Η ψευδοεορτή των παπικών για τον Αγ. Βαλεντίνο -- Γράφει ο κ. Αλέξανδρος Τζούπης

Οι άσχημες μέρες της ψευδοεορτής των παπικών για τον Αγ. Βαλεντίνο πλησίασαν και η Ελλάδα όπως και ο υπόλοιπος Κόσμος γεμίζει πλέον με το παπικό σύμβολο σε μαγαζιά, πλατείες, δρόμους, βιτρίνες, ακόμα περισσότερο στο διαδίκτυο και την τηλεόραση με αποκορύφωμα την 14 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη λατρεία είναι από ότι φαίνεται η ιδανικότερη προετοιμασία για τα καρναβάλια που δυστυχώς έπονται...Πολύ προσοχή όλοι και μην πηγαίνετε σε λιτανείες μαζί με τους παπικούς ειδικά οι αδελφοί σε Μυτιλήνη, Σύρο κλπ: 

https://cdn.stonisi.gr/repository/2019/valentinos.jpg


(Δυστυχώς σε αυτό τον παπικό ναό στην Λέσβο διακρίνονται ορθόδοξοι ιερείς κάτω από τις εικόνες του Ψευδόχριστου και της Ψευδοπαρθένου κατά την εορτή του Αγ.Βαλεντίνου των παπικών)

Δυστυχώς σε κανέναν δεν αναφέρουν ότι το σύμβολο που υποτίθεται αντιπροσωπεύει την καρδιά και την αγάπη είναι πρωτίστως το σύμβολο του Ψευδόχριστου και της Ψευδοπαρθένου καθότι αυτά τα δύο θηρία πρώτα το ταύτισαν με την καρδιά, το έλεος και την αγάπη.
 
Η ανεδαφική ταύτιση του συμβόλου με τον Αγ. Βαλεντίνο και τους ερωτευμένους έγινε για να προσηλυτιστούν όλοι οι άνθρωποι της Γης ανεξαρτήτου θρησκείας στην εξίσωση ♥=αγάπη ασχέτως του αν γνωρίζουν ή όχι την προέλευση του συμβόλου.
 
Με την ίδια ακριβώς πονηρία και εντελώς φυσικά εισήγαγαν σταδιακά το σύμβολο σε καρδιοχειρουργικά κέντρα, νοσοκομεία και φαρμακεία ώστε σταδιακά να το ταυτίσουν οι άνθρωποι σε κάθε μέρος της Γης με την καρδιά και την ζωή και έτσι να μην υπάρξει κάποιο έθνος ή λαός που θα το αμφισβητήσει ή θα το παρερμηνεύσει.
 
Πολύ Προσοχή λοιπόν όσοι ενδιαφέρεστε τις επόμενες ημέρες να μην αναγνωρίζετε αυτό ως σύμβολο αγάπης και ζωής και πολύ προσοχή στις εικόνες που απεικονίζουν το Χριστό και την Παναγία μας με αυτό!

Αλέξανδρος Τζούπης
11 Φεβρουαρίου 2019 - 7:41 π.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: