Οι Οικουμενιστές ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ (την ερχόμενη Τετάρτη 26/7/2017, στην Πτολεμαΐδα) μία ακόμη Μονή που αντιστέκεται. Η απάντηση μας : "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ".

Μετά την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης (Ιούνιος 2016), ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος αποφάσισε να εκδιώξει τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, στον Φιλώτα Αμυνταίου, γιατί αυτός -υπακούοντας στους Ιερούς Κανόνες- διέκοψε την μνημόνευση του δεσπότη του. 
Ο ηγούμενος π.Παΐσιος Παπαδόπουλος συνεχίζει να παραμένει στην Μονή, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ να παραδώσει την Μονή που ο ίδιος έχτισε και να αποδεχθεί τις απειλές, τους εκβιασμούς και τις αποφάσεις των Οικουμενιστών.


Πριν λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε, ότι ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος αποφάσισε να ΠΑΥΣΕΙ από ηγούμενο και τον π. Μάξιμο Καραβά, κτήτορα και ηγούμενο της Μονής Αγ. Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαΐδος. 
Παράλληλα διόρισε δικό του ηγουμενοσυμβούλιο και τους ανακοίνωσε τον νέο τους ηγούμενο, που είναι ο πρωτοσύγκελλος του δεσπότη! (ο οποίος είναι ηγούμενος και σε άλλο μοναστήρι). 
Όπως πληροφορούμαστε, ο μητροπολίτης έχει βάλει παπάδες του να στείλουν πούλμαν την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου (πιθανόν και την παραμονή, την Τρίτη 26/7 το απόγευμα, στον εσπερινό), για να προσπαθήσουν να καταλάβουν το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου.

Πιστοί στο σύνθημα μας  "Ορθοδοξία Ή Θάνατος" 

εκφράζουμε την
 ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ
στον κτήτορα και
 ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγ.Παρασκευής Μηλοχωρίου π.Μάξιμο. 

Καμία μονή στα χέρια των Οικουμενιστών. 

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: