ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ

Τα μουσουλμανικά τάγματα εθελοντών των ναζί και οι σύγχρονες εγκληματικές συμμορίες στην Ευρώπη

Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

Η εικόνα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες στο Παρίσι, στη Ρώμη και στο Λονδίνο, γύρω από τον Πύργο του Αϊφελ, το Κολοσσαίο και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ληστεύονται, μαχαιρώνονται, βιάζονται και δολοφονούνται από συμμορίες τριτοκοσμικών αλλοδαπών, που εισβάλλουν ανενόχλητες από παντού στις τρεις χώρες έπειτα από πρόσκληση των κυβερνήσεών τους.


Την ίδια στιγμή ο Μακρόν, ο Σαλβίνι και η Μέι σφυρίζουν αδιάφορα στην κλιμακούμενη βία και εγκληματικότητα στο κέντρο των πόλεών τους. Οι εγκληματίες, εάν συλληφθούν, απελευθερώνονται με νόμο των υπουργών Δικαιοσύνης, έπειτα από μία σύντομη παραμονή στη φυλακή, για να συνεχίσουν εκ νέου την εγκληματική τους δράση. Οι τρεις ηγέτες είναι τόσο ευχαριστημένοι με την κατάσταση, ώστε θα υπογράψουν και συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους η Γερμανία αρνείται να δεχτεί στην επικράτειά της.

Συγχρόνως, εκατοντάδες Γερμανοί αστυνομικοί στα σύνορα των τριών χωρών θα μεταφέρουν με τα πολεμικά τους πλοία, τον στόλο του ΝΑΤΟ και την ακτοφυλακή χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία για να τους καταγράψουν βιομετρικά, ώστε οι τελευταίοι να μην μπορούν να μετακινηθούν πλέον πουθενά εντός της Ευρώπης, εγκλωβισμένοι για πάντα στις τρεις αυτές χώρες, για να επιδοθούν ακολούθως σε κάθε είδους εγκληματικές πράξεις επί του αυτόχθονος πληθυσμού ατιμωρητί.

Η ως άνω εικόνα βεβαίως μπορεί να είναι σουρεαλιστική, αποτελεί όμως την πραγματικότητα στη σημερινή δυστοπία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πατρίδα μας, ένθα η «αριστερή» κυβέρνηση-ΜΚΟ, βαδίζοντας στα ίχνη των δωσιλογικών γερμανόφιλων κυβερνήσεων των Τσολάκογλου, Ράλλη και Λογοθετόπουλου την περίοδο της πρώτης γερμανικής κατοχής της Ελλάδος, εξασκεί αποκλειστικά την εξωτερική και την εσωτερική πολιτική της Γερμανίας στον ελλαδικό χώρο.

Πράγματι, ενώ το αίμα του άτυχου δολοφονηθέντος νέου στον λόφο του Φιλοπάππου από συμμορία αλλοδαπών, που προσκάλεσε και έφερε στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ακόμα στεγνώσει, η γερμανόφιλη κυβέρνηση-ΜΚΟ προχώρησε σε συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και προσφύγων από τη Γερμανία. Ο λόγος είναι προφανής και γνωστός, και δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των γερμανικών συμφερόντων εις βάρος του αυτόχθονος πληθυσμού, επειδή ο γερμανικός λαός δεν αντέχει πλέον την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων στη χώρα του, πιέζοντας την κυβέρνηση να εγκαταστήσει τους εισβολείς μόνιμα στην Ελλάδα.

Η εγκατάσταση εγκληματικών στοιχείων από τη Γερμανία στην Ελλάδα δεν γίνεται πρώτη φορά. Την περίοδο της πρώτης γερμανικής κατοχής οι μονάδες της Βέρμαχτ στην Ελλάδα ήσαν επανδρωμένες στη συντριπτική τους πλειονότητα με εγκληματικά στοιχεία από τη Γερμανία, διότι η στρατιωτική διοίκηση τα θεωρούσε αναξιόπιστα και ακατάλληλα για πολεμικές επιχειρήσεις - κυρίως, για τις μάχες του ανατολικού μετώπου.

Ετσι, ολόκληρες γερμανικές μονάδες, ιδίως στην Πελοπόννησο, ήσαν επανδρωμένες με κάθε είδους κακοποιά στοιχεία, με ολέθριες συνέπειες για τον πληθυσμό, αναφέρει ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας στο βιβλίο του «Ιστορία της Κατοχής». Αντίστοιχα, η τρομοκράτηση του πληθυσμού στη Στερεά Ελλάδα είχε ανατεθεί στο μουσουλμανικό παλαιστινιακό και μαροκινό τάγμα εθελοντών, που ίδρυσε ο εγκληματίας πολέμου -μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ- Αμιν Αλ Χουσέινι, προσωπικός φίλος του Χίτλερ και μέλος των SS.

Το μουσουλμανικό τάγμα, που στρατοπέδευε στο Λαύριο με τη συναίνεση των κατοχικών ελληνικών κυβερνήσεων και με το πρόσχημα «της καταπολέμησης του μπολσεβικισμού και σιωνισμού», επελέχθη ως η πλέον κατάλληλη στρατιωτική μονάδα για να εκτελέσει τη Σφαγή του Διστόμου, λόγω της αγριότητας και της εγκληματικής δράσης των μελών του.
Ετσι, εντός των ανωτέρω ιστορικών πλαισίων και 75 χρόνια μετά την πρώτη γερμανική κατοχή και τη δράση του μουσουλμανικού παλαιστινιακού και μαροκινού τάγματος εθελοντών στην Ελλάδα παρουσιάζεται η επανάληψη των κατοχικών γεγονότων, όπου η Ελλάδα, με τη συναίνεση της σημερινής της κυβέρνησης, επιλέγεται ακόμη μία φορά από τη Γερμανία ως τόπος εκτοπισμού κακοποιών στοιχείων, μουσουλμάνων τζιχαντιστών, Βορειοαφρικανών μαχαιροβγαλτών, λιποτακτών του νόμιμου στρατού του Ασαντ, καθώς και διεθνών εγκληματικών ομάδων και σεχτών, εις βάρος των εθνικών της συμφερόντων και του λαού της.



*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: