Καμμένος κατά Κοτζιά: Εκανε εγκλήματα τα οποία θα τον οδηγήσουν στα δεσμά!

Με ένα οργισμένο tweet και βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του Νίκου Κοτζιά, όπως «προδότης της Μακεδονίας» και «Πήλιος Γούσης»...

...απάντησε χθες ο Πάνος Καμμένος στους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Εξωτερικών ότι είχε συμφωνήσει να ανοίξει η κυβέρνηση το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, δείχνοντας ότι η κόντρα των δύο για τη Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά γίνεται ολοένα πιο έντονη, με ανταλλαγή βαρύτατων προσωπικών χαρακτηρισμών.



Με αυτό το tweet ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας απάντησε σε όσα δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ο κ. Καμμένος «είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα». Απαντώντας ειδικότερα σε ερώτηση αν ισχύει η αναφορά Καμμένου ότι είχε δεσμευτεί να υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές, ο Ν. Κοτζιάς είπε πως ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. «τα ήξερε όλα».

«Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας» επεσήμανε και υπενθύμισε ότι «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή».

Η εν λόγω αναφορά του πρώην υπουργού Εξωτερικών εξόργισε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, όπως ανέφερε, από το κρεβάτι του πόνου προχώρησε στη χθεσινή οργισμένη ανάρτησή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα ο πρώην υπουργός υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο στομάχι. Οπως όλα δείχνουν, τα «μαχαίρια» έχουν βγει από τη θήκη και δύσκολα θα μπουν στη θέση τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: