Κόλαση αφόρητη! -- Αθωνικά άνθη

Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο πλάσματα του Θεού, απόγονοι της Άγαρ, πλέουν μέσα στο ερεβώδες σκότος του Κορανίου, που ετεχνούργησεν ο σατανάς δια μέσου ενός επιληπτικού καμηλέρη, νεκρά, άταφα, πτώματα! Αληθινή συμφορά για ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού, από τον έκτον αιώνα μέχρι σήμερα που, αντί να αναγεννηθούν μέσα στην Εκκλησία του Χριστού, να λάμψουν με τη χάρη του βαπτίσματος, να αγιασθούν και να καταστούν «κληρονόμοι Θεού, συγκληρονόμοι δε Χριστού», γεννώνται στο σκότος, ζουν στο ζόφο της αγνωσίας, χωρίς πνευματική ζωή, νεκρωμένοι και πορεύονται για τα αιώνια κτηνώδη πιλάφια και τα φιλήδονα ουρί! Κόλαση αφόρητη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα το λέει ο Χριστός ότι θα έλθουν ψευδοπροφήτες και θα τους ακολουθήσουν πολλοί, και προειδοποίησε να μη τους ακολουθήσουν. Αλλά απευθύνθηκε και σε μας, και έλεγε, πολλοί οι καλεσμένοι λίγοι οι εκλεκτοί. Εμείς είμαστε οι καλεσμένοι, οι βαπτισμένοι. Πόσοι κι από μας θα φέρουμε φωτεινές λαμπάδες σαν τις συνετές παρθένες?

Ν/Α είπε...

Ο Δεσπότης Χριστός μας είναι καρδιογνώστης.
Ο διάβολος δεν είναι, μόνο μάς ρίχνει φιλήδονες παγίδες καί αναλόγως πώς ανταποκρινόμαστε, μάς παρατηρεί και μάς κατευθύνει με νέες παγίδες για να μας εξουσιάζει συνεχώς, μέχρι να καταφέρει να μας απομακρύνει πολύ μακρυά από τον Φιλιστόργο Δεσπότη, στη χώρα των γουρουνιών και των χαρουπιών μέχρι την τελική μετά μανίας ανεπίστροφη απώλεια.

Έτσι κατά τις διαθέσεις τις καρδιάς μας πιανόμαστε από τις ουρές του διαβόλου, και τρέχουμε πίσω του στο στίβο της ζωής, αναλόγως των παθών μας.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως τα πολύ μεγάλα φιλήδονα ουαί, είναι η χρηματολατρεία, η αρχομανία με την κενοδοξία, από όπου πιάνονται οι περισσότεροι, και ειδικότερα οι μασόνοι λάτρεις της κοσμικής δόξας και τής καρέκλας, οι μουσουλμάνοι λόγω τής ηδονής της σαρκολατρείας και τού χρήματος, οι ανάξιοι Δεσποτάδες λόγω της ηδονής της εξουσίας καί του χρήματος, οι εξ Ορθοδόξων αιρετικοί που έχουν θεσμοθετήσει το εγώ τους και τις πράξεις τους, πολύ ψηλότερα από την τάξη τής ταπείνωσης τής διακονίας τών Αγίων Δογμάτων τής Αγίας Εκκλησία, όπως τελευταία οι εξ Ορθοδόξων οικουμενιστές και οι νομικοί οικουμενιστές ΓΟΧ ΘΝΠ,
που για την Κρατική αναγνώριση και για τα δέλεαρ οικονομικά ωφέλη, έθεσαν τούς εαυτούς τους και τά τέκνα τους, στη μέγγενη των ψυχών, στούς αιρετικούς του Κράτους, και γίνονται διώκτες της Αγίας Εκκλησίας εφόσον οι Ιερείς τους που δεν δέχονται να υπογράψουν την υπαγωγή τους στα αιρετικά ΘΝΠ, να αντιμετωπίζουν τον χαρακτηρισμό τού ανίερου από την Πολιτεία συμφωνούντος και της Εκκλησιαστική ΓΟΧ ΘΝΠ Ιεραρχίας ,,,

,,, και πάει λέγοντας.


Γι αυτούς τους λόγους η σημερινή εποχή ονομάστηκε αιώνες πριν, εποχή αποστασίας, και ναί είναι αφόρητη κόλαση γιατί έχει εκλείψει το Ορθόδοξο παράδειγμα και νομίζεις πώς όλα είναι καταπλακωμένα από τη μαυρίλα της νέας τάξης και πως παντού κυβερνάει ο διάβολος.
Ομως τούτη η μαυρίλα σε εισαγωγικά, είναι και μεγάλη ευλογία διότι οι Χριστιανοί στις μέρες μας με μικρή ομολογία, και σχεδόν άκοπα, θα σώζονται πολύ ευκοπότερα, όπως μάς είπε ο Μέγας Παχώμιος, καθηγητής της ερήμου του 3ου αιώνα.

Ο καιρός γαρ εγγύς...