεοράσεως και των μέσων μαζικής εξαπατήσεως!

Αλλά, σεβασμιώτατε,  ο COVID 666  δεν χαρακτηρίζεται  μόνο από την τρομερή   ικανότητά του να  μολύνει εκατομμύρια ανυποψίαστους ανθρώπους. Ένα δεύτερο   χαρακτηριστικό του κορωνα-οικουμενοϊού είναι ότι έχει μεγάλο χρόνο επωάσεως. Αφού δηλαδή  εισέλθει ο ιός δια της εισπνοής,   δια των ώτων ή και των οφθαλμών, εις το εσωτερικόν του σώματος, ούτος δεν εκδηλώνει αμέσως την παθογόνον δράση του, αλλά «λουφάζει», ευρίσκεται δηλαδή σε φάση ύπουλη, κατά την οποία ενσωματώνεται κρυφίως στο γεννετικό υλικό (DNA) της ψυχής! Η λανθάνουσα αυτή φάση του COVID 666 έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, διότι η άνευ συμπτωμάτων ενσωμάτωσις του ιού μέσα στο γεννετικό υπόστρωμα της ψυχής – η οποία όπως γνωρίζετε  ονομάζεται και νούς κατά τους Αγίους Πατέρας - έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή πολλαπλών αιρετικών και πανθρησκειακών εννοιών, οι οποίες εκκολαπτόμενες από το διανοητικόν της ψυχής, εξασθενίζουν την ανοσιακή αντίδρασή της εναντίον των αιρέσεων! Με άλλα λόγια ο κορωνα-οικουμενοϊός καταργεί σιγά-σιγά την ανοσία της ορθοδόξου ψυχής, τουτέστιν το ορθόδοξο φρόνημα των πιστών, επειδή δρά ύπουλα  όπως περίπου  το  AIDS, που καταστρέφει σιγά-σιγά τα κύτταρα - στρατιώτες της ανοσίας απέναντι σε παθογόνα μικρόβια. Αποτέλεσμα είναι το ορθόδοξο αντιστασιακό φρόνημα των ορθοδόξων να καταρρεύσει εκ των έσω!

Ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες  στον COVID 666, σεβασμιώτατε, έχει πειραματικά αποδειχθεί, ότι αποτελούν οι πατριάρχες, επίσκοποι και ιερείς της ορθοδόξου εκκλησίας. Οι άγιοπατερικοί  επιδημιολόγοι της ιολογίας των ψυχών   έχουν ανακαλύψει, ότι οι, ευπαθείς αυτές ομάδες – ιδιαίτερα των πατριαρχών και αρχιερέων - έχουν μολυνθεί  κατά την διάρκεια των τελευταίων εκατό χρόνων, με πρωτογενή πηγή μολύνσεως το πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως.  Τούτο άργησε να γίνει φανερόν εις το πλήρωμα της εκκλησίας δεδομένου ότι οι μεμολυσμένοι εκ του COVID 666 δεν είχαν εκδηλώσει έντονα συμπτώματα ή, και όταν τα είχαν εκδηλώσει τα απέκρυβαν, όπως για παράδειγμα έγινε με την απόκρυψιν της διακοινωνησίας πατριαρχών και επισκόπων με τους αιρετικωτάτους παπικούς, την οποίαν διακοινωνησίαν  την παρουσίασαν ως άρσιν αναθεμάτων. Έγινε δηλαδή μία δολιωτάτη εξαπάτησις των πιστών,  ανάλογη με εκείνη των  παλαιών φυματικών, όταν οι ιατροί τους  ισχυρίζοντο ότι οι ασθενείς  απέθαναν από απλό «κρύωμα» για να μην φοβηθεί ο κόσμος.

Όμως, σεβασμιώτατε, όταν ο COVID 666 ενσωματωθεί τελείως στο γονιδίωμα του νου της ψυχής, εκδηλώνει και ένα τρίτο του χαρακτηριστικό.  Όταν πλέον καταστρέψει κάθε αντίσταση ορθοδόξου φρονήματος, τότε δημιουργεί ηχηρώτατα συμπτώματα, που είναι αδύνατον να αποκρυβούν. Έτσι ενώ στην αρχή έχουμε μια «αθώα» δήθεν αλλαγή στο ημερολόγιο («ήπια αδιαθεσία, εύκολη κόπωσις), μετά εκδηλώνεται το βαρύτερο σύμπτωμα  της συμπροσευχής με αιρετικούς και άλλες θρησκείες («υψηλός πυρετός, έντονος βήχας»),  ακολουθούν τα δαιμονικά  συλλείτουργα («βαρεία πνευμονία, έντονη δύσπνοια από έλλειψη ορθοδόξου οξυγόνου»)και τελικά  επέρχεται η καταστροφή της καρδιακής αγάπης προς τον Κύριον  με το   Κολυμπάρι («μυοκαρδίτιδα, καρδιακή ανεπάρκεια»). Τότε μπροστά στον αφανισμό, διασωληνώνονται οι μολυσμένοι βαρέως πάσχοντες και μπαίνουν όλοι τους, πατριάρχαι και αρχιερείς, στον «τεχνητό αναπνευστήρα» των Αγίων και της Παναγίας για να μην καταστραφεί η Εκκλησία με την διάλυσιν των πάντων. Είναι μάλιστα   χαρακτηριστικός εκείνος ο τεχνητός αναπνευστήρας , τον οποίον πρόσφερε η καρδιακή προσευχή  του Αγίου Παϊσίου, ο οποίος διαβλέποντας το τραγικό σημείο που  θα έφθαναν τα πράγματα,  ετόλμησε από αγάπη  ο Άγιος, να ζητήσει από τον Κύριον να του δώσει καρκίνο, ώστε με το μαρτύριό του να εξιλεωθεί η οργή του Θεού    και να μην εξαφανίσει τις μολυσμένες πηγές των πατριαρχών και αρχιερέων, που είπαμε παραπάνω, αλλά να τους δώσει ακόμη λίγο χρόνο μήπως και  αντιδράσουν στον COVID 666 με αληθινή μετάνοια.  

Όμως, σεβασμιώτατε, η νόσος COVID 666 ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ  ΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Όλες οι μολυσμένες  ομάδες πατριαρχών, επισκόπων, ιερέων τρομοκρατημένες από ένα διαβολικό πνεύμα δειλίας που τους έχει δημιουργήσει η μακροχρόνια μόλυνση με τον COVID 666, ετρομοκράτησαν με την σειρά τους και τους απλούς ιερείς και πιστούς, ώστε με το πρώτο βήξιμο του Αντιχρίστου να κλειδαμπαρώνουν τις εκκλησίες και να κλείνονται στα σπιτάκια τους, επαληθεύοντας την ευαγγελική ρήση περί των «μισθωτών ποιμένων», που όταν βλέπουν τον λύκο αφήνουν το ποίμνιο στα δόντια του και φεύγουν! Διότι εάν ήταν αμόλυντοι και οι τελευταίοι ιερείς  από τον COVID 666,  δεν θα εδειλίαζαν και δεν θα έκλειναν ποτέ τις εκκλησίες, ούτε θα σταματούσαν τις ιεροπραξίες, αλλά θα προκαλούσαν την πολιτεία να έρθει η ίδια να τις κλείσει! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  έλεγε  ο Μέγας Βασίλειος στον Ιουλιανό τον Παραβάτη. Αλλά ο Μέγας Βασίλειος ήταν λέων και ουχί λαγωός… Οι λέοντες είναι απρόσβλητοι από τον κορωναϊό του οικουμενισμού. Ενώ οι λαγωοί…

Βαρυτάτη λοιπόν αυτή  η βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, να κλείσετε τις εκκλησίες και να σταματήσετε τις Θείες λειτουργίες σεβασμιώτατε. Εδειλιάσατε όλοι σας και   εσταματήσατε τις ιεροπραξίες εν μέσω  Αγίας Τεσσαρακοστής. Μπορούσατε όμως  να τις συνεχίζετε τις λειτουργίες  με κλειδωμένες έστω τις  πόρτες των  εκκλησιών ή και στα κρυφά, μέσα στις νύκτες. Αλλά εσείς   εμολυνθήκατε με COVID 666 έχοντες ως  πρόσχημα την «αγία υπακοή»! Οι αρχιερείς, πατριάρχαι και ιερείς όμως καθαρά το βλέπουμε, πως δεν έχουν πιά ανοσία απέναντι στις δαιμονικές προσβολές της κοσμικής εξουσίας. Η διοικούσα Εκκλησία ευρίσκεται αυτή την στιγμή σε κατάσταση κώματος, μεταξύ ζωής και θανάτου, διασωληνωμένη στον αναπνευστήρα της Παναγίας και των Αγίων. Η τεχνητή αυτή αναπνοή όμως, σεβασμιώταε, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, δεδομένου ότι ο πολυεύσπλαγχνος Κύριος δεν θα στηρίζει επ’ άπειρον ανθρώπους στους οποίους ο  κορωνα-οικουμενοϊός προκάλεσε  την νόσο της «παγωμένης υάλου» στη ψυχή. Ούτε πρόκειται να προστατεύσει ανθρώπους που δεν  Τον αγαπούν πιά,  διότι έχουν  κατεστραμμένη καρδία λόγω «μυοκαρδίτιδος» από τον COVID 666. Μην απατάσθε, σεβασμιώτατε, έρχονται  καταπάνω μας ο ένας μετά τον άλλον  λιμοί και λοιμοί και σεισμοί και  καταποντισμοί και  επιδρομές αλλοφύλων και εμφύλιοι πόλεμοι και αιφνίδιοι θάνατοι πολλοί. Και θα φταίτε εσείς, διότι γνωρίζετε πολλά και δεν κάνετε τίποτε.

Υπάρχει άραγε  θεραπεία;  Υπάρχει, σεβασμιώτατε. Την γνωρίζετε. Λέγεται ιερά και κανονική ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ. Απομακρύνατε τους μολυσμένους πατριάρχες,  αρχιερείς, ιερείς και λαϊκούς από την Εκκλησία. Τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε όλοι μας στο έλεος του Κυρίου και στην  προφητευθείσα αναλαμπή της Ορθοδοξίας.  Αν όμως δεν αποτειχισθείτε, η νόσος COVID 666 θα γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο  με  τελικό αποτέλεσμα   να οδηγήσει την Εκκλησία εις την οικτράν προσκύνησιν του Αντιχρίστου. Μη γένοιτο.

Σας εύχομαι, σεβασμιώτατε, ταχείαν και  καλήν εν Χριστώ  ανάρρωση από τον COVID 666.

17 σχόλια:

Άναξ είπε...

Απαράδεκτο το κείμενο του Ιουστίνου!Ο άνθρωπος είναι αρκετά πλανεμένος και θα καταλήξει στα σχίσματα των Παλαιοημερολογιτών!!Διαστρέφει και το θέμα με τον καρκίνο του αγίου Παϊσίου,αλλά είναι και πλανεμένος αναλαμπάκιας!!!Το μόνο καλό στο κείμενό του είναι αυτό που γράφει για την θεραπεία, αλλά δεν γνωρίζω πότε αυτός θα επιστρέψει στην Εκκλησία του Κυρίου κάνοντας αποτείχιση από την αίρεση και τους αιρετικούς!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κσλά τα λέει ο Ιουστίνος.
Πού είναι το λάθος του;
Και απο πού φαίνεται ότι θα καταλήξει
στα σχίσματα των Παλαιοημερολογιτών;;

Άναξ είπε...

Ξέρεις,αδελφέ "Μ νημωνν",έγραψες λάθος την λέξη "καλά" (γράφεις "Κσλά".Νομιζω δεν είναι τυχαίο!
Δεν βλέπεις που μιλάει για την αλλαγή του ημερολογίου; Έτσι ξεκίνησε και ο κ Πανταζής(όχι ο τραγουδιστής)και μετά πλανήθηκε από τις 13 ημέρες και νύχτες!!Δεν έχει μόνο ένα λάθος το αστείο κείμενό του!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να βρω πού γράφει για την αλλαγή του ημερολόγιου ο Ιουστίνος.
Δεν το διάβασα. Ματιές μερικές μόνο του έρριξα.
Πάντως δεν επιμένει στην αλλαγή του ημερολόγιου ακόμα και αν το αναφέρει. Μιλάει για πολλά και διάφορα.
Και για την αναλαμπή τα γράφει σωστά.

Άναξ είπε...

Να διαβάσεις καλά το κείμενο του πλανεμένου Ιουστίνου!Η αναλαμπή είναι πλάνη μεγάλη!!Κρίμα φίλε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

"Βτλ"
Σε τί είναι πλανεμένος ο Ιουστίνος;

Καθόλου πλάνη δεν είναι η αναλαμπή.
Δεν έχεις διαβάσει ότι την προφητεύει και ο άγιος Παΐσιος που είχε χάρισμα;

Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Να η Αναλαμπή!

Ἅγιος Παΐσιος: "Θὰ γεμίσουν οἱ δρόμοι προσκυνητάρια. Ἔξω τὰ λεωφορεῖα θὰ ἔχουν εἰκόνες. Θὰ πιστέψουν ὅλοι οἱ ἄνθρωποι. Θὰ σὲ τραβᾶν, γιὰ νὰ τοὺς πεῖς γιὰ τὸ Χριστό"

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/03/blog-post_119.html?m=0

Άναξ είπε...

Σε πολλά είναι πλανεμένος,αλλα δεν θα ασχοληθώ μαζί του τώρα.
Βεβαίως και είναι πλάνη η αναλαμπή!Χαρίσματα έχω και εγώ(έχω βρει ονόματα,επίθετα,την ώρα με τα λεπτά της κ.α.),αλλά να τα βράσω και τα δικά μου και του Αγίου Παϊσίου.Το μόνο χάρισμα που μετράει σήμερα,είναι το μαρτυρικό χάρισμα.
Έχω διαβάσει αυτά τα παράξενα και αντι-Ευαγγελικά που λένε ότι τα έλεγε ο άγιος Παΐσιος,αλλά δεν πιστεύω ότι τα είπε.Μπορεί να τα έγραψαν οι πλανεμένοι αναλαμπάκιες και να τα πάσαραν στον κόσμο σαν λόγια του αγίου.Αν τα έλεγε,τότε πλανήθηκε και εδώ.

Άναξ είπε...

Τα γνωρίζω αδελφέ.Είναι πλάνες αυτά τα πράγματα.Τα λεωφορεία έχουν εικόνες με γυμνές γυναίκες, οι δρόμοι έχουν γεμίσει με πόρνες,οι άνθρωποι βρίζουν κάθε ώρα τον Χριστό με μίσος(το ίδιο και την Μητέρα Του),δεν πιστεύει κανένας άνθρωπος παρά μόνο ένας στους 100.000(γι'αυτό είπε ο Χριστός "θα βρει την πίστη οταν θα έλθει ξανά στη γη...";).
Πως θα πιστέψουν όλοι;Εγώ πιστεύω ότι όλοι θα πιστέψουν στον Αντίχριστο και λίγοι θα είναι αυτοί που θα κρατήσουν την πίστη.
Δεν θέλω να δώσω τροφή στους γοχ για να υβρίζουν τον Άγιο Γι'αυτό σε παρακαλώ μην μπερδεύεις την αναλαμπή με τον Άγιο Παΐσιο.Υπάρχουν οι Μεγάλοι Πατέρες που τσεκουρώνουν την ψευδοαναλαμπή.Δεν βλέπεις την κατάντια του μοναχού και προφήτη Μωυσή εκ Πρεβέζης;Γνήσιος αναλαμπάκιας ψευδοπροφήτης κατάντησε(γράφει ότι είναι ο προφήτης Μωυσής ο νέος και διαστρέφει τα πάντα)!

Ανώνυμος είπε...

Βτλ εσύ έχεις πλανηθεί και όχι ο άγιος Παΐσιος! Ξύπνα!

Ανώνυμος είπε...

"Βτλ": "Πως θα πιστέψουν όλοι;"

Πας καλά "Βτλ";;
Τόσο στενοκέφαλα σκέφτεσαι;;
Περιμένεις με το ανθρώπινο μυαλό να καταλάβεις την δύναμη του Κυρίου;
Αν πέσει πείνα και τόσα άλλα, θα σου πω εγώ πώς θα μετανοήσουν...
Είναι προφητευμένο απο αγίους και θα γίνει η αναλαμπή και δεν είναι καθόλου πλάνη.

Ποιοί Μεγάλοι Πατέρες την αρνούνται;;;

Και μην μπλέκεις τον πλανεμένο Μωϋσή στη συζήτηση μας. Γιατί και εγώ μπορώ να βρω πλανεμένο που αρνείται την αναλαμπή!! Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα!!

Ορθόδοξος

Άναξ είπε...

Εντάξει αδελφέ,εγώ πλανήθηκα στο θέμα της αναλαμπής διαβάζοντας τους Μεγάλους Πατέρες.Με πλάνησαν οι Αγιοι.Χωρίς ξυπνητήρι δεν μπορώ να ξυπνήσω.
Ξέρεις αδελφέ,πρέπει να ασχοληθώ με τα κείμενα του κ. Χατζηνικολάου και να απαντήσω στα λάθη του.Θα έρθει η ώρα και του Μοναχού Μωυσή και τον αναλαμπάκιων.

Άναξ είπε...

Ποία δύναμη αδελφέ μου;Ο Θεός δεν θα σώσει τους ανθρώπους με το ζόρι.Αυτά τα γράφουν οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά.Θα γράψω όταν θα μπορέσω ποίοι Άγιοι Πατέρες αρνούνται την αναλαμπή.Χρωστάω και μια απάντηση ακόμα για το θέμα του Αγίου Παϊσίου,αλλά τελικά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.Θα απαντήσω όταν μπορέσω.

Ανώνυμος είπε...

Βτλ τα μπερδεύεις πολύ!!!
Ποιός είπε ότι ο Θεός θα σώσει με το ζόρι τους ανθρώπους;;;
Βλέπεις όνειρα απο το ξενύχτι καλέ μου άνθρωπε;;;

Οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά λένε άλλα πράγματα, δεν λένε αυτά που λένε προφητικά οι Αγιοι για την αναλαμπή!!!
Είσαι αδιάβαστος!!!

Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε μια απάντηση μου στο σχόλιο 5:38 μμ στον "Βτλ";;;

Ποιός την έσβησε;;;
Και τί κακό έγραψα και την έσβησε;;;
Κώστα εσύ την έσβησες;;;
Είσαι στα καλά σου;;;

Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Απάντησε στον παλαιοημερολογίτη Δ. Χατζηνικολάου

Αν θέλεις να γράφεις σχόλια θα μάθεις να είσαι ευγενής.

Η σωστή πρόταση έπρεπε να γραφτή ως εξής:

Απάντησε σε παρακαλώ στον κ. Δημήτριο Χατζηνικολάου...ή απάντησε σε παρακαλώ στον κύριο Χατζηνικολάου που ακολουθεί το Πάτριο....

Αν δεν θέλεις την ευγένεια υπάρχουν και άλλα ιστολόγια που μπορείς να γράφεις όπως θέλεις.