Ο αόρατος εχθρός -- Κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι το σκοτεινό πρόσωπο του Ισλάμ είναι ο δολοφόνος μας

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Αυτήν τη στιγμή που γράφω το άρθρο το «κοντέρ» των νεκρών χριστιανών στη Σρι Λάνκα έχει φτάσει τους 290 και πιστεύω ότι τελικά -μαζί με τους πάνω από 500 τραυματίες, που κάποιοι από αυτούς δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν- θα ξεπεράσει τους 300. Εψαξα τα νούμερα για να καταλάβω, ίσως, τα αίτια αυτής της κτηνωδίας από τους ισλαμιστές προς τον χριστιανισμό.

Οι ισλαμιστές στη Σρι Λάνκα αποτελούν το 9% του πληθυσμού, 83% είναι ινδουιστές και βουδιστές, και μόλις το 7% χριστιανοί. Οι ισλαμιστές, όμως, μακέλεψαν αυστηρά και μόνο χριστιανούς, και όχι άλλους. Μάλιστα, εάν ψάξετε την ιστορία της μακρινής αυτής ασιατικής χώρας, θα δείτε ότι χριστιανικοί ναοί έχουν πέσει θύμα επίθεσης ακόμα και από… βουδιστές μοναχούς!



Στην Ελλάδα για ακόμη μία φορά ο αρχηγός της (υποτίθεται) «κεντροδεξιάς» αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης εξέδωσε άλλη μια «ντεκαφεϊνέ» και ορθοπολιτική δήλωση, όπου καταδικάζει γενικά και αόριστα τη «θρησκευτική μισαλλοδοξία».

Ούτε λέξη για το Ισλάμ, σιγή ιχθύος για την ενορχηστρωμένη από ισλαμιστές, παρανοϊκής βαρβαρότητας, επίθεση προς τους αδελφούς χριστιανούς καθολικούς, τη στιγμή που εόρταζαν την Ανάσταση. Για άλλη μια φορά η διεθνής ελίτ κλείνει τα μάτια της στον πραγματικό υπαίτιο του αιματηρού μακελειού, κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι το σκοτεινό πρόσωπο του Ισλάμ είναι ο δολοφόνος μας.

Πώς μπορείς, άραγε, να κερδίσεις έναν πόλεμο όπου σε σφάζουν με τυφλό τρόπο καθημερινά, με λουτρά αίματος σε διάφορα σημεία του χριστιανικού κόσμου, όταν αρνείσαι ότι ο μακελάρης σου είναι πάντα μα πάντα ισλαμιστής τρομοκράτης;

Τι όπλα έχεις για τον δυτικό πανίσχυρο πολιτισμό που πρεσβεύεις, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να στοχεύσεις τον εχθρό που είναι χωρίς όνομα και χωρίς πρόσωπο; Για ποιον λόγο η παγκόσμια σοσιαλφιλελεύθερη και αριστερίζουσα ελίτ συμπεριφέρεται στα έθνη που κουμαντάρει λες και είμαστε πρόβατα προς σφαγή;

Εχω κάνει πολλές φορές τις παραπάνω σκέψεις. Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι σχεδόν κανείς επικεφαλής έθνους της Ευρώπης (εκτός από τον Ορμπαν αυτήν τη στιγμή) δεν μπορεί να ξεστομίσει το όνομα του «αόρατου» μακελάρη των χριστιανών.

Η μόνη οδός αντιμετώπισης που έχουμε είναι να υποστηρίξουμε πατριωτικούς πολιτικούς σχηματισμούς που δεν φοβούνται να πάνε κόντρα στην πολιτική ορθότητα και να τον κοιτάξουν στα μάτια, κατονομάζοντάς τον δολοφόνο.

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Ελληνες, με ειρήνη και ομόνοια.



*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: