Ο Γάμος Ομοφυλοφίλων και το Τέλος του Κόσμου (προφητική ρήση)

γράφει ο π. Νικόλαος Μανώλης

        Ακόμα ηχούν στα αφτιά μου τα ιερά λόγια του αγίου γέροντός μου πατρός Αγάθωνος, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου, για τον γάμο των Ομοφυλοφίλων. “Όταν η Βουλή των Ελλήνων θα ψηφίσει Νόμο που θα επιτρέπει το γάμο των Ομοφυλοφίλων, το τέλος του κόσμου θα είναι πολύ κοντά”. Φοβερός λόγος αλλά και αυτονόητος. Γιατί; Ας το εξετάσουμε εν συντομία. Εντελώς περιγραφικά καταγράφω τις θέσεις που ανέπτυξα διαχρονικά με άρθρα και Ομιλίες μου. 
1.     Η Ομοφυλοφιλία είναι τόσο μισητή αμαρτία από τον Θεό ώστε εξαιτίας της έχουμε την τραγικότερη και παραδοξότερη καταστροφή στην ανθρώπινη ιστορία. Την βιβλική καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρων.
2.     Το “Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριώνείναι αποτέλεσμα της αποξένωσής μας από τον ιερό θεσμό του γάμου και την βλάσφημη διάθεση του σύγχρονου νεοέλληνα να απορρίπτει τις εντολές Του Θεού.
3.     Η νεοεποχίτικη διαδικασία που προωθείται με τις “έμφυλες ταυτότητες” στη δημόσια Εκπαίδευση και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, αποδεικνύει των εκφυλισμό μας και την δαιμονική ανατροπή της οντολογικής φυσιολογίας του ανθρώπου. Η εισαγωγή με νόμους του Κράτους της επίσημης αναγνώρισης στην ανθρώπινη οντολογία και άλλων φύλων εκτός του αρσενικού και θηλυκού, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου παροργίζωντας το Θεό.  
4.      Η προοπτική της νομικής κατοχύρωσης της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αποτελεί την βρωμερότερη εκδήλωση αποστροφής προς την ιερότητα της Οικογένειας.
5.     Η συζητούμενη θεσμοθέτηση του γάμου των Ομοφυλοφίλων, αυτονόητα λοιπόν, τίθεται στην κορυφή της προαναφερθείσης σειράς των ενεργειών αποστασίας της ελληνικής Κυβέρνησης με τον πρόδηλο κίνδυνο της Θείας εγκατάλειψης.

Διάβασα πρόσφατα πως άλλες χώρες υιοθετούν Νόμους για την προστασία της φυσικής οικογένειας. Σε μας, η προστασία αυτή απορρίπτεται, από τους κύκλους της Νέας Εποχής[1], ως ρατσισμός, μισαλλοδοξία, φανατισμός!   
Το Λιθουανικό Κοινοβούλιο για παράδειγμα, απέρριψε με ψήφους 59 έναντι 29 και 20 αποχές, νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα, με ψήφους 64 έναντι 43 απερρίφθη και η δυνατότητα επιστροφής του νομοσχεδίου μετά από διόρθωση· επομένως η απόρριψη είναι τελεσίδικη.
Το 80% των Λιθουανών τάσσεται κατά της νομιμοποίησης οποιασδήποτε σχέσης ομοφύλων. Η απόρριψη του νομοσχεδίου έρχεται μετά την ψήφιση από το Λιθουανικό Κοινοβούλιο του "Συμφώνου συγκατοίκησης", μιας πράξης που ορίζει το νομικό καθεστώς όσων συγκατοικούν (αδελφών, φίλων, μοναχών κλπ.). Σύμφωνα με την παραπάνω πράξη, εάν οι συγκάτοικοι δεν δηλώσουν πρόθεση δημιουργίας οικογενειακής σχέσης (εάν δηλ. δεν παντρευτούν) και εάν δεν έχουν από κοινού απογόνους, δεν θεωρούνται οικογένεια. Στόχος της πράξης είναι η προστασία της φυσικής οικογένειας. Η Λιθουανία είναι από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που δεν έχει υιοθετήσει καμία νομική αναγνώριση για τα ομόφυλα ζευγάρια[2].
Ο ρόλος της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι πολύ σημαντικός και κρίσιμος. Η σαφής διατύπωση της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής και των Πατέρων από την ιερά Σύνοδο, για την καταδίκη της Ομοφυλοφιλίας από την Εκκλησία, θα έπρεπε να ήταν αυτονόητη. Διάφορα όμως σύννεφα σκιάζουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων στη διοικούσα Εκκλησία και για το συγκεκριμένο θέμα. Ένα πέπλο αδιόρατης προστασίας και συμπόρευσης της με τους υπερασπιστές της Ομοφυλοφιλίας, κάνει την εμφάνισή του. Μάλλον θέσφατο παπικής προέλευσης στο θέμα αυτό θέλουν να εισάγουν στα εκκλησιαστικά πράγματα ορισμένοι από την ιεραρχία. Ο Πάπας δεν εμπνέει μόνο για τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία. Η Ομοφυλοφιλία είναι ένας χώρος στον οποίο συμπορεύονται οι επιδιώξεις… Πολλοί δικοί μας εκκλησιαστικοί, ζήλεψαν φαίνεται την παροιμιώδη αλλοφροσύνη του Ποντίφικα και την σκανδαλώδη υποστήριξη των παπικών στους ομοφυλόφιλους!
Σε άρθρο πιστού Αμερικανού παπικού, περιγράφεται το πόσο έχει εκπέσει η παπική εκκλησία στην Αμερική, αφού παρατίθενται πολλά ονόματα  επισκόπων που υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους. Ο αρθρογράφος, σε παράγραφο υπό την τίτλο "Παρεκκλίνοντας από την αλήθεια, ακυρώνοντας το έργο του Αγίου Πνεύματος", γράφει χαρακτηριστικά:
"Ενώ το Βατικανό φαίνεται να συγκεντρώνει και να προάγει τους υποστηρικτές των ομοφυλοφίλων και των διεμφυλικών, η προώθηση προς την κατεύθυνση της αποδοχής αυτών των περίεργων ανθρωποπαραμορφωτικών ιδεολογιών είναι ορατή εδώ στη Βόρεια Αμερική. Μόλις πρόσφατα, η μητρόπολη του Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσε ότι ο π. John Dolan, ένας ιερέας με παρελθόν υπέρ των ΛΟΑΤ, διορίστηκε από το Βατικανό ως βοηθός επίσκοπος. Στην Αρχιεπισκοπή της Βαλτιμόρης, η ενορία του Αγίου Ματθαίου προωθεί την ομοφυλοφιλία και τη συμβατότητά της με τον καθολικισμό εδώ και χρόνια. Στην Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης, η Εκκλησία της Αγίας Γραφής ανακοινώνει ότι η ομάδα της «Gay Fellowship» συνεργάστηκε με το Ίδρυμα «Born This Way» της Lady Gaga για να διοργανώσει έρανο στην ενοριακή εστία στις 17 Ιουνίου. Ακόμα και ο Ιησουίτης ηγέτης στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, Patrick J. Conroy, υπουστηρίζει ότι η διδασκαλία της Εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία είναι «ξεπερασμένη» και την ονομάζει «αδιέξοδη». Υπαινίσσεται ότι ο ομοφυλοφιλικός «γάμος» είναι ο μόνος δρόμος προς την ευτυχία των ομοφύλων".
Και καταλήγει στο άρθρο του:
"Πόσα και πόσοι άραγε θα χαθούν εξαιτίας Παπικών επισκόπων και ακαδημαϊκών που έχουν χάσει το δρόμο τους;[3]"
Νομίζω πως τέτοια φαινόμενα, δεν είναι πολύ μακρυά να συμβούν και στην Εκκλησίας μας. Η παράδοσή της στην παναίρεση του Οικουμενισμού, οδηγεί τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια σε τέτοιες αντιχριστιανικές αποφάσεις και ενέργειες.
Είναι ζητούμενο αν η διοικούσα Εκκλησία σταθεί στο ύψος της. Φαίνεται πως εδώ και πολλές δεκαετίες έχει χάσει την αυτοσυνειδησία της. Αυτό έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το πλήρωμά της. Διατηρείται όμως εν πολλοίς, αρκετός αριθμός παραδοσιακών πιστών που δεν ακολουθεί την εκκλησιαστική διοίκηση στον καταστροφικό κατήφορο. Η θρησκευτική συνείδηση αυτών, όσο και αν έχει αμαυρωθεί από την πολιτική των οικουμενιστών ρασοφόρων, αντιδρά ακόμα. Το λέω και το πιστεύω. Μάλιστα, ένα σοβαρό κύμα αμφισβήτησης των επιλογών του ιερατείου είναι βεβαιωμένο σε παγκόσμια κλίμακα. Πιστοί άλλων Ομολογιών, που δεν φωτίζονται από το Πανάγιο Πνεύμα, εμπνέονται από τα θρησκευτικά συναισθήματα τους και αντιδρούν! Πόσο μάλλον εμείς οι βαπτισμένοι Ορθόδοξα, οι κατέχοντας την μόνη Αλήθεια δε θα αντιδράσουμε σε μια Εκκλησία που προδίδει το λαό της.
Ένα παράδειγμα τέτοια αντίδρασης από αλλόδοξο πιστό αποδεικνύει τα προλεγόμενα. Διάβασα το εξής δημοσίευμα:
 Στην πολιτεία του Μισισίπι, όπως και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής, προτάθηκε Νόμος που έδινε το δικαίωμα στον εργοδότη να μην προχωρήσει στην πρόσληψη ενός εργαζομένου που είναι παντρεμένος με άτομο του ιδίου φύλου, εφόσον επικαλείται λόγους θρησκευτικών πεποιθήσεων αντίθετων στο γάμο ομοφύλων. Αρχικά τον περσινό Ιούλιο, ο Νόμος θεωρήθηκε αντισυνταγματικός από απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου. Όμως ο Κυβερνήτης του Μισισίπι, Phil Bryant, άσκησε έφεση εναντίον της απόφασης, η οποία πρόσφατα έγινε δεκτή και του επετράπη η νομοθετική αυτή ρύθμιση. Ο νόμος προστατεύει όσους έχουν αποδεδειγμένα θρησκευτικές ή ηθικές πεποιθήσεις αντίθετες με το γάμο ομοφύλων. Ο Κυβερνήτης του Μισισίπι επέμεινε χαρακτηριστικά στη θέσπιση του νόμου, δηλώνοντας "καλύτερα να με σταυρώσετε παρά να τον ανακαλέσω" καθώς και ότι πιστεύει ότι γάμος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας, ότι το φύλο του ατόμου καθορίζεται από τη γέννηση και ότι ο γάμος των ομοφύλων είναι πράξη ενάντιο στο Θεό[4].
Η Αυστραλία επίσης απορρίπτει τις αναφορές στην ομοφυλοφιλία στα προγράμματα κατά του bullying στα σχολεία. Το νέο αυτό είναι κάπως παλιό, αλλά αξίζει να το έχουμε υπόψη μας, ενόψει της πρόσφατης εισαγωγής της ενότητας των εμφύλων ταυτοτήτων, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας στα σχολεία.
Η Κυβέρνηση της Αυστραλίας πέρυσι (Μάρτιο του 2016) προέβη σε επαναξιολόγηση των προγραμμάτων κατά του bullying στα σχολεία, τα οποία είχε πρωτοεισάγει η προηγούμενη Κυβέρνηση των εργατικών. Αποφάσισε την απάλειψη από τα προγράμματα, θεμάτων σχετικά με την ομοφυλοφιλία (απόδειξη ότι το θέμα του bullying είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί το ομοφυλοφιλικό λόμπυ για να περάσει τις θέσεις του στην εκπαίδευση). Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης μάλιστα δήλωσε ότι εάν το υπεύθυνο για τα προγράμματα Συμβούλιο εισαγάγει εκ νέου, θέματα όπως "αγόρια με στολές κοριτσιών, αγόρια και κορίτσια να πηγαίνουν στην ίδια τουαλέτα, παιχνίδια ρόλων με τα παιδιά να φαντάζονται ότι δεν έχουν γεννητικά όργανα ή ότι είναι ομοφυλόφιλοι", τότε η κρατική χρηματοδότηση θα διακοπεί[5].
Τα αποτελέσματα της Ομοφυλοφιλίας στις περισσότερες περιπτώσεις υγείας είναι τραγικά. Προσωπικά θεωρώ πως επιβεβαιώνεται ο αγιογραφικός λόγος “τὰ γὰρ ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας θάνατος[6]. Πέρα όλων των άλλων θεμάτων με το AIDS, την υπατίτιδα τύπου Α΄ και των λοιπών ασθενειών, παρατηρείται λόγω της Ομοφυλοφιλίας αύξηση κρουσμάτων σύφιλης κατά 97% από το 2012.
Μετά από 70 χρόνια, η ασθένεια της σύφιλης δείχνει να απειλεί ξανά τον ανδρικό πληθυσμό, αφού το 2016 έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό της (5.920 διαγνωσμένα περιστατικά) μετά το 1949, εμφανίζοντας αύξηση κατά 12% από το προηγούμενο έτος. Η αύξηση μάλιστα σχετικά με το 2012 είναι της τάξης του 97%, καθώς τότε υπήρχαν διαγνωσμένα 3.001 περιστατικά. Κατά τους ειδικούς, στις περισσότερες περιπτώσεις η μετάδοση έγινε από ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες (σημειωτέον ότι η είδηση προέρχεται από ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα)[7].
Θεωρώ πως πριν είναι αργά για τον κόσμο μας, να προστρέξουμε στην Χάρη του Σωτήρος Χριστού, να τον ικετεύσουμε να συγχωρἠσει τα ανομήματά μας και σαν Ορθόδοξη Ελλάδα να καταργήσουμε κάθε Νόμο αντιχριστιανικό και κάθε σκέψη βλάσφημη που θα κατευθύνει τα πράγματα στην προσβολή του Τριαδικού Θεού.


[1] Η “Νέα εποχή” είναι καπιταλιστικό σύστημα, Η αριστερά με τον καπιταλισμό παραδοσιακοί εχθροί, στη “Νέα Εποχή” όμως για το θέμα αυτό συμμαχούν και συμπορεύονται
[6] Ρωμ. 6,23

Δεν υπάρχουν σχόλια: