ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ -- Γράφει ο αδελφός μας Ιουστίνος

Για τους αγαπητούς αναγνώστες της "Ορθόδοξης Φωνής" .

1. Κατ' αρχήν δεν πρόκειται περί "καύσεως" αλλά περί "αποτεφρώσεως" των νεκρών. Η βασική διαφορά είναι ότι στη μεν  καύση παραμένει κάποιο υπόλειμμα του νεκρού έστω και καμμένο, πχ. κόκκαλο, ρούχο κλπ, ενώ στην αποτέφρωση όλα γίνονται στάχτη. Όμως  ο άγιος Τριαδικός Θεός έδωσε εντολή "εις χουν απελεύση" και αυτό δεν αλλάζει με τίποτε. Στη παλαιά Διαθήκη έστειλε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στον Αδάμ με την εντολή να θάψη και όχι να κάψη τον δολοφονημένο απο τον Καϊν Άβελ, αλλά και να τον ξεθάψη κάνοντας ανακομιδή των λειψάνων του στην τριετία. Ο βαπτισμένος ορθόδοξος χριστιανός ανήκει στο Σώμα του Χριστού και το Σώμα του Χριστού δεν καίγεται αλλά θάπτεται. Η νεκρώσιμος ακολουθία είναι ακολουθία για νεκρό άνθρωπο  και  όχι για στάχτη και μπούρμπουρη... Αυτά τα ολίγα για τους αμφιβάλοντες. 
2. Η καύση των νεκρών γίνεται από τους ινδουϊστικούς λαούς διότι πιστεύουν ως δαιμονολάτρες που είναι, ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής και πρέπει να καταστρέφεται με φωτιά, επειδή είναι αμαρτωλό και δεν πρέπει να επιστρέψει στη γή να την μολύνει. Και έτσι η ψυχή του νεκρού, που για τους ινδουϊστές μετεσαρκώνεται, δεν θα έχει πιθανότητες να μολυνθεί  στη μετεσάρκωσή της με το  να φορέσει κάποιο   σώμα φτιαγμένο από γή μολυσμένη από  τις αμαρτίες της προηγούμενης ζωής του. Ό,τι τελικά  μένει από την καύση το ρίχνουν στον Ινδό ποταμό για να το "εξαγνίσουν" ώστε να επιστρέψη "καθαρό" στη γή και να μετεσαρκωθή..
3. Στην Ινδία υπάρχει και η συνήθεια να πετάνε τα πτώματα στον Ινδό ποταμό χωρίς να τα καύσουν. Αυτό γίνεται όταν θεωρούν ότι ο νεκρός είναι "άγιος" και δεν πρέπει να καεί. Όμως τα πτώματα αυτά τα "ψαρεύουν" κάποιοι κανίβαλοι  "καλόγεροι" ινδουϊστές και τα τρώνε όπως είναι νεκρά και σάπια για να "αγνισθούν" δήθεν στο σώμα και την ψυχή τους. Αυτό μπορείτε να το βρείτε στο γιου-τιουμπ.
4.  Όλες  τις δοξασίες αυτές τις πήραν οι Ινδοί από τους Έλληνες πλατωνικούς φιλοσόφους που συνόδευαν τον Μέγα Αλέξανδρο στην εκστρατεία του στις Ινδίες. Ο δαιμονολάτρης  Πλάτων επίστευε ότι το σώμα είναι φυλακή και τιμωρία της ψυχής, ενώ η ψυχή είναι ένας Θεός που έκανε κάποια αμαρτία στιν ουρανό και στη συνέχεια για τιμωρία του από τους άλλους Θεούς-ψυχές εξέπεσε στη γή και φυλακίσθηκε στο σώμα το γήινο. Μία παρατήρηση κρίσιμη για την πλήρη κατανόηση του θέματος  είναι ότι αυτές  τις ψυχές-θεότητες ο Πλάτων τις ωνόμασε "ΙΔΕΕΣ". Ο άγιος Νικόδημος ο αγιορείτης μας λέει κατηγορηματικά ότι οι Ιδέες του Πλάτωνος είναι δαιμονικές οντότητες.
5. Μια παρόμοια πίστη διαπιστώσαμε και στους ΝΕΟ-ειδωλολάτρες Χρυσαυγίτες, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι "Ιδέες", δηλαδή οι "ψυχές-Θεοί" που κατοικούσαν στα σώματα των αρχαίων Ελλήνων πχ. Σπαρτιατών,  μπορούν, κάτω από προϋποθέσεις, να μπαίνουν με τον αέρα και την φωτιά μέσα στα σώματα των ανθρώπων, μόνον  όμως όταν αυτά  έχουν αίμα   αποκλειστικά με  DNA αρχαίας  ελληνικής καταγωγής! Σύμφωνα λοιπόν  με τους χρυσαυγίτες οι ψυχές-θεοί-Ιδέες πετάνε στον αέρα και όταν "μυρισθούν" απόγονο με γνήσιο αίμα των αρχαίων Σπαρτιατών μπαίνουν μέσα τους και δυναμώνουν τον "αγωνιστή" με αρχαίο ελληνικό "πνεύμα" και τον κάνουν ήρωα. Έτσι εξηγείται και η τελετή που κάνουν στις Θερμοπύλες και για τα Ίμια, όπου ανάβουν φωτιές και επικαλούνται ονόματα ηρώων. Πιστεύουν ότι οι "Ιδέες--θεοί-ψυχές" όταν τις επικαλούνται στις τελετές τους μπαίνουν σαν πνεύμα μέσα στο "αρχαίο ελληνικό αίμα" τους και τους κάνουν ήρωες! Έτσι εξηγείται και το σύνθημα τους "Αίμα-τιμή-Χρυσή Αυγή"! Αίμα, δηλαδή αρχαίο ελληνικό καθαρό, τιμή=ψυχή ήρωα, Χρυσή Αυγή=Ιδέα=πνευματική οντότητα=δαίμονας.

6. Μια παρόμοια πίστη έχουν και οι μασώνοι, των οποίων  όμως  η μεγάλη αγάπη-δαιμονική τελετή δεν είναι η καύση αλλά η αποτέφρωση των νεκρών. Πιστεύουν οι μασώνοι ότι το σώμα του ανθρώπου  είναι κατασκευή του "κακού θεού Αδωναϊ" ενώ η ψυχή    είναι δημιούργημα  του "καλού θεού εωσφόρου-διαβόλου-αρχιτέκτονος του σύμπαντος". Επειδή λοιπόν για τους μασώνους ο "κακός θεός¨των χριστιανών  είναι ζηλόφθονος, φέρνει τον θάνατο και τις αρρώστιες, ενώ ο "καλός θεός-διάβολος" δίνει την επιστήμη και όλα τα αγαθά του πνεύματος, γι' αυτό ένας καλός μασώνος πρέπει πάντοτε να αποτεφρώνεται και να γίνεται στάχτη, επειδή δήθεν  έτσι αποφεύγει μεν  τον "εξευτελισμό" να τον φάνε οι σκώληκες, αλλά  κυρίως  εκφράζει την επανάστασή του προς τον "κακό θεό" των χριστιανών που του έδωσε δήθεν τον θάνατο και τον καταδίκασε να ζεί μέσα στο γήινο και  στο φθαρτό σώμα! Έτσι εξηγείται και ο κρυφός αλλά και ο φανερός αντιχριστιανισμός  των διαφόρων μασώνων Μπουτάρηδων, Καμίνηδων, Φίληδων, Τσιπραίων, Μητσοτάκηδων, αλλά και όλων των οικουμενιστών μασωνοδεσποτάδων. Για παράδειγμα όταν ο Μπουτάρης έκαψε την γυναίκα του στη Βουλγαρία, ο δεσπότης Άνθιμος τον αφώρισε. Μετά όμως από παρέμβαση του Βαρθολομαίου, από δειλία, τον εκοινώνησε. Στη συνέχεια τον υποστηρικτή της αποτεφρώσεως και των σοδομιστών Μπουτάρη τον εκοινώνησε  και Βαρθολομαίος. Του έδωσε λοιπόν  ο Βαρθολομαίος  Σώμα και Αίμα Χριστού του Μπουτάρη  για να το κάψει μετά! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
7. Οι μουσουλμάνοι μωαμεθανοί δεν αποτεφρώνουν το σώμα τους, αλλά το πλένουν, διότι αυτό το θεωρούν σαν άφεση όλων των αμαρτιών τους, το σαβανώνουν και στη συνέχεια το θάπτουν. Οι εβραίοι το ίδιο. Σε όλους αυτούς απαγορεύεται η αποτέφρωση των νεκρών. Γιατί όμως στην Ελλάδα; Φαίνεται λοιπόν ότι έχει δοθεί εντολή από τα γνωστά σκοτεινά κέντρα να καούν τα  κόκκαλα όλων των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών, από φόβο μήπως ξεπηδήξει κανένας Άγιος 'Ελλην και τους χαλάσει το παιχνίδι που πάνε τώρα να παίξουν. Αλλά το παιχνίδι το καθορίζει ο Χριστός  και Αυτός κρατάει την κλείδα του Δαυϊδ. "Τεκνία, προσέχετε εαυτούς απο των ειδώλων". Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: