Mητρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος:Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ! ΧΑΝΕΤΑΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ!


……._______«Εύχομαι το 2019 να είναι έτος ειρηνικό, έτος αγιαστικό για τις καρδιές μας, έτος προόδου, έτος ανακουφίσεως. Δυστυχώς όμως, δίχως να προφητεύω, θέλω να σας πω αυτό που έχω στην καρδιά μου. Φοβάμαι ότι τελειώνει η χριστιανική Ελλάδα… Ένας νέος κόσμος έρχεται… Μία νέα ιστορία γράφεται… Αυτοί που μας κυβερνούν είναι άθεοι και θέλουν να κάνουνουδετερόθρησκο το Κράτος μας. Δεν είναι δικά μου τα λόγια αυτά. Για του λόγου το αληθές έχω κοντά μου χθεσινές εφημερίδες. Η μία γράφει «Βίαιη θρησκευτική μετάλλαξη της χώρας μας τα τελευταία χρόνια. Πάνω από 400 τζαμιά λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα» (βλ. εφημερίδα ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 31.12.2018, σελ. 16). 

_____«Θά έχουμε μείνει οι μισοί μέχρι το 2068», γράφουν οι εφημερίδες! «Τρομακτικές συνέπειες για τη Χώρα  προκύπτουν από το δημογραφικό  πρόβλημα. Η Ελλάδα γερνάει με ραγδαίους ρυθμούς. Μέσα σε μια επταετία ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 360.000. Μέσα στην επόμενη 12ετία θα μειωθεί κατά 770.000. Και αν οι γεννήσεις κυμανθούν στα σημερινά άκρως χαμηλά επίπεδα, σε 35-50 χρόνια θα έχει μείνει ακριβώς ο μισός» πληθυσμός!(βλ. εφημερίδα ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σελ.8).  Η Ελλάδα, λοιπόν, τελειώνει! 
______Αλλά και η Ορθοδοξία μας τελειώνει! Η Ορθόδοξη Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα ανήκει πλέον ......στην ιστορία!
_______Θέλετε αποδείξεις;  Θα προσθέσω, λοιπόν, ότι το κράτος των αθέων και μάγων, που μας κυβερνάει, άρχισε ήδη να γκρεμίζει ναούς των Ορθοδόξων για να χτίσει ναούς των Μουσουλμάνων, δηλ. Τζαμιά και Μουσουλμανικά Τεμένη. Η αρχή έγινε από το Βοτανικό! Εκεί, χτίζεται ολοταχώς ένα Μουσουλμανικό Τέμενος με δικά σας χρήματα! Γενικώτερα, λοιπόν, για να μη παρεμποδίζεται η θέα του Τεμένους κατεδάφισαν ήδη τον υφιστάμενο Ορθόδοξο Ναό! Και, δυστυχώς, ουδείς διαμαρτυ-ρήθηκε!  
_______Συγχρόνως οι μουφτήδες της Θράκης, δηλ οι θρησκευτικοί λειτουργοί του Ισλάμ,  μισθοδοτούνται κανονικά από το Υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι με χρήματα του Ελληνικού Κράτους!  Τήν ίδια ώρα η Ελληνική Πολιτεία θέλει να στερήσει το μισθό από τον Έλληνα Εφημέριο, ο οποίος αγωνίζεται συνεχώς για να μή σβύσουν τα καντήλια της πίστεώς μας! 
_______Θέλετε και εδώ αποδείξεις; Να ανατρέξετε στη Συμφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, η οποία ανακοινώθηκε δημοσίως από την TV στις 6 Νοεμβρίου!!!!


______Ένα άλλο σημείο, το οποίο σηματοδοτεί την καταστροφή δηλ. τον εξαφανισμό της Ελλάδος, μιάς ένδοξης Χώρας, η οποία έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού στον κόσμο, είναι το εξής: Σε μία διεθνή συμφωνία, που συνυπέγραψε ο Πρωθυπουργός μας στο Μαρακέ, εκεί κάτω στο Μαρόκο, σε μια Διεθνή Σύνοδο Αρχηγών Κρατών, αποδέχθηκε, ότι τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι ελεύθερα σε κάθε μετανάστη απ' οπουδήποτε προερχόμενο,  ο οποίος θα επιθυμούσε να εγκατασταθεί στη Χώρα μας! Αυτός, δηλ. ο μετανάστης,  θα έχει τα ίδια δικαιώματα με τους αυτόχθονες, με τους γηγενείς, δηλ. με εμάς!  Και για να επαληθεύεται ο λόγος μου, μια Αθηναϊκή εφημερίδα στο χθεσινό της φύλλο έγραψε:«Σύμφωνα με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.... Όλα τα έξοδα για τους λαθρομετανάστες τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και όχι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι αλλοδαποί θα περνούν εδώ «ζωή και κότα», από τους υπέρογκους φόρους, που εισπράττει το Κράτος ληστρικά από το υστέρημά μας». Με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2018 υπεγράφη μία απόφαση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σύμφωνα με την οποία «οι ανωτέρω δαπάνες θα αντιμετωπίζονται από πιστώσεις είτε του τακτικού Προϋπολογισμού είτε του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης (άρθρο 96 παράγρ. 2 του Ν. 4368/2016) Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ- Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΡΗΓΑΣ» (βλ. εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 30.12.2018). 
_______Επομένως, τα γεγονότα μας λέγουν ότι οι Έλληνες οδηγούνται σε θάνατο, για να ζήσουν κάποιοι άλλοι σε αυτόν τον τόπο. Δεν πειράζει… Ας γίνει το θέλημα του Θεού, αφού εμείς Τον εγκαταλείψαμε…
______Σας υπενθυμίζω δε ότι το Ελληνικό Κράτος δίνει 300 και πλέον ευρώ για κάθε μέλος οικογένειας μεταναστών. Μόλις πρό δύο μηνών κάποιος μετανάστης, αφού έκαμε μεγάλη φασαρία στην Τράπεζα, ευσέπραξε το ποσόν των 1.800 €  ως μηνιαίον επίδομα της οικογενείας του = χρηματοδότηση της Ελληνικής Πολιτείας σε μετανάστες! Όλα αυτά, δυχτυχώς,  μας τα κρύβουν τεχνηέντως όχι μόνον εκείνοι, που μας κυβερνούν, αλλά και τα Μέσα Ενημερώσεως, που είναι πουλημένα … ». 
_______Αυτά μεταξύ άλλων είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος και κατέληξε με τα εξής λόγια: « Όλα αυτά γίνονται διότι έχουμε εγκαταλείψει τον Θεό! Φαίνεται πώς τελειώνει το λαδάκι, που καίει στο καντηλάκι είκοσι τόσους αιώνες στην Ελλάδα και ονομάζεται«Ορθοδοξία»! Δυστυχώς, ναι τελειώνει!  Οι άθεοι, που μας κυβερνούν σήμερα, έχουν βάλει στόχο τους νά το σβύσουν! Αυτό σημαίνει το «ουδετερόθρησμο» Κράτος, που προσπαθούν να νομοθετήσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: