"Ήθελαν να τον σκοτώσουν"! Σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε νεαρός από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ιασωνίδου, στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ρεπορτάζ οι δράστες της επίθεσης δεν ήθελαν απλώς να τρομάξουν τον 29χρονο αλλά ήθελαν να τον σκοτώσουν. Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και σταμάτησαν μόνο όταν στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος. Οι δύο τον κρατούσαν και φώναζαν στον τρίτο να τον χτυπά στα γεννητικά όργανα. Μετά όλοι μαζί τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.

Ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης και ποιο είναι το κίνητρο της πράξης τους; Ο νεαρός κατά την αποχώρησή του από την ομιλία Τσίπρα, όπου είχε πάει μαζί με άλλα μέλη χριστιανικών σωματείων, έκρυψε την ελληνική σημαία μέσα από το μπουφάν του. Αυτό σημαίνει πως οι δράστες τον παρακολουθούσαν από τη στιγμή που αποχώρησε από το Παλαί ντε Σπορ. Έφυγε νωρίτερα από τους υπόλοιπους για προσωπική του δουλειά. Περπάτησε μέχρι την οδό Ιασωνίδου για να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση.
«Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν»
Ο Φίλιππος, φοιτητής από την Κύπρο, έτυχε να περνά από το σημείο της επίθεσης την ώρα εκείνη. «Είδα τρία άτομα που κρατούσαν κράνη να χτυπούν το παλικάρι με μανία σε όλο του το σώμα. Κλωτσούσαν με δύναμη το κεφάλι του και τον έβριζαν. Εγώ και κάποιοι άλλοι που ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να φωνάζουμε να σταματήσουν. Αυτοί συνέχιζαν. Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτός φώναζε βοήθεια με όλη του τη δύναμη. Μόνο όταν πέρασε ώρα και μαζεύτηκε κόσμος έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η Αστυνομία όμως δεν έδωσα τα στοιχεία μου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο» δήλωσε ο Φίλιππος στο Thestival.gr. Παρόμοιες αναφορές έχει και η κατάθεση νεαρής κοπέλας που ήταν παρούσα στο περιστατικό.
«Οι δολοφόνοι χτύπησαν έναν άγγελο»
Ο 29χρονος που δέχτηκε την επίθεση είναι ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη ιστορικής χριστιανικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης. «Χτύπησαν έναν άγγελο. Πρόκειται για ένα παιδί διαμάντι. Πρώτος σε όλες τις εθελοντικές δράσεις. Τρέχει παντού για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Είναι δάσκαλος του κατηχητικού σχολείου και από μικρό παιδί είναι μέσα στην εκκλησία. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και οικογενειάρχης με ένα παιδάκι. Δεν έχει πειράξει μυρμήγκι στη ζωή του» ανέφερε στο thestival.gr προσωπικός φίλος του θύματος.
Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Λίγη ώρα μετά το περιστατικό ξεκίνησε προανάκριση από το Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ενώ περισσότερα δεδομένα θα προκύψουν από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για τυφλό χτύπημα βίας από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο 29χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Υποφέρει από πόνους σε όλο του το σώμα ενώ έχει τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Στη δικογραφία θα συμπεριληφθεί ιατροδικαστικό πόρισμα έπειτα από κλινική εξέταση που θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΡΧΙΑ!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια καλά για το αποτρόπαιο περιστατικό φασισμού υπάρχουν στις Ακτίνες
https://aktines.blogspot.com/2018/12/e.html

Silver είπε...

Αν έχετε προσέξει τις έχουμε στα φιλικά μας ιστολόγια τις Ακτίνες και τα είδαμε ήδη, ενώ εκείνες μας έχουν διαγράψει!

Πάντως σας ευχαριστούμε για την αγαθή σας πληροφόρηση.

Νάστε πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη δεν φταίνε οι Ακτίνες, φταίνε εσείς που έχετε μπλογκς της ακραίας αποτείχησης και του σχισματικού παλαιοημερολογιτισμού στα προτεινόμενα μπλογκς.

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη δεν φταίνε οι Ακτίνες που σας διέγραψαν, φταίτε εσείς που έχετε μπλογκς της ακραίας αποτείχησης και του σχισματικού παλαιοημερολογιτισμού στα προτεινόμενα μπλογκς.
Ούτε αίμα μαρτυρίου εξαλείφει το σχίσμα λέει ο ι.Χρυσόστομος. Πρόσεχε Κωστάκη.

Silver είπε...

Οι Ακτίνες είναι του "Ορθόδοξου Τύπου" ο οποίος δημοσιεύει συνεχώς χρόνια τώρα τα κείμενα της "ακραίας αποτείχησις κσι του σχισματικού παλαιοημερολογιτισμού" !!!

Επί τη ευκαιρία : Το Πατριαρχείο Μόσχας ομιλεί συνεχώς να μην έχουν οι πιστοί του καμμία σχέση και κοινωνία με τους σχισματικούς του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως. Ποιος είναι σχισματικός; Εσύ που η εκκλησία σου έχει κοινωνία με το Οικ. Πατριαρχείο ή ο Ρώσος πιστός που δεν έχει κοινωνία με την εκκλησία σου;

Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη οι Ακτίνες από όσο ξέρω δεν είναι "Ορθόδοξου Τύπου". Απλά διαφημίζουν την εφημερίδα του και ορισμένες φορές βάζουν και μερικά από άρθρα του./

Έπειτα ο "Ορθόδοξος Τύπος" έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του και έχει δηλώσει ότι δεν συμφωνεί με την ακραία αποτείχηση και όλοι ξέρουμε ότι δεν ανήκει στον σχισματικό παλαιοημερολογιτισμό. Τώρα αν δημοσίευσε κανένα άρθρο ανθρώπων που ανήκουν εκεί, είναι άλλο ζήτημα. Ο ίδιος ο "Ορθόδοξος Τύπος" έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του και μη γελιόμαστε όλοι το ξέρουμε ότι διαφωνεί με όλα αυτά.

Αυτό το πρόβλημα του Πατριαρχείου Μόσχας και του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως δημιουργήθηκε μόλις τώρα.
Πάντως σε πληροφορώ ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα ζητήματα αφού ακόμα και ο αντιοικουμενιστής Πειραιώς είπε ότι έχει το δικαίωμα το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως να ανακηρύξει την Αυτοκεφαλία, αλλά εάν του ζητήθεί. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι απο την κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας δεν ζητήθηκε η ανακήρυξη της Αυτοκεφαλίας.

Πάντως το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης δεν αποσχίσθηκε από κανένα για μικροζητήματα και δεν διέκοψε την επικοινωνία με το Πατριαρχείο της Μόσχας. Βέβαια κάνει άλλα βαρύτερα όπως την προώθηση του οικουμενισμού.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πρόβλημα που μόλις δημιουργήθηκε και πρέπει να λυθεί.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να πεταχθούμε στα άκρα που αναφέραμε.

Φίλος σου

Silver είπε...

Ο διαχειριστής του ιστολογίου "Ακτίνες" είναι του συνεργάτου του "Ορθοδόξου Τύπου" που γράφει στην δεύτερη σελίδα "Γεγονότα και Σχόλια".


"ο "Ορθόδοξος Τύπος" έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του και έχει δηλώσει ότι δεν συμφωνεί με την ακραία αποτείχηση.." Αυτό μετά την κοίμηση του αγωνιστή Γεωργίου Ζερβού. Αν είχες την ηλικία μου και διάβαζες τον "Ο.Τ" από το 1961 δεν θα έγραφες αυτά.

Μου αρέσει αυτό : "και ο αντιοικουμενιστής Πειραιώς"

Αδελφέ μου έχε πάντοτε στο νού σου την Πατριαρχική Εγκύκλιο του 1920, η επίσημη αρχή του Οικουμενισμού, με πρώτο όρο της, την άλλαγή του ημερολογίου. Δεύτερος σταθμός αυτής της Εγκυκλίου είναι το ΠΣΕ το 1948. Όλες οι αιρετικές εκκλησίες είναι μέλη της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού!

Συνεχίζουν να μην αφήνουν τίποτε όρθιο οι αντίχριστοι Οικουμενιστές με την άρση της ακοινωνησίας το 1965, την επίσημη αναγνώριση των Μονοφυσιτών ως Ορθοδόξων 1990-91 στο Σαμπεζύ, την επίσημη διακήρυξη στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου το 1993 ότι οι Παπικοί έχουν Μυστήρια, Ιερωσύνη και Αποστολική διαδοχή!!!

Να γράψω και άλλα; Δεν είναι αρκετό η διαβεβαίωση της Κυρίας Θεοτόκου μας: οι εχθροί του Υιού μου και Εμού; Τι πλέον τούτου θέλεις;

Και πάλι, νάσαι καλά!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Τί λες Κωστάκη; Δεν μας τα λες καλά.
Ο Ορθόδοξος Τύπος ΠΟΤΕ δεν ήταν υπερ της υποχρεωτικής αποτείχισης.
Δείξε μας μια φορά που να έχει πάρει στάση υπερ της υποχρεωτικής αποτείχισης.
Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα του π. Τρικαμηνά και άλλων μετά.

Silver είπε...

"Ο Ορθόδοξος Τύπος ΠΟΤΕ δεν ήταν υπερ της υποχρεωτικής αποτείχισης"

Ούτε ο Κύριός μας είναι υπέρ της υποχρεωτικής ακολουθίας μας εις Αυτόν: Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν….

Όταν προβάλει τον π. Τρικαμηνά (όλα τα χρόνια που ήταν Διευθυντής του Ο.Τ. ο μακαριστός Γ. Ζερβός) ο οποίος ( π. Τρικαμηνάς) γράφει συνεχώς ότι δεν νοείται να είναι κάποιος Ορθόδοξος και να έχει κοινωνία με τους Οικουμενιστές, τι είναι αυτό;

Τι λέγει η Αγία Γραφή; Νόει α λέγω.....


"Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα του π. Τρικαμηνά και άλλων μετά."

Είναι πρωτάκουστα, διότι δεν μελετάς την Αγία Γραφή, Εκκλησιαστική Ιστορία, και βίους Αγίων!
Όλοι αυτοί οι Άγιοί μας, που θυσίασαν την ζωή τους, κοινωνούσαν με τους δεδηλωμένους αιρετικούς;

Αν είναι πρωτάκουστα, γιατί τιμάς τους 26 Οσιομαρτύρους της Μονής Ζωγράφου που τους έκαψαν ζωντανούς, και τόσους άλλους Αγίους μας που δεν κοινωνούσαν με τους αιρετικούς της εποχής τους;



Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη τα έχει μπερδέψει πολύ στο μυαλό σου τα πράγματα. Σου τα έχουν μπερδέψει πολύ. Όλα αυτά που δεν είναι αστήρικτα.

Πού ξέρεις εσύ αν μελετώ την Αγία Γραφή, Εκκλησιαστική Ιστορία, και βίους Αγίων;
Άραγε νομίζεις ότι μόνο ο π. Τρικαμηνάς και όσοι τον ακολουθούν μελετούν την Αγία Γραφή, Εκκλησιαστική Ιστορία, και βίους Αγίων;

Πλανάσαι πλάνην μεγάλην!

Ούτε και ο αείμνηστος Γ. Ζερβός ήταν υπερ της αποτείχισης. Απόδειξη; Ούτε ο ίδιος ποτέ αποτειχίστηκε ούτε και φιλοξενούσε τα άρθρα του π. Τρικαμηνά. Και εδώ λες ό,τι σου κατέβηκε από το κεφάλι σου.

Λάθος! Σε όλα είσαι λάθος στο τελευταίο σου σχόλιο.

Καλή μετάνοια Κωστάκη.

Φίλος σου

Ανώνυμος είπε...

Ο Ορθόδοξος Τύπος ΠΟΤΕ δεν ήταν υπερ της υποχρεωτικής αποτείχισης.
Δείξε μας μια φορά που να έχει πάρει στάση υπερ της υποχρεωτικής αποτείχισης.
Γιατί δεν μας δείχνεις; Άραγε καταλαβαίνεις ότι είπες μπαρούφα και δεν θέλεις να το παραδεχθείς;

Ανώνυμος είπε...

Δείξε μας Κωστάκη να έχει φιλοξενήσει ένα άρθρο του π. Τρικαμηνά περι υποχρεωτικής αποτείχισης. Δεν φιλοξενούσε και μάλιστα τα τελευταία χρόνια τον είχε κόψει τελείως τον π. Τρικαμηνά και δεν φιλοξενούσε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πιο σωστά το σχόλιο 9:52 π.μ.

Δείξε μας Κωστάκη να έχει φιλοξενήσει Ο Ορθόδοξος Τύπος επι Γεωργίου Ζερβού ένα άρθρο του π. Τρικαμηνά περι υποχρεωτικής αποτείχισης. Δεν φιλοξενούσε και μάλιστα τα τελευταία χρόνια επι Γεωργίου Ζερβού τον είχε κόψει τελείως τον π. Τρικαμηνά και δεν φιλοξενούσε τίποτα.

Silver είπε...

Αδελφέ μου δεν έχω πρόθεση να σου χαλάσω το ευχάριστο Σαββατοκύριακό σου!

Είμαστε ελεύθεροι να πιστεύουμε ό,τι θέλουμε.

Αν συ θέλεις να κοινωνείς με τους Οικουμενιστές, με γειά σου και χαρά σου!

Εγώ πάντως θα είμαι με τον Κύριον την Κυρία Θεοτόκο που δηλώνει ότι οι Οικουμενιστές είναι εχθροί Της και με τον π. Ζήση και τους υπόλοιπους αποτειχισμένους αντιοικουμενιστές.

Νάσαι πάντα καλά!

Silver είπε...

"Δείξε μας Κωστάκη να έχει φιλοξενήσει ένα άρθρο του π. Τρικαμηνά περι υποχρεωτικής αποτείχισης."

Ευχαρίστως θα σου δείξω, αν πρώτα εσύ μου δείξεις που η Αγία Γραφή γράφει ότι υπάρχει Τριαδικός Θεός, που εμείς πιστεύουμε!

Αναμένω….

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη γιατί κλείνεις την συζήτηση; Τα βρήκες σκούρα;
Δεν μου χαλάς καθόλου το Σαββατοκύριακό.

Δεν κοινωνώ με τους οικουμενισμό.

Σου έδωσε εξουσιοδότηση ο Κύριος, η Θεοτόκος για την υποχρεωτική αποτείχιση;

Ούτε ο π. Θεόδωρος Ζήσης συμφωνεί με την υποχρεωτική αποτείχιση. Μάλλον δεν ξέρεις τί λες! Μόνο με τον π.Τρικαμηνά είσαι και 4-5 άλλους ή λίγο περισσότερους που τον ακολουθούν. Αυτή είναι η Εκκλησία και όλοι άλλοι είναι στον οικουμενισμό; Μας δουλεύεις;

Πλανάσαι πλάνην μεγάλην Κωστάκη!
Αν τώρα θέλεις να είσαι στην πλάνη, με γειά σου και χαρά σου!

Εγώ σου εύχομαι να έρθεις στα συγκαλά σου.

Φίλος σου

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη στον προτελευταίο στίχο του κατα Ματθαίον Ευαγγελίου υπάρχει ένας λόγος της Αγίας Γραφής που γράφει ότι υπάρχει Τριαδικός Θεός.
Τώρα η σειρά σου.

Αναμένω τώρα εγώ….

Silver είπε...

"Κωστάκη στον προτελευταίο στίχο του κατα Ματθαίον Ευαγγελίου υπάρχει ένας λόγος της Αγίας Γραφής που γράφει ότι υπάρχει Τριαδικός Θεός."

Λάθος αδελφέ μου!
Ο προτελευταίος στίχος γράφει: πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάζεις εσύ πουθενά για Τριαδικό Θεό; Ασφαλώς όχι. Αλλά νοείται!
Ε, λοιπόν αυτό προσπαθώ να καταλάβεις και για τον π. Τρικαμηνά με τον Ορθόδοξο Τύπο, αλλά εσύ επιμένεις να σου δείξω που υπάρχει το : "υποχρεωτικής" ….

Ανώνυμος είπε...

Λάθος είσαι εσύ φίλε μου.

Ο προτελευταίος στίχος του κατα Ματθαίον Ευαγγελίου ξεκάθαρα βγαίνει ως νόημα ότι υπάρχει Τριαδικός Θεός.

Δείξε μου τώρα εσύ στον Ορθόδοξο ένα άρθρο του π. Τρικαμηνά που να βγαίνει ως νόημα ότι η αποτείχιση είναι υποχρεωτική.

Μάλλον δεν έχεις να μου δείξεις, γι'αυτο προσπαθείς να την γλυτώσεις την εύρεση κάτι τέτοιου που λες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ορθόδοξος Τύπος επι Γεωργίου Ζερβού ένα άρθρο του π. Τρικαμηνά περι υποχρεωτικής αποτείχισης δεν έχει βάλει. Και μάλιστα τα τελευταία χρόνια επι Γεωργίου Ζερβού τον είχε κόψει τελείως τον π. Τρικαμηνά και δεν φιλοξενούσε τίποτα. Σου το λέω αυτό, μιας και επικαλέστηκες την περίοδο επι Γεωργίου Ζερβού.

Silver είπε...

" ξεκάθαρα βγαίνει ως νόημα "

Βεβαίως αν έχει κάποιος αγαθή πρόθεση συμφωνεί. Άλλος όμως θα θέλει να δεί την λέξη Τριαδικός Θεός και όχι το νόημα.

Το ίδιο συμβαίνει με τον Ορθόδοξο Τύπο και τον π. Τρικαμηνά. Είναι ποτέ δυνατόν ο Ο.Τ. να γράφει ότι ο Κληρικός π. Τρικαμηνάς αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και ο λαϊκός πιστός να μην τον ακολουθεί; "ξεκάθαρα βγαίνει ως νόημα" !!!


Ο ιερομόναχος Ευθύμιος Τρικαμηνάς -- του Πρωτοπρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση

Πρόσφατα εξεδόθη η καταδικαστική απόφαση για τον γνωστό ιερομόναχο, ο οποίος μάχεται κατά των οικουμενιστών και αμφισβητεί την αγιότητα του Σμύρνης Χρυσοστόμου. Το μεγάλο του παράπτωμα ήταν ότι δεν μνημόνευε το Μητροπολίτη του κι εκείνος τον παρέπεμψε στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη, με την ίδια ευκολία που επί χρόνια παραπέμπει και τους λαϊκούς στα κοσμικά δικαστήρια, γιατί δεν συμφωνούν με τους λόγους και τις πράξεις του και διαμαρτύρονται με τρόπο γενναίο και δυναμικό. Ο π. Ευθύμιος είναι ευλαβέστατος κληρικός και θαρραλέος. Διατυπώνει τις απόψεις του τεκμηριωμένα και υπερασπίζεται την Ορθοδοξία. Σε μια εποχή μάλιστα όπου όχι μόνο οι λαϊκοί αλλά και οι περισσότεροι κληρικοί έχουν γίνει άνθρωποι του γλυκού και χλιαρού νερού, ο π. Ευθύμιος απ΄ την ασκητική του βίγλα ανησυχεί και αντιστέκεται. Και αυτό είναι, που τον κάνει αξιοθαύμαστο και αξιομίμητο.
Δυστυχώς, η εκκλησιαστική δικαιοσύνη αποφασίζει με τρόπο παράλογο, πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατεύσει κάποιους άλλους «αθώους» μεγαλόσχημους κληρικούς. Η τακτική αυτή είναι θεομίσητη. Ο παραλογισμός συνεχίζεται με το να επιμένουν οι θύτες και διώκτες ότι ορθώς ενήργησαν και επιβάλλεται όλοι εμείς οι άλλοι, που δεν έχουμε τη δική τους εμπάθεια, να δεχτούμε και να σεβαστούμε τις εν «Αγίω Πνεύματι αποφάσεις τους». Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Οι χριστιανοί είναι δούλοι του Θεού και όχι δούλοι των εφήμερων εκκλησιαστικών αρχόντων. …..

Ανώνυμος είπε...

Μας κοροϊδεύεις Κωστάκη; Τί είναι αυτά που λες; Τί είναι αυτό το άρθρο;
Μόνο ως αστείο για να γελάσουμε μπορεί να το δεχθώ.
Από αυτό βγαίνει ότι ο π. Τρικαμηνάς υποστήριζε την υποχρεωτική αποτείχιση στον Ορθόδοξο Τύπο;

Σε αντίθεση με αυτές τις αστειότητες που νομίζεις ότι είναι επιχειρήματα, η Αγία Γραφή ξεκάθαρα λέει και βγαίνει ως νόημα ότι υπάρχει Τριαδικός Θεός.

Αν αυτά είναι τα επιχειρήματα σου. Τότε καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα σε πόσο πιο βαθιά πλάνη είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής Κωστάκη για να πιστεύεις ότι ο π. Διονύσιος Τάτσης γράφοντας αυτά ΤΟΤΕ -τονίζω ΤΟΤΕ- για τον π. Τρικαμηνά μπορούσε να πιστέψει ότι κάποτε θα υποστήριζε ο π.Τρικαμηνάς την υποχρεωτική αποτείχιση. Τότε που τα έγραφε αυτά ο π. Διονύσιος Τάτσης δεν είχε γράψει πουθενά ο π.Τρικαμηνάς τις έωλες απόψεις του για την υποχρεωτική αποτείχιση.

Πργματικά πρέπει να είσαι πολύ αφελής Κωστάκη.

Ανώνυμος είπε...

Για ρώτα σήμερα τον π. Διονύσιο Τάτση για τον π. Τρικαμηνά να δούμε τί γνώμη έχει σήμερα μετά τις πρωτάκουστες απόψεις του.