Η ιστορία των λαών

Οι Ελληνες καλούνται για ακόμα μία φορά να αναχαιτίσουν τους σύγχρονους «Μήδες» στις νέες «Πλαταιές»

Από τον
Νίκο Νικολόπουλο


Από τις Πρέσπες και την ποτισμένη με ελληνικό αίμα Μακεδονία, όπου οι πολιτικές δυνάμεις της υποταγής (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) αποφάσισαν να βάλουν την υπογραφή τους στην πλαστογράφηση της Ιστορίας και την υποθήκευση του μέλλοντος του Ελληνισμού, αρχίζει η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου πατριωτικού κύματος.
Οχι άλλες υποχωρήσεις.
Οχι άλλη εθνική κατήφεια και ηττοπάθεια.
Οχι άλλη μιζέρια, φτώχεια και υποτίμηση των δυνατοτήτων του έθνους.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων, την άρον άρον προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει το Σκοπιανό και την ψευδεπίγραφη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που ενίσχυσε αντί να αποδυναμώσει την κυβερνητική πλειοψηφία), αποφάσισε να σταθεί απέναντι στους υποταγμένους και στο πλευρό του ελληνικού λαού, που καταλαβαίνει καλά το σε βάρος του παιχνίδι και αρνείται την παράδοση της εθνικής του ταυτότητας.

Με τρόπο θεσμικό, δημοκρατικό και σύγχρονο, οργανώνουμε τη νέα ελληνόψυχη πολιτική προσπάθεια με πρώτο σταθμό τις ευρωεκλογές αλλά και κάθε εκλογική διαδικασία από εδώ και πέρα.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον αγώνα έστω και μόνοι μας. Ομως θέση δίπλα μας έχουν πάντα όσοι μοιράζονται τις αρχές και τις αξίες μας, όσοι βάζουν πάνω από κάθε διεθνή πίεση και κάθε οικονομική ανάγκη τον Ελληνισμό.
Αρνούμαστε τις εντολές των ΗΠΑ και των «βαρονάτων» της Ε.Ε., που είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι ενισχύουν το μακρύ χέρι της Τουρκίας στα Βαλκάνια και τον σταλινικής έμπνευσης «Μακεδονισμό».


Οι Ελληνες καλούνται ακόμα μία φορά να αναχαιτίσουν τους σύγχρονους «Μήδες» στις νέες «Πλαταιές». Και σαν τους αρχαίους Αθηναίους θα πουν και πάλι: «Γνωρίζουμε ότι απέναντί μας υπάρχουν πολλαπλάσια στρατεύματα. Αλλά επειδή αγαπούμε υπερβολικά την ελευθερία, θα την υπερασπιστούμε όσο μπορούμε».

Είμαστε βέβαιοι πως οι πρόσκαιρες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και συσχετισμοί δεν μπορούν να διαμορφώσουν την Ιστορία. Η Ιστορία διαμορφώνεται από τους λαούς. Θα το καταλάβουν σύντομα όλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: