ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ ....

Αιρετικοί οι μεν, αιρετικοί και οι δε...

*****

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από σήμερα έως 17 Νοεμβρίου ο Συρορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’.
Ο Πατριάρχης κ. Ιγνάτιος-Εφραίμ Β’ επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις των δύο Εκκλησιών, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Συρίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του Πατριάρχη και αναφέρθηκε στις τραγωδίες και στον πόνο στην Συρία τονίζοντας πως παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία.
Επεσήμανε, μάλιστα, ότι «η επικοινωνία και η συνεργασία αυτές τις ημέρες μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούμε περισσότερο, αλλά και να προβληματιστούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Αυτήν την στιγμή το μεγάλο "όπλο" στα χέρια και στην καρδιά των Χριστιανών είναι η προσευχή του ενός για τον άλλον και κυρίως η συνεργασία και η ενότητα σε πολλά πράγματα που είναι απαραίτητα σήμερα»...........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τί λένε οι αιρετικοί....το "όπλο" των αιρετικών χριστιανών είναι η προσευχή, η συνεργασία και η ενότητα μεταξύ τους ακόμη και αν ο ένας πιστεύει Α και ο άλλος Β. Είναι μάλιστα όπως τονίζει στα χέρια και στην καρδιά τους που βρίσκεται αυτό το "όπλο"...αυτή η θέληση....η αντίχριστη θέληση...