ΘΕΜΑ: «ΔΩΡΕΑ» ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ!

ΩΦΕΛΙΜOΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ

Αδελφοί, το ότι πρέπει να αρχίζουμε από τον Θεό το γνωρίζετε, και πάλι δεν είναι άγνωστα σε εσάς τα λόγια αυτά του αποστόλου Παύλου: «τίς γὰρ ἔγνω νοῦν Κυρίου, ὃς συμβιβάσει αὐτόν; ἡμεῖς δὲ νοῦν Χριστοῦ ἔχομεν» (Α Κορ. 2,16),δηλαδή: Διότι, ποίος από εκείνους που δεν εφωτίσθησαν από το πνεύμα του Θεού, εγνώρισε την σκέψιν και τα σχέδια του Θεού και ποιός ποτέ θα διδάξη και θα διορθώση τον Θεόν; Κανείς. Έτσι και κανείς από αυτούς δεν ημπορεί να εννοήση και ημάς, που έχομεν τας σκέψεις και τα αισθήματα του Χριστού. Και εξηγούμε:

Ο κ. Παναγιώτης στο αρχονταρίκι της ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής άκουσε λίγα λόγια αγάπης και αληθείας περί του τι εστί δωρεά οργάνων. Οι πριν θετικές εντυπώσεις του και ο νυν προβληματισμός του εκδηλώθηκαν με τα αυτά λόγια: Πριν από λίγο καιρό στο χωριό μου ένας 57χρονος έπαθε έμφραγμα. Οι ιατροί ζήτησαν την συγκατάθεση της οικογένειας για να δοθούν τα όργανά του ως δωρεά αλλά δεν δέχτηκαν, αρνήθηκαν. Για κάποιους λόγους ο ασθενής έφυγε επειγόντως για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (χωρίς συνοδεία των οικογενειακών του, ίσως και ενημέρωση) και σε μία ημέρα επέστρεψε και παραδόθηκε νεκρός στους οικείους του. Η οδηγία της αστυνομίας (αν κατάλαβα καλά) ήταν ότι απαγορεύεται να ανοίξουν το φέρετρο…
Στο σημείο αυτό σταματώ όχι για να πω κάτι ως συνέχεια του προβληματισμού της ώρας εκείνης αλλά για να σας μεταφέρω με κάποιο τρόπο εκεί κοντά στο «μνημείον» όπου «έθηκαν αυτόν», και εννοώ τον Κύριό μας Ιησού Χριστό! Να λοιπόν τι θέλω να πω πέρα από το ότι η συγκομιδή - αφαίρεση οργάνων από δήθεν «πτωματικούς» δότες είναι φόνος και υπόθεση ανθρωποκτονίας, πέρα απ’ το ότι οι μεταπατερικοί θεολόγοι τύπου Μεσογαίας ψεύδονται, θαρρείς και δεν έχουν για Πατέρα τους τον Ιησού Χριστό και αδελφούς τούς Αγίους Πατέρες με τα τίμια και άφθαρτα λείψανα και σκηνώματά τους. Λοιπόν, η κλεπτομανία και η νομική κάλυψή της είναι απίθανη, φοβερή, «εβραϊκής εμπνεύσεως;»…! Δηλαδή; Ακούστε: α) «καὶ ἐὰν ἀκουσθῇ τοῦτο ἐπὶ τοῦ ἡγεμόνος, ἡμεῖς πείσομεν αὐτὸν καὶ ὑμᾶς ἀμερίμνους ποιήσομεν» (Ματθ. 28,14). Και επιπλέον β) διαβάσατε για να εννοήσετε ποιος ο ρόλος του πρωτείου των επισκόπων σήμερα εν τη ζωή της Εκκλησίας μας, και εννοώ των ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ή ΙΕΡΑΡΧΩΝ, των 10 Κλεπταποδόχων ψευδοσυνοδικών Χριστοκτόνων της Κρήτης:
«Η αναφορά των φρουρών και η δωροδοκία τους
Ενώ δε αυταί (ενν. οι Μυροφόρες Γυναίκες) σύμφωνα με την εντολήν του Κυρίου επήγαιναν, ιδού μερικοί στρατιώται της φρουράς ήλθαν εις την πόλιν και εγνωστοποίησαν στους αρχιερείς όλα όσα είχαν γίνει. Και εκείνοι, αφού συνεκεντρώθησαν μαζή με τους πρεσβυτέρους εις συμβούλιον και συνεσκέφθησαν, έδωκαν μεγάλο χρηματικόν ποσόν στους στρατιώτας λέγοντες· ειπέτε, ότι κατά το διάστημα της νυκτός, ενώ ημείς εκοιμώμεθα, ήλθαν οι μαθηταί του την νύκτα και έκλεψαν αυτόν. Και εάν τούτο φθάση έως τα αυτιά του ηγεμόνος, ημείς θα τον πείσωμεν να μη σας τιμωρήση και θα σας απαλλάξωμεν από κάθε ανησυχίαν”. Εκείνοι δε αφού επήραν τα χρήματα, έκαμαν όπως τους καθωδήγησαν οι αρχιερείς, και διεδόθη ο λόγος αυτός (ενν. ότι έκλεψαν αυτόν) μεταξύ των Ιουδαίων μέχρι σήμερον» (Ματθ. 28,11-15)… "Μέχρι σήμερον;"!     
Στην ερμηνεία αυτή ας προσθέσουμε και τα λόγια αυτά: Αν ανοίξουν τον τάφο και φανερωθεί η αλήθεια, εσείς οι ιατροί θα πείτε ότι κατά το διάστημα της παραμονής του στο νοσοκομείο μας ήταν ολόκληρος, κι εσείς της «εθνικής μεταφορικής», ότι εμείς όπως τον πήγαμε έτσι και τον φέραμε! Ημείς θα τους πείσωμεν (ενν. τους δικαστάς) να μη σας τιμωρήσει και θα σας απαλλάξουμε από κάθε ανησυχία (Αλήθεια, ποίων ή φωνή ταύτη;)!
Αλήθεια, ποιός είναι αυτός που θα τολμήσει να ανοίξει έστω και έναν τέτοιο τάφο Ορθοδόξου και δεν θα διδαχτεί ότι η δωρεά των μελών του Σώματος του Χριστού είναι έγκλημα φοβερό, κι ας αφήσω την κρίση στο Θεό!

Δημήτριος Β. Εμμανουήλ

Υ.Γ.
Αλήθεια, αν κάποιοι σήμερα δώσουν τη διαταγή να φρουρηθούν οι μακεδονικοί τάφοι, όχι «μέχρι την τρίτην ημέραν» (Ματθ. 27,64) αλλά και για τα επόμενα 3000 χρόνια, τι λέτε; Οι τάφοι, θα αλλοιώσουν την Αλήθεια της Αναστάσεώς του ή μήπως κάτι από το Πιστεύω της Εκκλησίας Του, π.χ. το «(11) Προσδοκῶ ἀνάστασιν νεκρῶν. (12) Καί ζωήν τοῦ μέλλοντος αἰῶνος. Ἀμήν»; ΟΧΙ ΣΤΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ: ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΙΔΕΑ" ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΔΕΑ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΗ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να και η χειρότερη από όλες τις κάρτες. Κάρτα Δωρητή Οργάνων και Ιστών:

https://s.nbst.gr/files/1/2018/11/ys8vn0bi-353x221.jpg