Τρομερός πόλεμος και καταστροφή θα έρθει….(μηνύματα της Φάτιμα και της Ακίτα) -- του Τζούπη Αλέξανδρου


Το σύμβολο που παλαιότερα συμβόλιζε τις σαρκικές απολαύσεις και τα Διονυσιακά Μυστήρια το γνωρίσαμε σήμερα πρωτίστως ως σύμβολο της καρδιάς του παπικού Χριστού και της παπικής Παρθένου, ως σύμβολο των πρωτοπόρων του Προτεσταντισμού αλλά και ως σύμβολο αληθινής αγάπης και ελέους…. Με βάση την παπική θεωρία του Θείου Ελέους, το Θείο Έλεος εκπορεύεται από την καρδιά (και συμβολίζεται με μπλε και κόκκινες ακτίνες κ γενικά χρώματα) και είναι αυτό το οποίο πρέπει να αγωνιστούμε για να ελκύσουμε και να σωθούμε(εδώ εισέρχεται και η θεωρία του πουργατόριου πυρ). Αυτό μπορεί να γίνει με την πλήρη και ολοκληρωτική μας αφιέρωση στην καρδιά της παπικής παρθένου. Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο όπλο που κατά τους παπικούς ο Θεός μας έδωσε και κάνει υπομονή μέχρι μία ορισμένη χρονική στιγμή ώστε όλοι με μετάνοια να αφιερωθούμε σε αυτό….

Η τελική αυτή παραχώρηση του όπλου αυτού από τον Θεό ξεκίνησε και επίσημα τον Οκτώβριο του 1917 στην Φάτιμα της Πορτογαλίας με το περίφημο θαύμα του Ήλιου που επιτέλεσε εκεί η παπική παρθένος μπροστά σε 30000 ή 40000 ή κατ άλλους 100000 ανθρώπους….
Αν οι άνθρωποι δεν κατανοήσουν αυτό το μήνυμα και με δάκρυα μετανοίας δεν δεχτούν αυτή τη βοήθεια του Θεού(που ουσιαστικά αναγάγει της παπική παρθένο σε συνλυτρώτρια!!!) όσο ο Θεός υπομένει τότε τρομερές καταστροφές και τρομερός πόλεμος έρχεται. Η Φάτιμα ειδικά επεσήμανε ότι ειδικά η Ρωσσία και οι φιλικές προς την Ρωσσία χώρες (άρα κατά βάση ο μεγάλος πυρήνας των Ορθοδόξων) θα πρέπει να αφιερωθούν όλοι και κάθε ένας ξεχωριστά στην καρδιά της αλλιώς τα λάθη της Ρωσσίας θα σκορπίσουν σε όλο κόσμο….τρομερός πόλεμος και καταστροφή θα έρθει….(μηνύματα της Φάτιμα και της Ακίτα)
Και τότε ακριβώς στη χειρότερη στιγμή της ανθρωπότητας θα γίνει το μεγαλύτερο θαύμα(η μεγαλύτερη πράξη Ελέους) που επιτέλεσε ποτέ ο Χριστός στην Γη (με βάση τα μηνύματα στο Γκαραμπαντάλ όπου και υπονοείται ότι ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος) που θα οδηγήσει σε λήξη του πολέμου και αφιέρωση όλων στις παπικές καρδιές…
Μία περίοδος ειρήνης, ελέους και αγάπης θα δοθεί στην ανθρωπότητα και ένας Βασιλέας του Ελέους θα έρθει(Μηνύματα της Φαουστίνας Κοβάλσκας)….τότε είναι που η καρδιά της παπικής παρθένου θα θριαμβεύσει ολοκληρωτικά!
Όλη αυτή η προσπάθεια φυσικά συμπίπτει με την έξαρση του Οικουμενισμού αφού αυτό είναι και το «θεολογικό» ή καλύτερα διαβολικό υπόβαθρό του…..
Γίνεται το ψευδοθαύμα στην Φάτιμα με τα περιβόητα μηνύματά του και λίγο καιρό μετά οι εντός Ελλάδος μασόνοι Ιεράρχες παίρνουν εντολή και αλλάζουν με αντικανονικό, αντιεκκλησιαστικό και γενικά χωρίς αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για το ποίμνιό τους τρόπο το ημερολόγιο.  Έτσι ταυτίζονται με την ψεύτικη και γεμάτη δόλο «αγάπη» και σκοτισμένη καρδιά της ψευδοθεότητας….. Αφιερώνονται ουσιαστικά οι ίδιοι ως μασόνοι σε αυτή και αφήνουν το ποίμνιό τους διχασμένο. Θεωρώ ότι ο κανόνας της αληθινής αγάπης όπως αυτός εκφράζεται ΜΟΝΟ στην Αγία Γραφή και ειδικά στην Α επιστολή Ιωάννου παραβιάστηκε με την βίαιη και αντικανονική αυτή αλλαγή…..
Παράλληλα βλέπουμε διπλό χτύπημα και στην Ορθόδοξη Ρωσσία με την επέλαση των άθεων Κομμουνιστών, την εξαφάνιση και πιθανή καταστροφή της πραγματικής εικόνας της Παναγίας του Καζάν και την τοποθέτηση του πρωτότυπου πιστού αντίγραφού της στο ναό της ψευδοπαρθένου Φάτιμα. Λίγο καιρό μετά έρχεται ξαφνικά ένας σλαβικής καταγωγής πάπας για να αναδείξει με όλους τους τρόπους όλα τα μηνύματα της παπικής ψευδοπαρθένου και να περάσει στην ιστορία ως ο «άγιος» που νίκησε τον Κομμουνισμό….Η Ορθοδοξία κατά της περίοδο εμφάνισης της Φάτιμα(λίγο πριν κ λίγο μετά) χτυπήθηκε σφοδρότατα…. Σήμερα δε που η περίοδος υπομονής του Θεού για να ελκύσουμε όλοι το έλεός του με μετάνοια και με βάση πάντα τον κανόνα (αφιέρωση στην καρδιά της παπικής παρθένου) τελειώνει, η Οικουμενιστική λαίλαπα έφτασε στο απροχώρητο…..
Επιστρέφοντας στα του ημερολογίου αξίζει να πάμε λίγα χρόνια πριν κατά την εποχή του πάπα Γρηγορίου ΧΙΙΙ και να παρατηρήσουμε το έμβλημα η θυρεό του πάπα από τον οποίο πήρε το όνομά του το νέο Ημερολόγιο.

