Προκάτ, οι Κερκόπορτες της Προδοσίας

Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι όποιος εισέρχεται σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν εκτός των επισήμων εισόδων των χωρών αυτών θεωρείται παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον συλλάβει και να τον απελάσει ακόμη και εάν εκ των πραγμάτων δικαιούται άσυλο χάνοντας το δικαίωμα του εξ αιτίας της παρανομίας του. Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προξενεία των χωρών Σένγκεν στην χώρα τους ή στην χώρα που ευρίσκονται και εφόσον λάβουν την έγκριση μπορούν να εισέλθουν από νόμιμη πύλη και μόνο.
Αυτά τα αναφέρουμε για να τελειώσει το παραμύθι ότι τάχα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε όποιον παρανόμως εισέρχεται στην χώρα με το πρόσχημα της αίτησης ασύλου και ότι είμαστε επιπλέον υποχρεωμένοι να του προσφέρουμε μία άνετη ζωή μέχρι την έγκριση του αιτήματος ασύλου το οποίο μόνο μία μικρή μειονότητα εξ αυτών το δικαιούνται. Οι υπόλοιποι είναι αλλόθρησκοι εισβολείς μη αφομοιώσιμοι στην ελληνική κοινωνία, καθοδηγούμενοι από τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, υπεράριθμοι πέραν των ορίων της φιλανθρωπίας αλλά κυρίως λόγω του μεγέθους του πληθυσμού της χώρας τον οποίον μισούν και φιλοδοξούν να υποκαταστήσουν.
--------------------------------
Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...
Ἐξαιρετικόν ἄρθρον τοῦ ἀγαπητοῦ Καθηγητοῦ Ἠλία Σταμπολιάδη! Ἐάν ἡ «κυβέρνησις» ἦτο Ἑλληνική, θά ἄκουγε τά σοφά αὐτά λόγια καί θά ἔκλεινε πάραυτα τά σύνορα! Ἀντί αὐτοῦ, ὅμως, ἡ «κυβέρνησις» δωσιλόγων στέλνει τά ΜΑΤ καί ρίχνει ληγμένα (ἀπό τό 1981!!!) χημικά ἐναντίον τοῦ λαοῦ πού παλεύει ὑπέρ βωμῶν καί ἑστιῶν!!! Τόσον ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ἔχει ὑπάρξει κάπου κάποτε εἰς τήν ἱστορίαν τῆς ἀνθρωπότητος; Δέν νομίζω! Τσίπρας καί Μητσοτάκης ἀγωνίζονται ποῖος ἐκ τῶν δύο θ' ἀναδειχθῇ μεγαλύτερος ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ἄν εἶναι Ἕλληνες) ἤ καλύτερος πράκτωρ τῶν Σιωνιστῶν (ἄν εἶναι ἀλλοεθνεῖς, ὅπως ἔχει ἐπανειλημμένως γραφῆ).

Οι διάφορες κυβερνήσεις φροντίζουν να τους αποκαταστήσουν την στιγμή που έχουν αφήσει άστεγους χιλιάδες Έλληνες ενώ άλλους τους έχουν αναγκάσει σε αυτοκτονία λόγω της βαριάς φορολογίας, αποτέλεσμα των ατασθαλιών των κομμάτων που ανέρχονται στην εξουσία. Αυτό αποτελεί καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών, πρωτοφανή ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και εκτροπή εκ του Δημοκρατικού Πολιτεύματος  καθόσον γίνεται ενάντια στην θέληση των τοπικών κοινωνιών των νησιών αλλά και της ενδοχώρας.
Χαρακτηριστική είναι η υποκρισία των κομμάτων εξουσίας που η εναλλαγή τους στην κυβέρνηση απέδειξε ότι όλα αγνοούν τα εθνικά προβλήματα υπακούοντας σε ξένα αφεντικά που τα αναδεικνύουν στην εξουσία. Έχοντας το καθένα επιβάλει ένα διαφορετικό ιδεολογικό προσωπείο  και ενώ συμφωνούν στον επιτελούμενο εθνομηδενισμό αλληλοκατηγορούνται τάχα για τον τρόπο που αυτός θα επιβληθεί.
Μας κάνει εντύπωση πως σε μία νύκτα χτίζουν οικισμούς  προκάτ με δωρεάν παροχή κρύου και ζεστού νερού, ηλιακούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρικό ρεύμα όταν το έχουν κόψει από πολλά ελληνικά νοικοκυριά. Έχουν δωρεάν πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο σύστημα υγείας και οικονομικές παροχές όταν οι Έλληνες αγωνιούν για το μεροκάματο.  Δημιουργούν κλειστούς, μη παραγωγικούς, συντηρούμενους οικισμούς και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία όπως υπάρχοντα στρατόπεδα, χωρίς βιώσιμη προοπτική με απώτερο σχέδιο να ξεχυθούν στην χώρα. Επιπλέον σε περίπτωση πολέμου θα χρησιμοποιηθούν από τον ομόθρησκό τους εχθρό μας, που καιροφυλακτεί εναντίον της χώρας και θα τους χρησιμοποιήσει σαν μέρος σχεδίου ενός υβριδικού πολέμου για το οποίο έχουν προειδοποιήσει όλοι οι εν αποστρατεία αξιωματικοί μας.
Όλο αυτό το σκηνικό συνιστά εθνική προδοσία και όλοι αυτοί οι κλειστοί δήθεν προκάτ οικισμοί στην ουσία αποτελούν κερκόπορτες από όπου θα ξεχυθεί ο εχθρός και θα αλώσει την χώρα. Ακόμη και αν δεν γίνει πόλεμος, με την μοιρασιά του Αιγαίου που μεθοδεύουν χάριν μίας εξευτελιστικής και ταπεινωτικής ειρήνης, η χώρα θα αλλάξει πρόσωπο εξ αιτίας  ενός γρήγορα αυξανόμενου ετερογενούς πληθυσμού, της υπογεννητικότητας των γηγενών και της  αλλοίωσης της εθνικής τους συνείδησης που μεθοδεύεται με την παιδεία και την υπάρχουσα πολυπολιτισμική δήθεν προπαγάνδα.  
Το πρόβλημα που εγείρεται είναι το πως θα μπορέσουμε οι Έλληνες να σώσουμε την πατρίδα, την εθνική μας υπόσταση και τον τρόπο ζωής μας που κινδυνεύει από τον επερχόμενο παλινβαρβαρισμό. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα έγκειται στο πολιτικό σύστημα που μας έχει εγκατασταθεί από το ξεκίνημα του Ελληνικού κράτους με την δολοφονία του Καποδίστρια, την επιβολή της Βαυαροκρατίας και την δίωξη των ηρώων της επανάστασης του 1821 που δεν έχει τελειώσει ακόμη. Για τον εορτασμό των 200 χρόνων ετοιμάζουν ένα νέο εθνικό αφήγημα που δεν ταυτίζεται με αυτό που ενέπνευσε τον ηρωισμό της επανάστασης αλλά κάτι που θα αντιπροσωπεύει έναν άλλο λαό πολιτισμικά, ιστορικά αλλά και βιολογικά με μόνο χαρακτηριστικό ένα αλλοιωμένο ελληνώνυμο γλωσσικό ιδίωμα ανεπαρκές για την ανάγνωση όλων των ιστορικών κειμένων που συνιστούν τον ελληνισμό.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει νομοθετήσει όλες αυτές τις δικλείδες και τους αρμούς που του επιτρέπουν να ασκεί την εξουσία ακόμη και ενάντια στην θέληση του λαού όπως απέδειξαν το δημοψήφισμα για τα μνημόνια, τα συλλαλητήρια για την προδοσία της Μακεδονίας και σήμερα οι διαμαρτυρίες των τοπικών κοινωνιών για το μεταναστευτικό.
Είναι προφανές ότι δεν λειτουργεί πλέον το Δημοκρατικό πολίτευμα και σύμφωνα με το υπάρχον έστω και κουτσουρεμένο Σύνταγμα η υπεράσπιση της Δημοκρατίας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Ας ενωθούμε όλοι σε έναν οργανισμό αντίστασης για να εκδιώξουμε τους καταπατητές της εξουσίας και καταχραστές του κόπου και του ιδρώτα των Ελλήνων. Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί αλλά μόνο Έλληνες πατριώτες. Τα κομματόσκυλα  είναι ξενοκίνητοι εθνομηδενιστές ενεργούντες μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον.
 Η φωνή, η φλόγα της Ελευθερίας ο Ρήγας Φεραίος είπε:
«Όταν η Διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του Λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει ο Λαός ή κάθε μέρος του Λαού επανάσταση, να αρπάζει  τα άρματα και να τιμωρεί τους τυράννους του, είναι το πλέον  Ιερό από όλα τα δίκαιά του και το πλέον  απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του».
Η πατρίδα μας καλεί.
 Ηλίας Σταμπολιάδης
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Μέλος του ΙΗΑ
 Πηγή:  https://professors-phds.com/2020/02/26/21086/
Εάν θέλετε και μπορείτε διαδώστε το​

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐξαιρετικόν ἄρθρον τοῦ ἀγαπητοῦ Καθηγητοῦ Ἠλία Σταμπολιάδη! Ἐάν ἡ «κυβέρνησις» ἦτο Ἑλληνική, θά ἄκουγε τά σοφά αὐτά λόγια καί θά ἔκλεινε πάραυτα τά σύνορα! Ἀντί αὐτοῦ, ὅμως, ἡ «κυβέρνησις» δωσιλόγων στέλνει τά ΜΑΤ καί ρίχνει ληγμένα (ἀπό τό 1981!!!) χημικά ἐναντίον τοῦ λαοῦ πού παλεύει ὑπέρ βωμῶν καί ἑστιῶν!!! Τόσον ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ἔχει ὑπάρξει κάπου κάποτε εἰς τήν ἱστορίαν τῆς ἀνθρωπότητος; Δέν νομίζω! Τσίπρας καί Μητσοτάκης ἀγωνίζονται ποῖος ἐκ τῶν δύο θ' ἀναδειχθῇ μεγαλύτερος ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ἄν εἶναι Ἕλληνες) ἤ καλύτερος πράκτωρ τῶν Σιωνιστῶν (ἄν εἶναι ἀλλοεθνεῖς, ὅπως ἔχει ἐπανειλημμένως γραφῆ).