Οι πλάνες του διαχειριστή -- Γράφει ο Ορθόδοξος Αντισχισματοαιρετικός Ιωάννης


Ανώνυμος είπε...
Φίλε 1:55, δεν ξέρεις να απαντάς στις πλάνες του κ. Κωνσταντίνου!
Πρόσεξε πως πρέπει να απαντάς στον ιστολόγο για να καταλάβει τα λάθη του:
Ουνίτη παλαιοημερολογίτη Κώστα τσοπάνο, (
σ.σ. ο τσοπάνος δεν είναι Ουνίτης σαν και σένα ούτε παλαιοημερολογίτης. Έχει κοινωνία μόνο με αποτειχισμένους του νέου) δεν υπάρχει συνεορτασμός με τους Λατίνους τα Χριστούγεννα γιατί δεν υπάρχει εκκλησιαστική κοινωνία με τους Φραγκολατίνους, (σ.σ. 
https://www.youtube.com/watch?v=vzSuXSAPUSc  Έτι δεόμεθα υπέρ του Αγιωτάτου και Επισκόπου Πάπα Ρώμης Bενεδίκτου, Φραγκίσκου..… τό παρόν βίντεο, βεβαιώνει ότι δεν γνωρίζεις δυστυχώς τι γίνεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία! )  αλλά ούτε και εορτάζουν το Πάσχα μαζί οι Ορθόδοξοι με τους Παπικούς. Μόνο 33 φορές στα 100 χρόνια εορτάζουν την ίδια ημέρα το Πάσχα οι Παλαιοημερολογίτες με τους Λατίνους, οι Ορθόδοξοι με τους Φραγκολατίνους, και αυτοί που ακολουθούν το Παλαιό και το Νέο Ημερολόγιο με τους Παπικούς.


Το 2017 συνεόρτασαν το Πάσχα οι Παπικοί με τους Παλαιοημερολογίτες; Το 2025 θα συνεορτάσουν οι Λατίνοι το Πάσχα με τους Παλαιοημερολογίτες (το 2028,το 2031,το 2034,το 2037,το 2038,το 2041 κ.λπ.); Τι είναι αυτά που γράφεις Κώστα τσοπάνε ουνίτη Παλαιοημερολογίτη; (
σ.σ. ο τσοπάνος δεν είναι Ουνίτης σαν και σένα ούτε παλαιοημερολογίτης. Έχει κοινωνία μόνο με αποτειχισμένους του νέου)
Διέσπασε μας λες την εορτολογική ενότητα. Αφού δεν διασπάστηκε η εκκλησιαστική κοινωνία, δεν διασπάστηκε και η εορτολογική ενότητα. (
σ.σ. Όταν η Σερβία, Ρωσία κ.λ.π. θα εορτάσουν Χριστούγεννα τον Ιανουάριο και η Εκκλησία της Ελλάδος τον Δεκέμβριο, δεν εδιχάσθη εορτολογικώς η Ορθοδοξία; )  Ο ουρανός συνεόρταζε το 90 μ.Χ. και με αυτούς που εόρταζαν το Πάσχα στις 15 του μήνα Νισάν, αλλά και με αυτούς που εόρταζαν το Πάσχα μετά από 10 ημέρες.(σ.σ.Το κείμενο της αναρτήσεως ομιλεί για τον εορτολογικό διχασμό των Χριστουγέννων, είσαι εκτός θέματος) Γνωρίζεις τι είναι συνεορτασμός Κώστα; Και αυτοί οι Ορθόδοξοι του 90 μ.Χ. δεν διέκοπταν την εκκλησιαστική κοινωνία γι' αυτήν την διαφορά τους (ούτε και μετά την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο). Δηλαδή θα κάνεις σχίσμα γι' αυτήν την διαφορά ενώ οι άγιοι δεν έκαναν ποτέ τους σχίσμα γι' αυτό το θέμα; (σ.σ. Ο εορτολογικός αυτός διχασμός ήτο δυνατόν να επιφέρει και κανονικόν διχασμόν της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Διότι όλες οι επί μέρους Ορθόδοξες Εκκλησίες που έμμειναν στο Παλαιό Ημερολόγιο, μπορούσαν, εάν ήθελαν, να διακόψουν πάσα κοινωνία προς την Εκκλησία της Ελλάδος και να κηρύξουν αυτήν σχισματική δια την μονομερώς αποτολμηθείσα μεταβολή).
Ο σκοπός, μας λες της αλλαγής, ήταν ο συνεορτασμός με τους Λατίνους! (
σ.σ. Ο σκοπός της αλλαγής ήτο η έμπρακτος απόδειξη της εφαρμογής της Εγκυκλίου του 1920, η παραδοχή δηλαδή ότι όλες οι εκκλησίες: Ορθόδοξοι Παπικοί, Προτεστάντες, κ.λ.π. αποτελούν την Εκκλησία του Χριστού  = Θεωρία των Κλάδων).  Αφού από το 1924 έως και σήμερα, σε διαφορετική ημέρα εορτάζουν το Πάσχα οι Λατίνοι και οι Ορθόδοξοι (και τις χρονιές που έτυχε να εορτάζουν την ίδια ημέρα, τις εόρταζαν μαζί και με τους Γ.Ο.Χ), που υπάρχει συνεορτασμός; Τα Χριστούγεννα, όπως γράφει και ένας φίλος, τα εορτάζουν οι Ορθόδοξοι της Ιερουσαλήμ, την ίδια ημέρα με τους αντιχρίστους Μονοφυσίτες της Αρμενίας. Δηλαδή η Βηθλεέμ συνεορτάζει με τους αντιχρίστους Μονοφυσίτες; Αυτό δεν είναι τραγέλαφος Κώστα τσοπάνο ουνίτη παλαιοημερολογίτη; (σ.σ. συνεχίζεις να είσαι εκτός θέματος).
Αν απαντήσει ο ιστολόγος θα γράψω και άλλες απαντήσεις.
Και μια ερώτηση Κώστα. Εσύ γιατί ακολουθείς τον όρο της εγκυκλίου του 1920 και δεν εορτάζεις Χριστούγεννα με την Βηθλεέμ (αφού νομίζεις, αφελέστατα, ότι συνεορτάζεις τα Χριστούγεννα με τους Παπικούς); (
σ.σ. Εξήγησα ότι είμαι σε αποτείχιση. Επίσης το κείμενο της Ανάρτησης είναι από τον "Ορθόδοξο Τύπο" ). Είσαι καλά Κώστα; ( σ.σ. Όχι, είμαι με τη Χάρη του Κυρίου μου Ιησού Χριστού, τρελλός για την φιλτάτη Ορθοδοξία! Σου εύχομαι να αποκτήσεις και σύ αυτή την τρέλλα! ).

Εν Χριστώ, Ορθόδοξος Αντισχισματοαιρετικός Ιωάννης

(σ.σ. Δεν είσαι Ορθόδοξος Ιωάννη, διότι κοινωνείς με τους αντιχρίστους  Ουνίτες-Οικουμενιστές! ).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλανεμένες οι απαντήσεις του τσοπάνου Κώστα!!!

(Δεν είμαι ο Ιωάννης που απαντάς)

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφεις σωστά Κώστα!!
Ο Ιωάννης είναι Ορθόδοξος είτε έχει αποτειχιστεί, είτε όχι!!

Ο ιε' Κανόνας είναι προαιρετικός!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ορθόδοξοι που δεν έχουν αποτειχιστεί δεν είναι Ουνίτες τσοπάνο Κώστα!!!

Κόλλησες απο τις μπουρδολογίες του παλαιοημερολογίτη Δ. Χατζηνικολάου!!!

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Μέ τούς «σχολιαστάς» τῆς δεκάρας (ἤ μᾶλλον τῶν 0,60 εὐρώ ἀνά «σχόλιον») δέν ἀξίζει τόν κόπον νά ἐμπλέκεται κανείς εἰς «διάλογον». Ἐνίοτε, βεβαίως, ἀπαντῶ κι ἐγώ στίς ἀνοησίες των, ἀλλά τό πράττω πρός ἀποφυγήν σκανδαλισμοῦ τῶν ἀναγνωστῶν πού δέν γνωρίζουν τόν βρωμερόν ρόλον τῶν ἐν λόγῳ πρακτόρων, ἤτοι τό νά προκαλοῦν σύγχυσιν εἰς τούς θεολογικῶς ἀκαταρτίστους ἀδελφούς ὑπέρ τῶν Οἰκουμενιστῶν καί ἐναντίον τῶν Ὀρθοδόξων, ὅ ἐστίν ἔργον τοῦ Πονηροῦ.

Ανώνυμος είπε...

Βρωμερό το κοπρολογικό σχόλιο του παλαιοημερολογίτη Δ. Χατζηνικολάου έχει τις χιλιοειπωμένες από τον ίδιο αρρωστημένες φαντασίες περι δήθεν "πληρωμένων πρακτόρων" για τους Άμισθους Ορθόδοξους Αντιοικουμενιστές που αποκαλύπτουν την παλαιοημερολογίτικη πλάνη!!!

Οι θεολογικώς ακατάρτιστοι αδελφοί δεν πρέπει να παίρνουν στα σοβαρά τα πλανεμένα και μπουρδολογικά σχόλια του με τις διάφορες πλάνες και τις αρρωστημένες φαντασίες για τους Άμισθους Ορθόδοξους Αντιοικουμενιστές που αποκαλύπτουν την παλαιοημερολογίτικη πλάνη και το ψεύδος!!!

Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Χθεσινό σχόλιο Ορθόδοξου σχολιαστή



Κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους οι άνθρωποι παλαιοημερολόγιτες και μή, που νομίζουν ότι η παλαιοημερολογίτικη πλάνη μπορεί να στηριχθεί στις συκοφαντίες, στις αρρωστημένες φαντασίες για τους Αμισθους Ορθόδοξους Αντιοικουμενιστές που αποκαλύπτουν την παλαιοημερολογίτικη πλάνη, και στην μπουρδολογία!!!!!

Δεν μπορεί να στηριχθεί ούτε σ' αυτά!!!

Αντισχισματικός

16 Δεκεμβρίου 2019 - 12:27 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι Αμισθοι Ορθόδοξοι Αντιοικουμενιστές που αποκαλύπτουν την παλαιοημερολογίτικη πλάνη ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ὑπέρ τῶν Ὀρθοδόξων καί ἐναντίον των Οἰκουμενιστῶν!!

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον εκλεκτό ιστολόγο της Ο.Φ.

Ουνίτες Παλαιοημερολογίτες ονομάζω τους ανθρώπους που προσπαθούν να πλανήσουν τους Ορθοδόξους και να τους ρίξουν στην φωτιά της κολάσεως,ξεγελώντας τους με τις ίδιες μεθόδους των Ουνιτών.Γράφουν ότι ακολουθούν το Νέο Ημερολόγιο,αλλά μας πασάρουν τις πλάνες και αιρέσεις των Γ.Ο.Χ.,σκανδαλίζοντας και μπερδεύοντας τους Ορθοδόξους.Το ευχάριστο είναι ότι ο κ.Κωνσταντίνος δεν έχει εκκλησιαστική κοινωνία με τους Παλαιοημερολογίτες.Εγώ αυτό κατάλαβά από τις απαντήσεις σου,ότι κοινωνάς μόνο με αποτειχισμένους κληρικούς του Ν.Η.,αλλά δεν υπάρχουν στον Καναδά.Αν δεν κοινωνάς με τους Παλαιοημερολογίτες-όπως κάνουν οι Ουνίτες που κοινωνούν με τον Πάπα και τον μνημονεύουν-,τότε ζητάω να με συγχωρέσεις.
Υπάρχει βίντεο του 1924 και του 1935 που οι Ορθόδοξοι μνημονεύουν τον Πάπα;Μας ενδιαφέρει το τώρα ή το τότε;Οι Παλαιοημερολογίτες έκαναν αποτείχιση το 1924 γιατί οι Οικουμενιστές μετά από 82 χρόνια μνημόνευσαν τον Πάπα;Μας ενδιαφέρει αν έκαναν αποτείχιση οι Παλαιοημερολογίτες το 1924 ή αν έκαναν σχίσμα.Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Οικουμενιστές τώρα.Γιατί μπερδεύεις τις εποχές;Έκαναν σχίσμα οι Παλαιοημερολογίτες το 1924;Ναι ή όχι;Όχι θα είναι η απάντησή σου!Ε,αφού δεν έκαναν σχίσμα αυτοί,σχίσμα έκαναν αυτοί που άλλαξαν το ημερολόγιο.Εσύ,αφού ακολουθείς το Ν.Η.,είσαι σχισματοαιρετικός για τον Δ.Χατζηνικολάου,τον Δημαρά και την παρέα του.Ακολουθείς τον ένα όρο της αιρετικής εγκυκλίου του 1920,και άρα είσαι Οικουμενιστής.Οικουμενιστής είσαι ΚΑΙ γιατί αναγνωρίζεις μυστήρια στους Παλαιοημερολογίτες(Θεωρία των Κλάδων κ.λπ.).
Φυσικά και δεν εδιχάσθει εορτολογικός η εκκλησία,όπως δεν εδιχάσθει το 77 μ.Χ. και το 777 μ.Χ.
Το κείμενο μιλάει για τα Χριστούγεννα,αλλά το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας και η απάντησή μας έχει σχέσει με αυτό που διαστρέφουν εσύ και οι Γ.Ο.Χ. Δηλαδή και οι Γ.Ο.Χ θα εορτάσουν το 2025 το Πάσχα την ίδια ημέρα με τους Φραγκολατίνους( όπως και από το 1054 ως το 1582,που οι Παπικοί εόρταζαν Χριστούγεννα την ίδια ημέρα με τους Ορθοδόξους )και άρα συνεορτάζουν με τους Παπικούς.Αστεία πράγματα.
Μπορούσαν αν ήθελαν να διακόψουν την κοινωνία,αλλά δεν την διέκοψαν.Όμως δεν την διέκοψαν γιατί ήξεραν την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων για το έγκλημα του σχίσματος.Οι εγκληματίες Παλαιοημερολογίτες αντί να διαβάζουν τους Πατέρες διάβαζαν τις διαστροφές του Καβουρίδη και του Καρπαθάκη,του Ευστρατιάδη και του Τόμπρου.
Η αιρετική εγκύκλιος του 1920 μιλάει για συνεορτασμό.Δεν υπάρχει συνεορτασμός με τον Πάπα την ημέρα του Πάσχα το 2020,αλλά ούτε και το 1924.

Αν ανταπαντήση ο εκλεκτός Κ.Α. θα υπάρξουν και δικές μας απαντήσεις.

Εν Χριστώ,Αντιοικουμενιστής Αντισχισματοαιρετικός Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Ζητάω να με συγχωρέσεις και το δεύτερο λόγο που σε ονόμαζα Οικουμενιστή.Νόμιζα ότι αναγνωρίζεις Μυστήρια στους Παλαιοημερολογίτες,αλλά όταν διάβασα την απάντησή σου στον κ.Δ.Χατζηνικολάου,κατάλαβα ότι θεωρείς άκυρα τα μυστήρια των Γ.Ο.Χ.
Δηλαδή θεωρείς τους κληρικούς των Γ.Ο.Χ. ψευδοκληρικούς(ψευδεπισκόπους και ψευδοαρχιεπισκόπους).

Αντισχισματικός Ιωάννης