Σχόλιο από Ανώνυμο


Ανώνυμος είπε...
Δηλαδή, μας λες ότι δεν κοινωνάς εκκλησιαστικά με τον αιρετικό Βαρθολομαίο. Αν έλθει στην εκκλησία που είσαι, δεν θα εκκλησιαστείς μαζί του. Ωραία! Όμως, φίλε μου, η τοπική σου εκκλησία κοινωνάει εκκλησιαστικά με σχισματοαιρετικούς (Ουκρανούς) και δεν καταδικάζει την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου. Εσύ αυτό πως μπορείς και το ανέχεσαι; Νομίζεις ότι όταν κοινωνάς εκκλησιαστικά με την Σύνοδο της τοπικής σου εκκλησίας, δεν κοινωνάς και με τον αντίχριστο Οικουμενισμό; Είσαι γελασμένος φίλε! Αφήνω στην άκρη το Π.Σ.Ε.! Νομίζεις, δηλαδή, ότι η τοπική σου εκκλησία είναι Ορθόδοξη και γι' αυτό κοινωνάς με τους κληρικούς της. Πως μπορούν όμως να είναι Ορθόδοξοι οι κληρικοί που ψηφίζουν συνοδικά την κατάργηση της Ορθοδοξίας, αλλά και πως μπορούν να είναι Ορθόδοξοι και οι κληρικοί που κοινωνούν μαζί με αυτούς τους αντιχρίστους; Όταν, φίλε μου, κοινωνάς με έναν που διδάσκει αιρέσεις, τότε κοινωνάς με τα πονηρά του έργα λένε οι Άγιοι Πατέρες. Άρα, ο μόνος τρόπος για να μην συμμετέχεις στην αίρεση του Οικουμενισμού είναι η διακοπή ΚΑΘΕ κοινωνίας με τους αποστάτες και αντιχρίστους. Δεν μπορείς να κοινωνάς και με τον Χριστό και με τον Σατανά. Γι' αυτό αυτοαφορίσου από την ψευδοεκκλησία των ψευδοποιμένων (λύκων) για να μην σε φάει ο λύκος και είναι αργά.

Υ.Γ. Ο π. Μεταλληνός διαστρέφει την Αγία Γραφή και λέει ότι " καλημέρα θα του πω (στον αιρετικό), αλλά δεν θα του πω χαίρετε "!  Είναι δικές του πλανεμένες ερμηνείες και γι' αυτό κοινωνάει μέχρι θανάτου με τους αντιχρίστους Οικουμενιστές ψευδοποιμένες και ψευδεπισκόπους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος έχει λάθος.
Δεν είναι έτσι όπως τα νομίζει!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ο ιε' Κανόνας είναι προαιρετικός. Αυτό τα λέει όλα πόσο λάθος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε δεν έχεις δίκαιο στο ότι "όταν κοινωνάς εκκλησιαστικά με την Σύνοδο της τοπικής σου εκκλησίας, κοινωνάς και με τον αντίχριστο Οικουμενισμό".
Πώς γίνεται να κοινωνεί κάποιος με τον αντίχριστο οικουμενισμό όταν τον καταδικάζει και τον χτυπάει;;;
Δεν γίνονται μαγικά αυτά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην πολυλογούμε θα πω κάτι επίκαιρο και θα καταλάβετε την πλάνη της υποχρεωτικής αποτείχισης.

Ο ευλογημένος Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας με την αγιότητα και την ευδοκία του Θεού, κάνει πολτό όλα τα πλανεμένα της υποχρεωτικής αποτείχισης για την φάση που βρισκόμαστε σήμερα!!!

Αντιαιρετικός και Αντισχισματικός