Είναι οφθαλμοφανές το σύμβολο της «καρδιάς» και της «αγάπης» μόνο που εδώ αποτελεί και τον θυρεό του συγκεκριμένου πάπα….και ακριβώς στο κέντρο βρίσκεται ο πληγωμένος(με κομμένη την ουρά και όχι πχ το κεφάλι)  δράκος!!!!! Αν θα μιλούσαμε με σημερινή ορολογία θα λέγαμε ότι το έμβλημα του πάπα Γρηγορίου είναι ουσιαστικά η καρδιά του πληγωμένου Δράκου από την οποία εκλύεται η ψευδοαγάπη και το ψευδοέλεος! Και πράγματι είναι αυτή η ψευδοαγάπη που δημιούργησε το ημερολογιακό ζήτημα….

Με το πέρασμα του χρόνου τα εμβλήματα απέκτησαν πιο γεωμετρικές μορφές και κατέληξαν να είναι κάπως έτσι:


Στην σημερινή εποχή η παπική αίρεση προβάλει ως σύμβολο και όνομα του Χριστού την καρδιά με τρία γράμματα (IHS) ως αντιπροσωπευτικό του Κυρίου δλδ:

Αυτό ακριβώς μας θυμίζει την Βαβυλώνα του παρελθόντος όπου τρεις ψευδοθεότητες με τα φιδίσια κορμιά τους κάνουν το εν λόγω σύμβολο. Συγκεκριμένα είναι οι Isis, Horus και Serafis (Είναι ονομασία του Osiri) δηλαδή IHS ….


Τέλος και ερχόμενοι πάλι στο σήμερα θα ήθελα να κλείσω επισημαίνοντας ότι τις περισσότερες φορές ο σταυρός που κρατάει ο πάπας για να ευλογεί δεν είναι σταυρός αλλά ανάποδο τρίγωνο(τα χέρια του εσταυρωμένου είναι οι πλευρές του τριγώνου)…..
Υπάρχουν μάλιστα φορές που φέρει σταυρό με το εν λόγω σύμβολο:




Σ.σ.  Ο Παμμίαρος δεν μου βγάζει τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Μου έφαγε μισή ώρα και συγχρόνως μου έκανε άνω κάτω το αρχείο μου!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τις είδες καθόλου τις συμπληρώνω στα σχόλια...άφησε τες αν θέλεις εδώ για να μην ανακατέψουν την σειρά του κυρίως κειμένου....σε ευχαριστώ και πάλι.

Η πρώτη: http://www.greatdreams.com/Pope-Francis-Venezuela.jpg

Και η δεύτερη: http://www.lastampa.it/rf/image_lowres/Pub/p3/2015/11/18/VaticanInsider/Foto/VI-EN-ART-26478-papa-FRNACESCO.jpg


Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

Και αυτή είναι η εικόνα αρχαίου μνημείου εποχής Βαβυλώνας όπου σε σχήμα "καρδιάς" φαίνονται

τα φιδίσια σώματα της τριάδας: Isis(I) Horus(H) και Serafis(S) - IHS


https://i.pinimg.com/originals/00/77/bb/0077bb4b2c8ed10a1320dd9d0512ddb7.jpg



Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

μα τι είναι αυτά επιτέλους! Τι μας ενδιαφέρει τι γράφει η Φατιμά και δε ξέρω τι άλλο κυκλοφορει. Πίστη μπορούμε να έχουμε? Προσευχή μπορούμε να κάνουμε? Ομολογία της πίστης μας θαρρούμε? Ένα λόγο περί της αιωνίου ζωής,παρηγορητικό περί του Χριστού σε έναν πονεμένο, σε ένα πλανεμένο μπορούμε να κάνουμε? Τώρα αν θα γίνουν κάποια γεγονότα τα ξέρουμε, μας τα είπε ο Χριστός, να μη πτοούμαστε όμως, όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

22 Μαρτίου 2018 - 3:51 π.μ.


Το νόημα δεν είναι στα πολεμικά γεγονότα που έρχονται(ο τίτλος του άρθρου δεν έχει επιλεγεί από εμένα αλλά από τον αδελφό Παναγιώτη που με τιμάει με το να με ανέχεται και να με δέχεται στο ιστολόγιό του)....
Το νόημα δεν είναι στο αν έρχεται πόλεμος και καταστροφή ή όχι και στο να τρομοκρατήσω τους άλλους ανθρώπους....ο πόλεμος φυσικά και έρχεται και μας το λέει ξεκάθαρα και η Αποκάλυψη του Ιωάννη (Λύσον τους τέσσαρας αγγέλους τους δεμένους επί τω ποταμώ τω μεγάλω Ευφράτη)..
Αν διάβαζες από την αρχή όσα έστειλα και αν έδινες σημασία σε όλα τα γεγονότα τα οποία έχουν να κάνουν με τα μηνύματα της ψευδοπαρθένου και του ψευδόχριστου θα έβλεπες ότι ο βαθύτερος πόλεμος του αντιχρίστου είναι ο πόλεμος για την ΑΓΑΠΗ και είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Ο πόλεμος για την αληθινή Αγάπη! Ασχολούμαι, παρατηρώ και μεταφέρω όλα εκείνα τα οποία έχουν να κάνουν με τους σφετεριστές της Παναγίας Δέσποινας και του Δεσπότη Χριστού...με την ψευδοπαρθένο και με τον ψευδόχριστο και με το σχέδιο των Μασόνων και των πάσης φύσεως εχθρών του Κυρίου. Και βεβαίως με ενδιαφέρουν και είναι ομολογία της πίστης.Επιπλέον:
1)Ανέφερα κάπου να μην γίνεται προσευχή, να μην βοηθάμε και να μην παρηγορούμε τους πονεμένους ή μήπως νομίζεις ότι όλη την ημέρα είμαι μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο?
2)Ανέφερα κάπου να μην κάνουμε ομολογία? Μήπως όταν ξεκάθαρα και επώνυμα επισημαίνεις τα όσα αφορούν τον ψευδόχριστο και την ψευδοπαρθένο και εν τέλει τον πόλεμο μεταξύ αληθινής και ψεύτικης αγάπης δεν είναι Ομολογία? Δεν είναι αρκετό σίγουρα αλλά αφού αυτά δεν λέγονται πουθενά σχεδόν αποφάσισα να τα μεταφέρω.....
3)Τι μας ενδιαφέρει τί μηνύματα αναφέρουν οι μεγαλύτεροι εχθροί του Χριστού και της Παναγίας οι οποίοι ήδη επηρρεάζουν δισεκατομμύρια συνανθρώπους και ήδη βρίσκονται και στην χώρα μας!!!!!!!???
4)Αυτά δεν κυκλοφορούν δυστυχώς πουθενά αλλά προσπαθώ και τα μεταφέρω από έρευνα που κάνω! Αν κυκλοφορούσαν να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έλεγα τίποτα....

Εν τέλει αδελφέ αν εσένα δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά τα οποία προσπάθησα και θα προσπαθώ με προσωπική εργασία να μεταφέρω να μην τα διαβάζεις..
Δεν υποχρέωσα κανέναν να τα διαβάζει και για να μην φέρω σε δύσκολη θέση και τον αδελφό Παναγιώτη του τα έστειλα σε μειλ ώστε να τα κρίνει και αν τον ενδιαφέρουν να τα δημοσιεύσει....
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλη αυτή η συνωμοσία δεν είναι σημαντική εκτός και αν κάποιος με παραδείγματα Αγίων μου αιτιολογήσει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το να αποκαλύπτουμε τις αιρέσεις και τις πλάνες (ειδικά αυτές τις τρομερές που αγγίζουν τον Κύριο, την Παναγία μας, την Εκκλησία Του και την αληθινή Αγάπη)....Αντιθέτως θεωρώ ότι είναι σημαντικό να αποκαλύπτονται όλα αυτά...
Εσύ αδελφέ μου μου απευθύνεσαι λες και αναφέρομαι σε άλλους ανθρώπους ή λες και έχω εμμονές σε πρόσωπα ή λες και μιλάω για ημερομηνίες ή λες και αναφέρομαι στην κυρά Φάτιμα την γειτόνισσα.....τί να πώ!
Δεν βλέπεις αδελφέ μου τί εστί Φάτιμα, τί Ακίτα, τί Γκαραμπαντάλ, τί Κυρά όλων των Εθνών, τι Κυρά του Όρους Κάρμελ, τί Φαουστίνα Κοβάλσκα, τί ψευδοαγάπη, τί ψευδοέλεος, τί ♥, τι Ψευδόχριστος.....? Αν δεν βλέπεις δες τα....Η Πολωνία πριν λίγο καιρό έκανε και επίσημα Βασιλέα του κράτους της αυτόν τον Ψευδόχριστο της Φαουστίνας Κοβάλσκας και του Ιωάννη Παύλου του 2ου μέσα στο ναό του Ψευδοθείου Ελέους και εσύ λές να μην το αναφέρουμε? Γιατί? Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος...
Να ξέρεις ότι ως Χριστιανοί είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε και να προσπαθούμε να αποκαλύπτουμε και την παραμικρή πλάνη και σκιά η οποία αφορά τον Κύριο, την Παναγία μας και την Εκκλησία Του έστω και αν αυτή αφορά 10 άτομα...Πόσο μάλλον αυτές οι τρομερές πλάνες και σχέδια που επηρεάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.....
Να έχεις υγεία και αγάπη Χριστού

Αλέξανδρος Τζούπης

Ανώνυμος είπε...

αδελφό Κωνσταντίνο ήθελα να πώ....συγνώμη!