Ο π. Ιουστίνος Πόποβιτς έπαυσε πάσαν εκκλησιαστικήν επικοινωνίαν μετά του κακοδόξου Πατριάρχου....

"Ορθόδοξος Τύπος"  αρ. φύλ. 144

7 σχόλια:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΟΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , Π.Σ.Ε. ΚΑΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ !! ΔΙ ΄ ΑΥΤΟ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ Γ.Ο.Χ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ! ΒΑΛΑΝΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ( ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ) ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΦΛΟΜΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ << ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ >> ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! ΕΝΩ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙ ΧΡΕΙΑ : Β Κορ. 6,14 Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;( ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ? )τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου;
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.com/…/blog-post_14.…

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο είναι πλανεμένο παλαιοημερολογίτικο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σχισματικός Νεοημερολογίτης-Ημερολάτρης, είπε πλανεμένο τον Ορθόδοξο "παλαιοημερολογίτη". Δηλαδη σα να λέμε, "είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό, Κεφάλα".

Ανώνυμος είπε...

Και να μην αποτειχίστηκε και πάλι το ΙΔΙΟ ΑΓΙΟΣ είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σχισματικός Παλαιημερολογίτης - ημερολογιολάτρης 2:33 μ.μ., τόλμησε να πει Σχισματικό τον Ορθόδοξο που δεν δέχεται τις παλαιοημερολογίτικες πλάνες!

ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ έσχισαν την Εκκλησία για τα ημερολόγια!
Αυτοί έκαναν δόγμα Πίστεως το ημερολόγιο και έπεσαν σε αίρεση! Αν όχι όλοι, πολλοί απ΄ αυτούς!


Η παροιμία "είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό, Κεφάλα" εφαρμόζεται σ΄ αυτόν τον ημερολογιολάτρη 2:33 μ.μ., !

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν αποτειχίζεται αλλά επιθυμεί να κοινωνεί με τους Αιρετικούς Οικουμενιστές και να είναι συνειδητά εντειχισμένος στο ίδιο σώμα μαζί τους, φυσικά και δεν είναι δυνατόν να γίνη Άγιος, άλλωστε και ο ίδιος αυτό το γνωρίζει πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πλανεμένος ανώνυμε 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 1:09 μ.μ.
Μάλλον σχισματικός παλαιοημερολογίτης είσαι!