Καημένη Ελλάδα τι σε περιμένει.


Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αι ευθύναι του πολιτικού κόσμου εις την αλλοίωσιν ...":

Καημένη Ελλάδα τι σε περιμένει. Οι ήρωες του 1821 μας κοιτάνε από ψηλά και ντρέπονται για τη κατάντια μας. Εκ των πραγμάτων δεν έπρεπε να αντισταθούν!!! Γιατί να αντισταθούν, για να επανέλθουν μετά από 200 χρόνια μιλιούνια απ΄αυτούς που έδιωξαν?? Έπρεπε να κάτσουν στα αυγά τους, ούτε πολεμικές ιαχές θα είχαμε τώρα από τούρκους, ούτε οι έλληνες θα υπήρχαμε εκτός από κάποια υπολείμματα ξεχασμένα και διάσπαρτα με μια παραφθαρμένη γλώσσα ελληνική!!! Ο Γιώργος θα λεγόταν Χασάν η Ελένη Αισέ και θα λικνιζότανε στους ρυθμούς του κόμματος του Ερντογάν, έτσι κι αλλιώς κι αυτός γόνος ελληνόπαις ήταν εκ παππούδων που τούρκεψε! Κια δε γενοβολάμε,κολλήσαμε στα δέκα εκατομμύρια, ενώ ετησίως πετάμε στις χωματερές 1 εκατομμύριο ελληνόπουλα που δε τους επιτρέψαμε οι καραδολοφόνοι που το παίζουμε και χριστιανοί τρομάρα μας να δουν το φως του ελληνικού ήλιου!! ΟΙ Τούρκοι σαν τα κουνέλαι γενοβολάνε, ο Οζάλ μετά το Μωάμεθ είναι προφήτης, το΄πε και γίνεται,ή μάλλον το εφαρμόζει ο Ερντογάν με τη σιωπηρή και ένοχη αποδοχή της ευρωπαικής και εγχώριας ελίτ.


Σ. σ.  Αντιλαμβάνομαι τον πόνο σου, αλλά μη ξεχνάς ότι γέμισαν τα αμπάρια του Ουρανού με εκλεκτό καρπό τους Νεομάρτυρες!
Επίσης μη ξεχνάς τα εκατομμύρια Ελλήνων που ζούμε στην ξενιτειά.

Στρατηγός Μακρυγιάννης:
Η  τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθε και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν.Και όταν κάνουν αυτήνη την απόφαση, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: