Ενημερώσεις από Ιερό Λόχο 2012

Από 31/12/2019 μέχρι σήμερα, αναγγείλαμε τις παρακάτω δράσεις μας:
Απολογισμός δράσεων για το έτος 2019!
Απαρίθμηση και σύνδεσμοι σε δημοσιεύσεις ΔΕΚΑΔΩΝ δράσεων, παρεμβάσεων, συγκεντρώσεων-πορειών, και άλλων πρωτοβουλιών, που πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια του  Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού από το Σύλλογό μας στη διάρκεια του 2019. Το βάρος και οι προσδοκίες των συνΕλλήνων από το σύλλογό μας αυξάνουν και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε και να τις πολλαπλασιάσουμε και το 2020!

 Ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ. 31.12.2019
Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να στηρίζουμε τις αγνές, ακομμάτιστες πρωτοβουλίες, έχουμε την τιμή να συμπορευόμαστε πλέον με 10 (ΔΕΚΑ) αντίστοιχες πατριωτικές ομάδες σε πόλεις της Β.Ελλάδας! και να διοργανώνουμε πλέον κοινές συντονισμένες δράσεις σε κάθε μεγάλη πόλη της Μακεδονίας μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλαστό (fake) προφίλ που σχολιάζει ως «Ιερός Λόχος 2012»
Πλαστό προφίλ που σχολίαζε σε αναρτήσεις τρίτων φέροντας την επωνυμία του Συλλόγου μας. Εξαιρετικά ύποπτη δραστηριότητα που έπεσε στην αντίληψή μας τυχαία από το εμαιλ ενός αρθρογράφου που απαντούσε στα σχόλια από το πλαστό προφίλ. Προβήκαμε άμεσα σε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Χριστούγεννα στο Άγιο Όρος 2020
Μία ακόμη ευλογία: Χριστούγεννα με το πάτριο ημερολόγο στην διωκόμενη και αγωνιζόμενη Ιερά Μονή Εσφιγμένου.
Άμεση ανταπόκριση του τμήματος Green Nationalist για άρρωστο σκύλο!
Πέρα από το χρέος μας προς την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, δεν αδιαφορούμε για όλη την πλάση, για όλα τα δημιουργήματα του Θεού. Έτσι ανταποκριθήκαμε άμεσα για να σώσουμε ένα σκυλάκι που χρειαζόταν φθηνή αλλά δυσεύρετη  (ενέσιμη) φαρμακευτική αγωγή. Με την πανελλαδική μας κινητοποίηση, τα καταφέραμε!
Προετοιμάζονται ήδη νέες δράσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς.
Καλή χρονιά
Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω η Ορθοδοξία!
Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: