ΜΚΟ ψευδόμενες...

Οι μετανάστες αποτελούν ένα νέο και πολύ κερδοφόρο εμπορεύσιμο προϊόν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά της Νέας Τάξης.Αποτέλεσμα εικόνας για μκο σορος ελλαδα


Για αυτό εξάλλου έχουν πλακώσει τόσες ΜΚΟ, με τόσες διασυνδέσεις και τόσα σκάφη για να «σώσουν» τους λαθρομετανάστες οι οποίοι στην χειρότερη περίπτωση βαπτίστηκαν με το πολιτικά ορθό «παράτυποι μετανάστες».

ΜΟΝΟ στο Ελλαδιστάν από το 2000 μέχρι και το 2010 οι κάπου 431 ΜΚΟ [που ανατριχιασμένες από τον εθνικισμό που μας δέρνει ανέλαβαν την δουλειά εργολαβικά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ] έβαλαν στην τσέπη 115 εκατομμύρια ευρώ [ΜΚΟ και πρόσφυγες. Ποιος ο ρόλος του].

Προσθέστε τώρα τα ΑΓΝΩΣΤΑ χρηματικά ποσά που πήραν από την Ουνέσκο, τον ΟΗΕ, την ΕΕ, τις δωρεές των πολιτών, τις αμερικανικές «δεξαμενές σκέψης» [μάλλον ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ έπρεπε να τις λένε], και τα ιδιωτικά ιδρύματα τύπου Σόρος και θα έχετε μία ιδέα για το τι συμφέροντα παίζονται.

Φανταστείτε επίσης τα ποσά που διακινούνται σε ολόκληρη την ΕΕ.

Οπότε τι να κάνουν οι πονόψυχοι αυτοί άνθρωποι;
Πως θα καταφέρουν να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα για να επιτύχουν έτσι να «σώσουν» περισσότερους παράτυπους φουκαράδες;

Αφήστε που [γιατί όχι] μπορεί να πληρώνουν και κάτι στους αφρικανούς δουλέμπορους…...

Στο ζωτικό αυτό θέμα του μοιράσματος της πίτας σημαντικό ρόλο παίζει η διαφήμιση. Τελευταία η Μάλτα και η Ιταλία τσακώνονται για μία ομάδα 49 ανθρώπων που τους έσωσαν στην Μεσόγειο τον Δεκέμβριο του 2018. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ «Μάλτα και Ιταλία ερίζουν για τους 49 μετανάστες».


Εκεί θα διαβάσετε εκτός των άλλων και ότι:


1] Τους 38 τους διέσωσαν [ή είχαν κλείσει ραντεβού για να τους μεταφορτώσουν;] από ένα δουλεμπορικό, ενώ μετά από λίγες ημέρες «διέσωσαν» και άλλους 17.


2] Το πλήρωμα «φοβάται ότι η σωματική και ψυχική υγεία των προσφύγων θα επιδεινωθεί» αν δεν βρεθεί λύση γρήγορα.
Το καλό όμως βρίσκεται στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο και που την παραθέτω πιο κάτω:........


Η «ταλαιπωρημένη» οικογένεια έχει δύο «ταλαιπωρημένα» πεντακάθαρα και χαμογελαστά παιδιά, τα οποία φοράνε σωσίβια, αφού πως αλλιώς θα έδιναν δραματική εντύπωση;


Από δίπλα, η «ταλαιπωρημένη» μάνα πεντακάθαρη, με τσίτα το δέρμα και χαμογελαστή κρατάει το κινητό στο χέρι [ποιος στα κομμάτια θα την πάρει τηλέφωνο;] ενώ το μεικ-απ στα μάτια πάει σύννεφο. Μιλάμε για ταλαιπωρία που δεν εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου!

Εγώ βέβαια είμαι φασίστας και εθνικιστής και βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα. Οπότε δείτε μόνοι σας.

http://resaltomag.blogspot.com/2019/01/blog-post_15.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: