ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ...ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ!


________Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές! Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί καί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!
_______Καθώς, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός έχει συνειδητοποιήσει, ότι τώρα πια ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς εκλογές προβάλλει μέ ένα νέο κοστούμι! Πάει πια, ξεχάστε το έως χθές γνωστό σλόγκαν: «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!!! Το καινούργιο όνομα, με το οποίο εμφανίζεται στις προσεχείς εκλογές, δηλ. το καινούργιο κοστούμι του κ. Τσίπρα, είναι: 

ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ -- Orthodox Hymns


Τη Γ΄ (3η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΥΑΚΙΝΘΟΥ του Κουβικουλαρίου.

O Συναξαριστής της ημέρας.
Τετάρτη, 3  Ιουλίου 2019                                                                                                                               
Υάκινθος ο Κουβικουλάριος, ο Άγιος του Χριστού Μάρτυς, ήτο εκ Καισαρείας της πρώτης των Καππαδοκών επαρχίας, κατά τους χρόνους Τραϊανού εν έτει 98. Κουβικουλάριος δε ων, υπηρέτει εις την τράπεζαν του βασιλέως Τραϊανού.

«Πᾶσαν τήν βιοτικήν ἀποθώμεθα μέριμναν» -- Πρεσβ. Διονύσιος Τάτσης

Συχνά παρατηροῦμε μοναχούς νά μπλέκονται σέ βιοτικές ὑποθέσεις καί νά χάνουν τόν πνευματικό τους προσανατολισμό. Ἀσχολοῦνται μέ θέματα πού ὑποτίθεται ὅτι τά ἔχουν ἀρνηθεῖ, ὅταν δέχτηκαν τό μοναχικό σχῆμα. Βέβαια, δικαιολογοῦν τήν ἐνασχόλησή τους μέ τά βιοτικά μέ τό ἐπιχείρημα ὅτι ἐνδιαφέρονται γιά τό καλό καί τήν προκοπή τοῦ μοναστηριοῦ τους καί ὄχι γιά δικά τους προσωπικά συμφέροντα. Ὁ ἰσχυρισμός αὐτός ἔχει περιορισμένη πειστικότητα, ἀφοῦ τά συμφέροντα τοῦ μοναστηριοῦ ἐπηρεάζουν καί τή ζωή τους. Δέν πρέπει νά ξεχνᾶμε ὅτι ἐκεῖνος πού ἀρνήθηκε τά ἐγκόσμια δέν πρέπει νά ἀναμειγνύεται σέ βιοτικές μέριμνες, ἀλλά νά ἔχει ἐμπιστοσύνη στήν πρόνοια τοῦ Θεοῦ.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 15/6/2019 ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ


Ψηφίζουμε σταθερότητα και όχι πειραματισμούς

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει τον χρόνο και την αυτοδυναμία για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της

Από τον Κωνσταντίνο Χολέβα*

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για να εκλεγεί μία σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς και για χαμένες ψήφους. Η νέα κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να έχει τον χρόνο και την αυτοδυναμία για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και για να επανορθώσει ό,τι μπορεί να επανορθωθεί από τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μόνο καλό της περιόδου από 25.1.2015 έως σήμερα είναι ότι είδαμε στην πράξη τι σημαίνει «πρώτη φορά Αριστερά». Είμαι βέβαιος ότι γκρεμίσθηκαν οι μύθοι και τα δήθεν ηθικά πλεονεκτήματα που καλλιεργούσαν οι οπαδοί της ανανεωτικής Αριστεράς για το κόμμα τους.

Αυτοκτονούμε. 18.110.000 εκτρώσεις στην «αγιοτόκο» Ελλάδα !!!

Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2018
18 .110 .000, (δεκαοκτώ  εκατομμύρια εκατόν δέκα χιλιάδες) ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από εκτρώσεις!!!
Με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986.
 Με την έντεχνη από το  1980  αλλοίωση της ομοιογένειας των Ελλήνων με περίπου 2.500. 000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 Και τώρα με την  σταδιακή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι όντως τραγικόν, ευρισκόμεθα προ της  αλλοιώσεως και μειώσεως του ελληνικού πληθυσμού, και οι υπεύθυνοι του έθνους συνεχίζουν να νομιμοποιούν και να πληρώνουν δια 350 χιλιάδες περίπου, εκτρώσεις, ετησίως.
 Αυτοκτονούμε!!!

----
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ένα από τα σημεία των καιρών εντάσσεται και αυτό. Η Ελλάδα αυτοκτονεί, και το γνωρίζουν οι πάντες. Σε εκατό χρόνια από τώρα δε θα υπάρχει η Ελλάδα που ξέρουμε, όλα θα έχουν αλλάξει και οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία. Κατά συνέπεια και οι νόμοι δε θα αφορούν μια μόνο μειονότητα, θα πρέπει να καλύπτουν όλους όσους βρίσκονται στην επικράτεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και πλέον δε θα μιλάμε για κρατική οντότητα αλλά μια μικρή περιφέρεια της Ευρώπης που θα εξυπηρετεί τουριστικά και πολιτιστικά θέματα, αν και εφ΄όσον δε θα έχει γίνει η γη ένα παρανάλωμα του πυρός από τα δεκάδες χιλιάδες θερμοπυρηνικά όπλα που διαχέονται σε κάθε χώρα.
2 Ιουλίου 2019 - 8:18 π.μ