Δεν έχομεν πολιτικήν εξουσίαν να υπερασπίζεται τα ήθη


Γράφει ο κ. Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου,
Ιατρός Χειρουργός, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών,
Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Παιανίας  


Η γενετική διαστροφή μιας λανθανούσης Βιολογίας ένεκα κοινωνικής εκφυλίσεως, αποτελεί την αντίθεση με την υπέρτατη Θεία Δημιουργία, σκοπός της οποίας είναι η διαιώνισις του είδους και μόνο δια την αποστολή Θεώσεως του ανθρώπου και την Σωτηριώδη Οδό της γηίνης δοκιμασίας και ουχί οποιαδήποτε σπάταλος διαδικασία δια της παρά φύσιν ήτοι εκτροπής της ευλογημένης συνενώσεως άρρενος και θήλεος, δια του Ιερού μυστηρίου του Γάμου. Τα μηνύματα της Νέας Εποχής, τα οποία είναι εξόχως σκανδαλώδη κυρίως δυτικής προελεύσεως, της Νέας Βαβυλώνος, αποτελούν τα σύγχρονα καταστρεπτικά δεδομένα αφελληνισμού, (μείωση του πληθυσμού της Ελλάδος με τα νέα μέτρα οικονομίας, ομοφυλοφιλίας, μεταναστευτικό ήτοι Ισλαμοποίησις με ύπουλες εξελίξεις, ηθική κατάπτωσις, ισοπέδωμα των αξιών). Γνωρίσαμε και τις παρελάσεις ομοφυλοφίλων, άλλων ποικίλων αλλοδόξων, μουσουλμάνων, ινδουϊστών, σε μία «χώρα ανοχής» κατ’ επέκτασιν του όρου «οίκου ανοχής» χωρίς να εντρέπεται η κρατούσα Εκκλησία, χωρίς να αντιδρά δυναμικά, σύμφωνα με τα δεδομένα της Ιστορίας και της Πίστεώς μας και κυρίως χωρίς να υπάρχει πολιτική εξουσία, που αντί να υπερασπίζεται τα ήθη, έθιμα και Ιερές παραδόσεις του έθνους, ψηφίζει αποδεχόμενη άνευ ελέγχου τινός κάθε κοινωνική «διαμαρτυρία» χωρίς να ιλλιγγιά νους. Φθάνει στο Νόμο Ντροπής ήτοι νομιμοποίησης των κιναίδων.
Είναι συγκεκριμένα τα ελαττώματα και η παραφθορά σαρκικών ηδυπαθειών των άλλοτε ποτέ δακτυλοδεικτουμένων ατόμων των προσβαλλόντων την δημοσία αιδώ, με όποια παραβατική συμπεριφορά, ως έκφρασις πολυποίκιλτου ασέβειας στην Ελληνοχριστιανική κοινωνία:
Α) Πρόκλησις της παραδοσιακής αξιοπρέπειας με κατάπτυστο την αντιαισθητική μίμησιν ετέρου φύλου…!
Β) Ηθική κατάρρευσις της κοινωνίας.
Γ) Βλάσφημος συμπεριφορά στο περιβάλλον των ορθοδόξων Ελλήνων.
Δ) Ασέβεια προς τους ιδίους των γονείς και προγόνους.
Ε) Κίνδυνος διαμολύνσεως των νέων, λόγω εξοικειωμένου μιμητισμού.
Στ) Δυσφήμισις και ατίμωσις του γένους Ηρώων και Μαρτύρων του έθνους.
Ζ) Αιτίες απομακρύνσεως από τον Θεό!
Ας μας εξηγήσει η αρμόδια επιτροπή της βουλής, γιατί με τον κατεπείγοντα χαρακτήρα…, όπως καθορίστηκε να ψηφιστεί το ελεεινό ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και μάλιστα προ των Χριστουγέννων για «δώρο» στους Έλληνες και την Ιστορία, το πέρασαν τόσο απλά. Ήμασταν σίγουροι ότι μία κυβέρνηση άθεων και ολίγων χλιαρών χριστιανών, δεν θα είχε καμία αντίρρηση να ψηφισθεί και όχι μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που κάνουν «κουμάντο» τώρα, αλλά και από την φαιδρά αντιπολίτευση (που εδώ αποφαίνεται η συμπολιτευτική διάθεση ψήφου…, ποιός ξέρει και σε πόσα άλλα παρόμοια ψηφίσματα), αλλά και από τα επίσης φαιδρά κόμματα, όπως Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, προηγούμενη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ…., θώπευαν το θέμα και έβαλαν το λιθαράκι στη δομή του αντιρατσιστικού Ν. 4285/14.
Ας μας εξηγήσει και η Εκκλησία, γιατί δεν αντέδρασε; Βρήκε κάτι κοινό… με το ανωτέρω θέμα; Ιδού λοιπόν πως συμπλέουν πάντα στα κρυφά σε νομιμοφανές πλέον καθεστώς ως επιβλαβές υπόδειγμα στις μέλλουσες γενναίες ενός «προηγμένου» και «πολιτισμένου» δήθεν ΝΕΟΥ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, που για μας τους Έλληνες δεν θα μας λύσει ποτέ το Δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα. Αντιθέτως υπονομεύει το Ελληνορθόδοξο μέλλον.
Η ομοφυλοφιλία είναι η παραφύσιν ασέλγεια, την οποία το ποινικό μας δίκαιο κολάζει ως έγκλημα με το άρθρο 347 Π.Κ και μπορεί να φθάσει σε κακούργημα, όταν διαπράττεται με υπεξούσιο πρόσωπο…! «Τα περί το γενετήσιο ένστικτο, εγκλήματα» Γ.Α. Μαγκάκη – Αθήναι 1975.
Στην Ελληνική κοινωνία η ομοφυλοφιλία και τα ψυχοπαθολογικά της παρακλάδια, είναι το μεγάλο εμπόδιο και αντίπαλον δέος μιας ευλογημένης οικογένειας κατά Χριστόν και της εξ αυτής η περιπόθητη τεκνογονία Ελλήνων Ορθοδόξων, ανταξίων των ενδόξων προγόνων των.
Εύγε στον Πατριάρχη Μόσχας και όλων των Ρώσων κ. Κύριλλον, που δεν απεδέχθη τον Έλληνα πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο για το κατάπτυστο, ως άνω ψήφισμα στη Βουλή, που κάποτε σκεπτόταν Ελληνικά ήτοι ηθικά.
Τέλος, βάσει όλων των Ορθόδοξων Εκκλησιών, Πατριαρχείων και του Αγίου Όρους, προκύπτει έτσι πασιφανώς και κατά Χριστόν η μόνη συμβίωση εντός του μυστηρίου του Γάμου είναι και παραμένει μεταξύ Ανδρός και Γυναικός: όποιος διαφοροποιείται από αυτό το κανόνα, χρήζει αυτοελέγχου και συνειδήσεως προκειμένου να αγωνισθεί:
1° όχι για να νομιμοποιήσει αφενός και γίνει αποδεκτός(η) αφετέρου, αλλά κατά του ιδίου πάθους του, της πλήρους διαστροφής.
2° για να μη καταπολεμά τον θεσμό της οικογενείας κυρίως για μια Ελλάδα που πασχίζει για την Εθνική της επιβίωσι.
3° για τις εντολές… από την δύστυχη Ευρώπη που έχει ποικιλοτρόπως αρνηθεί τον Χριστό, θα ακολουθούμε ανεπιφύλακτα, και τυφλά όλοι εμείς; Μια ζωή; …; και θα συμφωνήσουμε και στην έξαλλη υπερηφάνειά τους; η θα ακούσουμε τους Πατέρες της Εκκλησίας, που προκύπτει ο σεβασμός των αξιών του Ανθρώπου, που είναι το κέντρο της Ορθοδόξου Θεολογίας αλλά και θεμελιώδης αρχή στο Ελληνικό Σύνταγμα;
4° επιτέλους εις τι ωφελήθησαν οι Έλληνες πολιτικοί και η Ελλάδα από το βδελυρό αυτό ψήφισμα; Και ποιό το προσωπικό αγλάϊσμα της ψυχής των ψηφισάντων Ελληνοφώνων;
Τους αποδεχόμεθα; Ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: