Ο στρατιώτης που έδειξε τον δρόμο! -- Γράφει ο Δημήτρης Ριζούλης


Εν μέσω ισοπέδωσης των πάντων, ένας δρόμος μόνο υπάρχει, αυτός του Μπούχλη: Αντίσταση, διαμαρτυρία, όρθωση αναστήματος
Μπορεί σε τέσσερα χρόνια να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε και πιστεύαμε επί δεκαετίες; Οπως φαίνεται, μπορεί... Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προωθήθηκε με συνέπεια η ιδεοληπτική ατζέντα της ισοπέδωσης όλων των παραδοσιακών και εθνικών αξιών και μάλιστα έτυχε τεράστιας προβολής, φτάνοντας στα όρια της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Σχεδόν αθόρυβα, μέσω των media και κυρίως του διαδικτύου, επηρεάστηκαν πολλοί και ακόμα περισσότεροι άρχισαν να φοβούνται για τα πιστεύω τους. 

Ναι, όντως συμβαίνει αυτό. Φοβάται ο διπλανός μας μην τον χαρακτηρίσουν ακροδεξιό, φασίστα, εθνικιστή, ακραίο. Τρέμει ποια ταμπέλα μπορεί να του κολλήσουν. Και σιωπά. Σιωπά όταν γκρεμίζεται ο σταυρός στη Μυτιλήνη, όταν απαγορεύεται το «Μακεδονία ξακουστή», όταν δολοφονείται ο Κατσίφας (ακόμα δεν μας έχουν πει οι Αλβανοί πώς και γιατί), όταν θεατρικές παραστάσεις υβρίζουν τον Χριστό και την Παναγία, όταν απαγορεύονται οι διαδηλώσεις για εθνικά θέματα, όταν τρώνε αναίτια ξύλο γέροι και γριές επειδή ήθελαν να αποδοκιμάσουν έναν πολιτικό. Ντρέπεται να δηλώσει περήφανος για την ορθόδοξη πίστη του, φοβάται να πει ότι νηστεύει, προβληματίζεται ακόμα για το αν θα πρέπει να βάλει στο μπαλκόνι του την ελληνική σημαία! Εκεί φτάσαμε. Και πείτε μου, υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός από αυτόν;
Στις ημέρες της παντοκρατορίας του ΣΥΡΙΖΑ η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού φιμώθηκε εξαιτίας της κυβερνητικής προπαγάνδας και της επιβαλλόμενης μόδας. Οσοι αντιστέκονται είναι ρατσιστές, χρυσαυγίτες ή γραφικοί. Αυτή η αντίληψη πέρασε στην κοινωνία.
Προχθές ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (το ανέδειξε μόνο η «δημοκρατία») συγκίνησε χιλιάδες Ελληνες. Εδειχνε τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη να πέφτει με το αλεξίπτωτό του τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή». Χθες, όμως, έγινε το αδιανόητο! Σε χρόνο ρεκόρ συνεδρίασαν και τον απέβαλαν από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών. Τέτοια ταχύτητα στον Στρατό επί ΣΥΡΙΖΑ...

Στην απόφαση της ντροπής αναφέρεται ως δικαιολογία ότι δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας. Μωρέ, τι μας λέτε. Αύριο αν ο Μπούχλης και κάθε Μπούχλης χρειαστεί να πολεμήσει και να πράξει υπέρ της πατρίδος το αδιανόητο, δηλαδή να δώσει ακόμα και τη ζωή του, πάτε να του πείτε να τηρεί τους κανόνες. Κανένας πόλεμος και καμία μάχη δεν κερδήθηκε by the book.

Ασφαλώς, δεν τους ενόχλησε τίποτε από αυτά. Ο ύμνος για τη Μακεδονία τούς «δαιμόνισε». Αυτός που θέλουν να απαγορεύσουν για να μην ενοχλούνται οι Σκοπιανοί. Τρέμουν, γιατί ξέρουν ότι πολλοί δεν θα πειθαρχήσουν στις γελοίες εθνικά κομπλεξικές απαγορεύσεις ακόμα και εμβατηρίων και σπεύδουν να στείλουν το μήνυμα της μηδενικής ανοχής μέσω των τιμωριών. Προφανώς, δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πλησιάζουν οι ημέρες. Να είστε βέβαιοι ότι θα δούμε τη σύγχρονη «αντίσταση» μέσω των... τραγουδιών!

Είναι τόσο ανόητοι, που προσπαθούν να περιορίσουν την εθνική υπερηφάνεια -αν έχετε τον Θεό σας- στον Στρατό! Εκεί όπου ακόμα και αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να επιβάλλεται και να καλλιεργείται με κάθε τρόπο.

Οι συριζαίοι, όμως, ονειρεύονται έναν διαφορετικό στρατό: με μέλη των ΛΟΑΤΚΙ, αγώνες επίδειξης, φανταχτερές στολές και πιθανόν ψεύτικα όπλα! Ποιητικές βραδιές με Σκοπιανούς φαντάρους, ψάρεμα παρέα με Τούρκους κομάντος, διαγωνισμούς χορού με Αλβανούς ουτσεκάδες και θεατρικούς μονολόγους στα νησιά του Αιγαίου με μορφωμένους τζιχαντιστές. Σε αυτόν τον κόσμο ζουν. εκτός τόπου και χρόνου. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.


Εν μέσω αυτής της ισοπεδωτικής διαστροφής της πραγματικότητας, ένας δρόμος μόνο υπάρχει, αυτός του Μπούχλη: Αντίσταση, διαμαρτυρία, όρθωση του αναστήματος. Μόνο έτσι θα πάψει η διάδοση της εθνομηδενιστικής πλύσης εγκεφάλου στην κοινωνία. αν πολλαπλασιαστούν αυτοί που δεν φοβούνται να μιλήσουν και διατρανώνουν με υπερηφάνεια ότι είναι Ελληνες, αντίθετοι στον επικίνδυνο διεθνισμό και στην κατάργηση των συνόρων. Με σεβασμό σε όλους και αποδοχή κάθε καλοπροαίρετου συνανθρώπου μας, ασχέτως φυλής ή πίστης, χωρίς συζήτηση. Αυτός ο σεβασμός, όμως, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει και να αποδεικνύεται έναντι των ίδιων των Ελλήνων. Γιατί, δυστυχώς, σήμερα φτάσαμε στο σημείο το ελληνικό κράτος να νοιάζεται μόνο πώς θα διασφαλίσει τα συμφέροντα όλων των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: