Προς αγαπητόν Ανώνυμον. Χριστός ανέστη και πάλι! -- Γράφει ο αδελφός μας Ιουστίνος


Το καλεντάριον πρέπει να αλλάξη... Όχι όμως για δογματικούς αλλά δια συμφιλιωτικούς λόγους.  Η καλπάζουσα όμως  αίρεσις του οικουμενισμού είναι λίαν μολυσματική επειδή αφορά και τους "επισκόπους" καλενταριολάτρας. Συμφώνως μάλιστα με τον ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ  οι καλενταριολάτρες επίσκοποι δεν είναι μόνον κρυπτοοικουμενισταί αλλά είναι και μασσώνοι και χρηματολάτρες διότι έχουν μιλλιούνια εις τας τραπέζας των σιωνιστών. Δεν είδα κανέναν από αυτούς να τον διαψεύδη... Τέλος ο μόνος αποτειχισμένος και απολύτως σύμφωνος με τους αγίους και θεοφόρους Πατέρας είναι ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς. Οι  καλενταριολάτραι τον μισούν διότι τους έχει αποδείξει αγιοπατερικώς την πλάνην τους. Πρέπει να το παραδεχθούν και να του βάλουν μετάνοια. Αλλά οι μασσώνοι και χρηματολάτραι "επίσκοποι" θα χάσουν τότε τα προβατάκια τους και μαζί με αυτά και το μαλλί τους, το γάλα τους και το κρέας τους... Εις υγείαν τα κορόϊδα αγαπητέ Ανώνυμε!

3 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...


ΠΡΟΣΟΧΗ

https://m.youtube.com/watch?v=2Fm0baz4Udk

Δηλώνει ηγούμενος των αγιορειτών αοράτων [s.m. διάβαζε ηγούμενος των πλανημένων ]



Πρώτον, και μόνο που δηλώνει ότι γνωρίζει τους αόρατους, ηδη οι αόρατοι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του [ όχι ότι πιστεύουμε ότι τους γνωρίζει ] πολλώ δε μάλλον και ηγούμενος!!!
και άκουσον άκουσον να βγαίνει δημόσια σε κάμερες διαπλανητικά... όταν οι αόρατοι δεν εμφανίζονται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και η συμφωνία σε όποιον μεταλαμβάνουν είναι ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ....αυτά είναι γνωστά σε όλους, αντί αυτού εδω έχουμε ηγούμενο αόρατο youtube super star

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1.ο π. κλεομένης είναι persona non grata στο άγιον όρος, γι’ αυτό τον εκπροσωπεί το πνευματικοπαίδι του ο Λαζάκης
2. σιγουρεύτηκα πλέον ότι ο εν λόγω μοναχός είναι ο πνευματικός του π.κλεομένη όπως επικαλείται ό ίδιος, ότι έχει γέροντα αγιορείτη κλπ
3.....κάποιοι πραγματικά είναι άξιοι της μοίρας τους


Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την αποκαλυπτική απάντηση "αδελφέ" Ιουστίνε.
Εκτός του ότι παραδέχεσαι ως τον μόνο πραγματικά Ορθόδοξο τον Τρικαμηνά, φέρνεις ως μάρτυρα στις συκοφαντίες που εξαπολύεις, τον γνωστό σαλεμένο π. Κλεομένη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια άλλη απόδειξη για να καταλάβει κανείς πόσο πρόβλημα έχεις... Ο Θεός να σε θεραπεύσει εύχομαι!

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

Αναίρεσις των αιρετικών θέσεων των αποτειχισμένων νεοημερολογιτών και παλαιοημερολογιτών.

https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6139.html?spref=fb