Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ!

 ______Στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας τώρα πια ζούμε χρόνια δύσκολα! Ο εχθρός ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ! Κάποιοι απάτριδες Έλληνες ανέβηκαν στην Εξουσία και τώρα πια κυβερνούν καταστρεπτικά. Ό,τι υπάρχει όρθιο, το γκρεμίζουν! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! Εκτός από αεροδρόμια, λιμάνια, εργοστάσια, ακόμη και αρχαιολογικά  Μνημεία, τώρα  πωλούν και την Μακεδονία μας! 
                   Πουλήθηκε στα Σκόπια! 
_______Γιατί, άραγε, να μη πουλήσουν και ένα κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητος; Σε λίγο η Μακεδονία ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ONOMAZETAI ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Πουλήθηκε πιά με τη Συμφωνία των Πρεσπών!  
  • Η Πρωθυπουργός της Γερμανίας Κα Μέρκελ ήλθε προ ημερών στη Αθήνα, για να θεωρήσει τα Συμβόλαια της προδοσίας!  
  • Ο εν Αθήναις Πρέσβυς των Η.Π.Α. κι' αυτός έστειλε το μήνυμά του! Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βιάζονται! Μην αργείτε! 
  • Κάποτε οι Αριστεροί ακουμπούσαν στη Ρωσσία! Τώρα έγιναν φερέφωνα των Δυτικών! Ας είναι καλά κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος, λέγε με Σώρος, Μπίντελμπεργκ κλπ. Τους εξαγόρασαν οι Δυτικοί!  Ας μη ξεχνάμε, ότι τα 30 αργύρια σταύρωσαν και τον Χριστό μας!
  • Ο Πρόεδρος της Ρωσσίας κ Πούτιν, ορθοτομών τον λόγον της αληθείας, φωνάζει, ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ της περιοχής των Βαλκανίων!  Κανείς όμως δεν τον ακούει!  
  • Η πνευματική Ηγεσία του τόπου μας κι΄αυτή κοιμάται! Μήπως ακούσατε σεις κάποιο Ψήφισμα της Ακαδημίας των Αθηνών ή της Συγκλήτου των Πανεπιστημίων μας;  
  • Ακόμη και η Ηγεσία του ηρωϊκού και ενδόξου Ελληνικού Στρατού κι αυτή είναι προσκυνημένη! 
_______Μπράβο, Πρωθυπουργέ της Ελλάδος κ. Τσίπρα! Γκρεμίζεις την Ορθοδοξία, πουλάς την Ελλάδα, καταστρέφεις τα πάντα και όμως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ  ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ! Αποδεικνύεται, ότι είσαι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ! ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΣΑΙ και ΓΟΗΣ! Όλους τους έχεις σαγηνεύσει! Όλους τους έχεις υπνώσει! 
_______Παρά ταύτα κάποιοι από εμάς, σαν παιδιά μάθαμε και, θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε το τραγούδι: 

Μακεδονία ξακουστή,
του Αλεξάνδρου η Χώρα,
που έδιωξες τους β......ρους,
κι ελεύθερ΄είσαι τώρα!

 Είσαι και θάσ' Ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι' εμεις τα μη Συριζόπουλα
σου πλέκουμε στεφάνι!

Εάν οι Έλληνες ξυπνήσουν
 απ' τον λήθαργο, 
που είναι βυθισμένοι,
τότε θα ανατρέψουνε
 το σημερινό κατεστημένο!

Ελάτε, λοιπόν, μεθαύριο 
στο Σύνταγμα
 κάθε αγνή Ελληνική ψυχή
για να βροντοφωνάξει πάλι:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ γλυκειά 
δεν θα σ' αφήνουμε να χαθείς!
   
Είσαι και θάσαι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
είτε το θέλουν, είτε όχι
οι απάτριδες, που κυβερνούν, 
οι γνωστοί μας οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
 *****
   _______Αγαπητοί μου αναγνώστες,
                  Σας παραθέτω στη συνέχεια ένα περισπούδαστο άρθρο, το οποίον μας έστειλε από την Αμερική μια ευγενική ψυχή, η αγαπητή μας Κυρία Μάρθα    Σ..., την οποία και θερμότατα ευχαριστούμε.
________Ελάτε, λοιπόν, όλοι στο Σύνταγμα των Αθηνών μεθαύριο, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Τα Πούλμαν του Αιγίου σας περιμένουν! Το κόμιστρο προσφέρει η Μάννα η Εκκλησία! Δηλ. η Ιερά ημών Μητρόπολις των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας!  

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 19 Ιανουαρίου 2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια: