27η Σεπτεμβρίου 1831 Η ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!




Δολοφονηθέντος του Ηγέτη του Έθνους την 27η Σεπτεμβρίου 1831, η Ελλάς απλώς άλλαξε κατακτητή και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκτοτε υπήρξε ελεύθερη. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της διήρκησε σχεδόν τριάμισι χρόνια [18 Ιανουαρίου 1828 έως 27 Σεπτεμβρίου 1831]. Το πρωί της αποφράδος 27ης Σεπτεμβρίου 1831 η, εκ μέρους του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, απόρριψη των αγγλικών και γαλλικών οικονομικών προτάσεων, οδήγησαν τις δύο τελευταίες «προστάτιδες δυνάμεις» να οργανώσουν την δολοφονία του έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στο  Ναύπλιο.
Οι δολοφόνοι του τον πυροβόλησαν και τον μαχαίρωσαν θανάσιμα καθώς πήγαινε να παρακολουθήσει την κυριακάτικη θεία λειτουργία. Τον Καποδίστρια συνόδευε ο Κρητικός μονόχειρας σωματοφύλακάς του Γεώργιος Κοζώνης. Ποτέ δεν θα μάθουμε εάν ο ίδιος και ο ζητιάνος στην είσοδο της εκκλησίας ήταν οι δολοφόνοι του και ΟΧΙ οι Μαυρομιχαλέοι. Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, ο Κοζώνης, κατάφερε να τραυματίσει θανάσιμα τον Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη στον θώρακα κατά την καταδίωξή του. Ήταν ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη των δολοφόνων του Ιωάννη Καποδίστρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά την παρέλευση τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος, ο φάκελος για τη δολοφονία του Καποδίστρια στα αρχεία του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών παραμένει ακόμη ΑΚΡΩΣ απόρρητος. ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!
Την 27η Σεπτεμβρίου 1831 ΔΕΝ δολοφονήθηκε μόνο ο Ιωάννης Καποδίστριας, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ η Ελλάς.
Ως κυβερνήτης ο Ιωάννης Καποδίστριας αρνήθηκε να δεχθεί μισθό, ενώ διέθεσε όλη του την περιουσία για τους σκοπούς του κράτους. Αυτό έπραξαν και πράττουν έκτοτε και τα αρπακτικά, ως «Έλληνες» πολιτικοί.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που το μίζερο κράτος δεν τον ανακήρυξε ΕΘΝΑΡΧΗ!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
210 3250220                   6944325056

Δεν υπάρχουν σχόλια: