Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Καλύτερα κρυφο-χριστιανός ιερέας παρά κρυφο-οικουμενιστής [ΒΙΝΤΕΟ 2017]


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατανοώ την καλή σας πρόθεση στην συγκεκριμένη σας παρέμβαση πατέρα Νικόλαε αλλά αυτό που λέτε θεωρώ ότι είναι πλέον μία εξαιρετικά βραχυπρόθεσμη λύση ανάγκης(δεν τεκμηριώνεται ως λύση αλλά εντάσσεται μόνο στα πλαίσια της οικονομίας και της υπομονής) και για συγκεκριμένες κατ'εμέ ηλικίες και κατηγορίες πιστών που μετακινούνται η ενημερώνονται δύσκολα ή έχουν γενικά "ελαφρυντικά" και είναι θα λέγαμε "δικαιολογημένοι" καθότι το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με το πρόσωπο του εξομολόγου (το οποίο πράγματι μπορεί να είναι κρυφο-ορθόδοξο και απλά να μην έχει τολμήσει ακόμα να κάνει πράξη την δημόσια ομολογία) καθότι μετά την Εξομολόγηση ακολουθεί και η Θεία Κοινωνία στα πλαίσια της Θείας Λειτουργίας. Όταν μεταβεί ο πραγματικός πιστός που ενδιαφέρεται για την Εκκλησία στο Ναό και εκεί μνημονεύει υπερ του τάδε οικουμενιστή ή κρυφοοικουμενιστή ή σιωπηλού αρχιεπισκόπου ημών και ακούγεται το όνομά του, τότε πώς είναι δυνατόν να συμμετάσχει ο πιστός? Εσείς πατέρα κάνατε πολύ σωστά την αποτείχισή σας και έχετε αναπαύσει την ψυχή σας που δεν το άντεχε άλλο αυτό το κακό...Πώς ζητάτε επομένως άλλοι(η μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων πιστών που δεν κωλύονται και δεν δικαιολογούνται) να υπομένουν ακόμα μέσα στην αίρεση μετά από τόσες 10ετίες εκτροπής? Πώς θα λάβουν μήνυμα να συνέλθουν οι Μητροπολίτες και πώς θα διορθωθούν τα πράγματα αν όλοι παραβλέπουμε τις φανερές κινήσεις και γενικά τις κινήσεις των Μητροπολιτών και κοιτάμε μόνο τα βαθύτερα εσωτερικά πιστεύω του εξομολόγου μας?

Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΈΟΣ!!!!!!!! Στο 3:50 του βίντεο ο π. Νικόλαος παραδέχεται:« Το 70% των αρχιερέων του νέου ημερολογίου είναι μασόνοι. Οι 5 μεγαλύτεροι μασόνοι στην ελλάδα είναι «δεσποτάδες» της «εκκλησίας» του νέου ημερολογίου.»!!!!!!!!!! Τώρα τα έμαθε αυτά; τόσα χρόνια που το ήξερε τι έκανε;;;; με ποιους συλλειτουργούσε;;;; ποιους μνημόνευε;;; είναι λυπηρό πραγματικά το που έχει φτάσει η κατάντια των κληρικών του νέου ημερολογίου!!!!!! Μετά από αυτή την τοποθέτηση, την ξεκάθαρη τοποθέτηση, θα πρέπει και ο ίδιος να αποκηρύξει τελείως το νέο ημερολόγιο σαν αιρετική εκκλησία, για την ακρίβεια ούτε καν σαν εκκλησία, αλλά σαν μία μασονική παράσυναγωγή, ο ίδιος το λέει. Αλλά και όλοι οι έλληνες πολίτες που ακολουθούν το νέο ημερολόγιο, είναι συνειδητά πλέον αιρετικοί, σχισματικοί οπαδοί του σατανισμού του νέου ημερολογίου.

Silver είπε...

"για την ακρίβεια ούτε καν σαν εκκλησία, αλλά σαν μία μασονική παράσυναγωγή,"

Όπως ίσως γνωρίζεις έχω κάνει αποτείχιση. Μπορείς σε παρακαλώ αδελφέ Ανώνυμε να μου πεις ποια είναι η Εκκλησία, της οποίας πιστεύω να είσαι και εσύ μέλος;

Μη μου πεις "Ψάξε", διότι αυτό κάνω και επειδή είμαι αμαρτωλός και δεν έχω φωτισμό, χρησιμοποιώ την λογική που μου έδωσε ο Θεός, και με αυτή τη λογική ακόμη δεν την έχω βρει!

Χωρίς υπεκφυγές, ποια είναι η Εκκλησία;

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ Καναδά

Ανώνυμος είπε...

Επισημαίνω ότι δεν έχω σχολιάσει προηγουμένως ως ανώνυμος.

Όλοι μιλούν για μασώνους δεσποτάδες και δεν κατονομάζουν. Και, όπως λέει και παραπάνω ο ανώνυμος, έχει καταντήσει αυτός ο κρατικός οργανισμός για την κάλυψη του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών με την επωνυμία Ελληνική Εκκλησία (σύντομα θα ενωθεί με τη θυγατρική ΓΟΧ φλωριναίων)να είναι μία μασονική παρασυναγωγή.

