«Δίχτυα Σόρος σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη»

Βόμβες από τον Κακλαμάνη για τον σκοτεινό ρόλο του κερδοσκόπου
Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο του Τζορτζ Σόρος, τη χρηματοδότηση για τη στήριξη των Σκοπιανών, αλλά και τη συνεργασία του ιδρύματος Σόρος με τον Δήμο της Αθήνας προέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης. 
Από τα λεγόμενά του προκύπτει, μάλιστα, ότι ο Τζορτζ Σόρος ουσιαστικά ελέγχει μέσω χρηματοδότησης τις τοπικές Αρχές της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας της Ελλάδας!
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όλη η προπαγάνδα των Σκοπιανών στο εξωτερικό χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος», προσθέτοντας μάλιστα ότι «ξοδεύει όχι χιλιάδες, αλλά εκατομμύρια δολάρια». Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι «δεν έχει κρύψει ποτέ τη φιλοσκοπιανή διάθεσή του ο συγκεκριμένος τύπος», λέγοντας με νόημα: «Δηλαδή, τι πιστεύετε, ότι ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος τον κ. Σόρος για τους φτωχούς του δήμου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης;».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι το ίδρυμα του μεγαλοεπιχειρηματία Σόρος έχει συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ερωτηθείς σχετικά με το πώς συνεργάζεται ο Δήμος Αθηναίων με το ίδρυμα Σόρος, ανέφερε ότι «αυτό που υποτίθεται είναι τα συσσίτια».

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρκετές οργανώσεις που λειτουργούν για την προστασία των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο αλλά και η ελληνική κοινότητα LBGTQ έχουν λάβει ως χορηγίες χιλιάδες δολάρια. Το ίδιο συνέβη και με αντίστοιχες οργανώσεις προστασίας των προσφύγων στα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: