Μόνο την εξής φράση που τα εμπεριέχει όλα: Γράφει ο αδελφός μας Αλέξανδρος

Θέλω να επισημάνω κάτι από την προφητεία του π. Μαλαχία για τον ερχομό του προφήτη Ηλία που θα προετοιμάσει τον δρόμο για την μεγάλη και επιφανή ημέρα του Κυρίου μας και την τελική κρίση. 

Μαλ. 4,4 καὶ ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστελῶ ὑμῖν Ἠλίαν τὸν Θεσβίτην, πρὶν ἢ ἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ,
Μαλ. 4,5 ὃς ἀποκαταστήσει καρδίαν πατρὸς πρὸς υἱὸν καὶ καρδίαν ἀνθρώπου πρὸς τὸν πλησίον αὐτοῦ, μὴ ἐλθὼν πατάξω τὴν γῆν ἄρδην.
Μαλ. 4,6 μνήσθητι νόμου Μωσῆ τοῦ δούλου μου, καθότι ἐνετειλάμην αὐτῷ ἐν Χωρὴβ πρὸς πάντα τὸν Ἰσραὴλ προστάγματα καὶ δικαιώματα.

Αναρωτηθείτε όλοι παρακαλώ ποιοί είναι αυτοί που σήμερα διαστρέφουν την αληθινή αγάπη και την πραγματική κάθαρση της καρδιάς εισάγοντας παράλληλα και ένα διαβολικό σύμβολο στον κόσμο που καλύπτει και αντιπροσωπεύει όλη τους αυτή την διαστροφή; Ποιές εικόνες σήμερα και με ποιό διαβολικό σύμβολο προσκυνούν οι μεγαλύτεροι αιρετικοί και εχθροί του Κυρίου μας; Εγώ θα έλεγα σε όλους να προσέξουν πολύ αυτό το σήμειο. 
Κατά τον Ιερώνυμο ο Απόστολος Ιωάννης όταν έφθασε σε βαθύ γήρας και δεν είχε τις αντοχές να διδάσκει δια μακρών τους πιστούς επαναλάμβανε μόνο την εξής φράση που τα εμπεριέχει όλα:
«Τεκνία, αγαπάτε αλλήλους» (Ιωαν. ιγ΄ 34)

Δεν υπάρχουν σχόλια: