Ομιλία του Καλεντερίδη για το deal των Πρεσπών

Έμφαση στον ρόλο του Συντάγματος
Μία ενδιαφέρουσα ομιλία για ένα εθνικό επίκαιρο θέμα, τη Συμφωνία των Πρεσπών, δίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Δέλτα» Σταύρος Καλεντερίδης. Η ομιλία έχει τίτλο «Πώς το Σύνταγμα επέτρεψε τη Συμφωνία των Πρεσπών» και ο κ. Καλεντερίδης θα απαντήσει σαφώς στο ερώτημα αν νομιμοποιείτο ο ΣΥΡΙΖΑ ή οποιαδήποτε κυβέρνηση να παραδώσει τη Μακεδονία, το όνομα και την ιστορία της. 
Θα απαντήσει, επίσης, στο ερώτημα ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος της χώρας και των πολιτών, ποια θεσμικά μέσα χρησιμοποιούνται για να πλήττονται η κοινωνία και η ελληνική επικράτεια και με ποιον τρόπο μπορούμε ως λαός να αντισταθούμε.
Στην εκδήλωση, που διοργανώνουν οι εκδόσεις Ινφογνώμων, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Δημοκρατία: Το πολίτευμα που περιμέναμε», θα παρουσιαστούν όλα τα προδοτικά άρθρα του Συντάγματος, ακόμη και αυτά για τα οποία κανείς δεν τολμάει να μιλήσει δημόσια. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00, στον Χώρο Πολιτικής και Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» (Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα Aθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: