Ο εποικισμός συνεχίζεται

Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Η επιχείρηση αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το επιχείρημα της «αποσυμφόρησης» των νησιών είναι μία από τις σοφιστείες που χρησιμοποιούν όσοι συμμετέχουν στο σχέδιο της μετατροπής της χώρας σε χώρο αποθήκευσης Αφροασιατών εποίκων μουσουλμανικού θρησκεύματος. Η «αποσυμφόρηση» είναι σοφιστεία, διότι συνεπάγεται τη σταδιακή διοχέτευση του εποικιστικού ρεύματος στην ενδοχώρα.


Μόλις «αποσυμφορηθεί» ένα νησί και μεταφερθούν οι επήλυδες στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε άλλη νησιωτική περιοχή, τότε έρχονται κι άλλοι έποικοι κι ύστερα πρέπει πάλι να «αδειάσει» ο τόπος για να έρθουν οι επόμενοι.

Κι αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, ο οποίος ήδη έχει γίνει βρόχος κι έχει τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό της κοινωνίας μας, που ασφυκτιά και αντιδρά.

Οι Έλληνες όχι μόνο έχουν δίκιο που δεν θέλουν να μετατραπεί η πατρίδα μας σε χαλιφάτο, αλλά έχουν την ιερή υποχρέωση να απαιτούν την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση του Συντάγματος. Σίγουρο είναι ότι οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν προβλέπουν την απόδοση των κλειδιών του κράτους σε όλους όσοι σκεφτούν να περάσουν τα σύνορα.

Οι κάτοικοι σε όλες τις περιοχές της επικράτειας που αγωνίζονται για να κρατήσουν αυτόν τον τόπο ελεύθερο και ελληνικό είναι εκείνοι που πρέπει να εισακουστούν από τους αρμόδιους φορείς και όχι οι ΜΚΟ με τις κρυφές ατζέντες και τους σκοτεινούς χρηματοδότες που συμπεριφέρονται λες και είναι... ύπατοι αρμοστές, εκπρόσωποι διάφορων μεγάλων δυνάμεων.

Στον πολιτικό χειρισμό του ζητήματος οι πολίτες εδώ και χρόνια βλέπουν να ακολουθείται η ίδια οδός. Στα λόγια μόνο διαφέρει η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νυν κυβέρνηση -έως τώρα- σε πρακτικό επίπεδο ακολουθεί πιστά τα χνάρια της προηγούμενης. Αντί να αποθαρρύνει τον εποικισμό, τον ενθαρρύνει.

Εγκαθιστά όσους περνούν τα σύνορα σε ξενοδοχεία, χαρίζει επιδόματα, προσφέρει ατέλειες και ανέσεις, ενώ διαρκώς ομιλεί για ανάγκη «πίστωσης χρόνου» και διανέμει αφειδώς φρούδες ελπίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: