Έγινα αντιληπτός; -- Του αδελφού μας Ιουστίνου

Ο π. Ευθύμιος είχε παλιά ενοικιάσει αεροπλάνο, βγήκε στον αέρα  και πέταγε προκηρύξεις κατά του Χριστόδουλου για την επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα: o Πάπας ήλθε, μαζί του και η κόλαση ,κι ο Χριστόδουλος βγήκε νοκ άουτ με τρείς καρκίνους. Ορθόδοξος 30% ο π. Ευθύμιος. Του μένουν ακόμη 70%.

Ο Γέροντας Εφραίμ χτίζει 20 μοναστήρια στην Αμερική, βαπτίζει  εκατοντάδες χιλιάδες προτεσταντών και παπικών, παρακαλεί εκατομμύρια ψυχές. Αποτέλεσμα  : Ορθόδοξος 60%. Του μένουν ακόμη 30%.

Ο Άγιος Παϊσιος πολέμησε το χάραγμα ,θαυματούργησε σε χιλιάδες, επέστρεψε εκατομμύρια ψυχές στον Κύριο, ζήτησε καρκίνο για να νοιώσει τον πόνο του καρκινοπαθή και προσευχήθηκε για όλους. Αποτέλεσμα: 100% ορθόδοξος.

Ιουστίνος αμαρτωλός.Γράφει στη "φωνή". Αποτέλεσμα : 0,000000000000001% ορθόδοξος.


Έγινα αντιληπτός;
***

Ο  ΣΤΑΥΡΟΣ   άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "Έγινα αντιληπτός; -- Του αδελφού μας Ιουστίνου":

Δεν εννόησες ότι:
οι Πατέρες που ανέφερες πήραν τον κόσμο από την κόλαση του προτεσταντισμού για να τους πάνε στην κόλαση του οικουμενισμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννόησες ότι:
οι Πατέρες που ανέφερες πήραν τον κόσμο απο την κόλαση του προτεσταντισμού για να τους πάνε στην κόλαση του οικουμενισμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν μας είπες πόσο ορθόδοξος είναι ο ιστολόγος που σε φιλοξενεί,μιας και αποκαλείς την
ορθόδοξη φωνή......φωνή.αφήνεις λογισμούς στον αναγνώστη.
εμείς πάντως την δικαιοσύνη και την ελευθερία της ορθόδοξης φωνής,την βαθμολογούμε
με 110%,ίσως και παραπάνω.
Ευχόμεθα ο Κύριος της Δόξης να σε βαθμολογήσει κατά την μετάνοιά σου,και ουχί κατά την
αμαρτωλότητα σου που είναι στο 0,0000000001% όπως μας γράφεις.άσε την ορθοδοξία σου να την βαθμολογήσει κανείς άλλος.
ευχόμεθα επίσης να αγιάσεις και να σε αναδείξει ο Κύριος.να αγιοκαταταχθείς κατά τον ορθόδοξο τρόπο,και ουχί με τον παπικό(ανθρωποκεντρικό).

Ανώνυμος είπε...

Ιουστίνε έχεις μπερδέψει την ορθοδοξία με την ταπείνωση.
Αυτό που γράφεις για τον εαυτό σου ότι είσαι ορθόδοξος 0,00000000001% σημαίνει ότι αποδέχεσαι τον τίτλο του αιρετικού 99,99999999999% που σημαίνει κόλαση αγαπητέ.

Στο γράφω μόνο και μόνο για να το καταλάβεις και να μην ζημιώνεσαι άθελά σου.




xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

8 τῇ γὰρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διὰ τῆς πίστεως· καὶ τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, 9 οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. 10 αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπὶ ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεὸς ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν. Εφεσίους β’ 8-10


Πολλοί εσμέν οι λέγοντες , ολίγοι δε οι ποιούντες . αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν , αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν , μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν , ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα , μετά της των εντολών παραβάσεως , και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως …

Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360
Τα λόγια της Εκκλησίας είναι αψευδή ,και το μονο μετρο και κοσκινο για να περασουμε όλους αυτούς τους προαναφερθέντες νεοφανείς << αγιους >> αλλά και τους εαυτούς μας!

Ανώνυμος είπε...

τι εννοει ο ανθρωπος ρε παιδια..;;για να απαντησω και στο ερωτημα του τουλαχιστον σε εμενα,οχι,δεν εγινες αντιληπτος....

Ανώνυμος είπε...

30 - 60 και 100 φορές περισσότερα που είπε ο Χριστός.
Αυτό όμως δεν ήταν για την πίστι, αλλά για τον προσωπικο αγωνα.
Η πίστις είναι πάντα 100%