Όποιος λοιπόν θέλει να είναι με το Χριστό και όχι με αυτόν που έχει έλθει από τον εαυτό του, πρέπει να αλλάξει ρότα.

Και ο π. Νικόλαος Μανώλης, αλλά και άλλοι που θέλουν να ονομάζονται ορθόδοξοι χριστιανοί αποτειχίζονται.

Δεν έχω καταλάβει όμως, και ο πού να πάει πλέον ο νούς μου..........όταν τους λες ότι υπάρχει ορθόδοξος επίσκοπος σε αυτόν τον κόσμο και σε αποφεύγουν.
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν θέλετε να πάτε στους ματθαιικούς διότι .....κλπκλπ
Ωραίαααα.....

Για ποιόν ,λόγο παρακαλώ να μου απαντήσετε, γιατί δεν συντάσσεστε με τον ορθόδοξο μητροπολίτη π. Αντώνιο Ορλώφ;

Γιατί, να μου απαντήσει κάποιος, έχει εξαφανιστεί το απόσπασμα από μία συνέντευξη που κατονομάζεται ο π. Αντώνιος Ορλώφ ως "ο μόνος άξιος κλπκλπ, αλλά δυστυχώς (εκείνο τον καιρό) είναι (ήταν τότε) ακόμη έγγαμος; (η πρεσβυτέρα έγινε μοναχή και τα παιδιά του είχαν πλήρως αποκατασταθεί, μάλιστα η πρεσβυτέρα πλέον έχει κοιμηθεί)
Αυτό ήταν γραμμένο στο άρθρο περί του δυνατού της ενώσεως των ΓΟΧ με τη ρώσικη διασπορά.

Το καλοκαίρι το είχα διαβάσει και το θυμάμαι καλά.
Το έβαλα στο google ξανά και το άρθρο έχει υποστεί αλλαγές.
Και αυτό φαίνεται αφού στα αποτελέσματα της αναζήτησης στο google το δείχνει στα μικρά γράμματα. Πατήστε στην αναζήτηση το εξής: "Αντώνιος ορλωφ ο μόνος άξιος"
και θα το δείτε με τα μάτια σας.

Η σύνοδος με μητροπολίτη τον π. Αντώνιο Ορλώφ είναι ορθόδοξη και έχει αναθεματίσει και διαβάζει κάθε χρόνο τα αναθέματα την Κυριακή της Ορθοδοξίας όλων των αιρέσεων και φυσικά επίσης το ανάθεμα του Αγίου Φιλαρέτου (προκατόχου του μητροπολίτη Αντωνίου )κατά του οικουμενισμού ο οποίος περιέχει όλες τις αρχαίες αιρέσεις και ψεύτικες θρησκείες!

Όποιος ανήκει στη σύνοδό του κάνει τα μυστήρια και τις ακολουθίες όπως πρέπει να τα κάνει : βαπτίζει με τις τρεις καταδύσεις, μυρώνει σε όλα τα σημεία που πρέπει, και γενικά σέβεται και τηρεί τους ιερούς κανόνες και δεν καινοτομεί.

Θ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Silver είπε...Όπως ίσως γνωρίζεις έχω κάνει αποτείχιση. Μπορείς σε παρακαλώ αδελφέ Ανώνυμε να μου πεις ποια είναι η Εκκλησία, της οποίας πιστεύω να είσαι και εσύ μέλος;
ο λόγος της ανωνυμίας μου αγαπητέ μου φίλε είναι ότι δεν θέλω να ρίξω , λάδι στην φωτιά , και να ξεκηνήσω μιά λογομαχία μέσω σχολίων !! εσύ με γνωρίζεις πολύ καλά , ο τρόπος για να βρή κάποιος την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , μέσα στο συνοθύλεμα των συνόδων-παρατάξεων ,που υπαρχουν σήμερα είναι : 1ον.πολύ προσευχή και έρευνα , έρευνα όμως που πρέπει να ξεκινήση από τότε που η Ορθόδοξος Εκκλησία ήταν ενωμένη , ερευνώντας λοιπόν και μελετώντας την εκκλησιαστική ιστορία της εκκλησίας και των διαφόρων συνόδων από το 1924 και εδώ , μπορεί κάποιος να βρή ποιοί κραττούν σήμερα αυτό που ονομάζουμε ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ απαρασάλευτα σταθερά και με ακρίβια , τους δε υπόλοιπους να τους απορίψει είτε ως σχισματικούς είτε ως αιρετικούς !! ευτυχώς υπάρχουν σήμερα στο δυαδίκτιο όλα εκείνα τα ντοκουμέντα και στοιχία που μπορούν να κατατοπήσουν κάθε καλοπροαίρετο χριστιανό να βρή την αλήθεια , και να ενταχθεί στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!! εάν και εφόσον όμως ο πανάγαθος Θεός του ανοίξει τα μάτια της ψυχής του ώστε να καταλάβη την αλήθεια από το ψεύδος και την συκοφαντία , και το φώς από το σκότος !!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τώρα ότι το απόσπασμα είναι στη θέση του.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την παραπληροφόρηση από όποιον προσέβαλα.

Θ.Α.