Ισλάμ και Ψευδοθείο Έλεος. – του αδελφού μας Αλέξανδρου

Στα πλαίσια του Σουφισμού που αποτελεί μία εσωτερική μυστικιστική διάσταση του Ισλάμ με επίκεντρο την καρδιά, πραγματοποιούνται κάποιες λατρευτικές πράξεις οι οποίες ονομάζονται Dhikr. Το Ντίκρ είναι μία τελετουργική προσευχή των ισλαμιστών μοναχών Σούφι κατά την οποία επαναλαμβάνουν σιωπηλά ή και φωναχτά συγκεκριμένες φράσεις ή και ονόματα του Αλλάχ με την πιθανή χρήση ακόμα και ροζάριων. Ο Μωάμεθ ανέφερε ότι η καλύτερη φράση Ντίκρ είναι η φράση “La ilaha illallah” δηλαδή “δεν υπάρχει άλλος Θεός παρά μόνο ο Αλλάχ”. Το Ντικρ μπορεί να περιλαμβάνει επίσης τραγούδι, μουσική, χορό και τον περίφημο στροβιλισμό των Σούφι ή χορό των δερβίσιδων ώστε να έρθουν σε έκσταση. Ο κύριος σκοπός είναι να ενωθεί η καρδιά του πιστού με τον Αλλάχ έτσι ώστε να είναι σαν να έχει γραφεί και χαραχτεί στην καρδιά του κάθε πιστού η λέξη Αλλάχ!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/Isma_allah_zat-new.png

Οι Σουφιστές αρκετές φορές αναφέρουν την καρδιά ως τον “Θρόνο του Ελέους” και το μέρος όπου πρέπει ο πιστός να αναζητεί τον Θεό καθότι η καρδιά είναι το σημείο όπου ένας θνητός πρέπει να αναζητεί τον Θεό. Το σύμβολο του Σουφισμού είναι η φτερωτή καρδιά η οποία συμβολίζει την καρδιά που δέχεται το Θείο Φως (Δέχεται Θείο Φώς άρα ελκύει το Θείο Έλεος), απελευθερώνεται(συγχωρούνται οι αμαρτίες) και ανέρχεται στον ουρανό. Η αγάπη είναι ο Θείος σπινθήρας στην καρδιά κάποιου. Όσο αυτός ο σπινθήρας ενισχύεται, θα γίνει φλόγα που θα διαφωτίσει την ζωή του!

http://www.forbiddensymbols.com/wp-content/uploads/Sufi_Order_International_wingedheart-01.jpg

Οι ομοιότητες με την παπική αίρεση και με την αγαπολογία των Οικουμενιστών είναι περισσότερο και από ξεκάθαρες ειδικά αν συνειδητοποιήσουμε ότι οι Μουσουλμάνοι αναμένουν να έρθουν ο Μαχντί και ο Μουσουλμάνος Χριστός με μητέρα φυσικά την Φάτιμα….Σαν υπενθύμιση και διασύνδεση με τα προηγούμενα δείτε τις δύο καρδιές του Χριστού και της Παρθένου μέσα στο καθαρτήριο πυρ να εκλύουν "Θείο" Έλεος


http://www.ljudmila.org/stripcore/bee/etno_zezelj.jpg

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά στην παπική αίρεση θεωρούν ότι αγάπη = καρδιά και όταν λένε καρδιά εννοούν την καρδιά του Χριστού ή την καρδιά της παρθένου. Θα το αναλύσω λεπτομερώς σε ένα κείμενο κάποια στιγμή αλλά εν συντομία αρκεί να δείτε τι σύμβολα έχουν επικρατήσει στις μεγάλες μάζες του πλανήτη ως σλόγκαν καθημερινής χρήσης από τα κοινωνικά δίκτυα και τα τσατ έως το οτιδήποτε:
https://victoryoutreachwhittier.files.wordpress.com/2011/02/jesus-loves-the-church.jpg
http://www.logodesignlove.com/images/classic/i-love-new-york-logo-2.jpg
http://rlv.zcache.com/i_love_london_poster-rf4dcb9d0845c4ac7a2f11fe6dce64837_wad_8byvr_324.jpg
http://www.theholidayspot.com/valentine/images/i-love-you-valentines-day.jpg


Για να μην αναφερθούμε στην ημέρα που όλος ο πλανήτης δυστυχώς εορτάζει τον Βαλεντίνο
http://beforeitsnews.com/contributor/upload/10086/images/valentine-heart.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_yf5gQunwqA4/TVCWLcAk7jI/AAAAAAAAB6E/OpsehdUYxYc/s1600/IMG_6113.JPG

Μπορώ να αναρτήσω χιλιάδες φωτογραφίες για την κάθε περίσταση. Μας το έχουν περάσει πλέον ως κάτι συνηθισμένο και τετριμμένο αλλά η αγάπη των Οικουμενιστών εν συντομία ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ!!!!!!

Δείτε εν συντομία πού αλλού υπήρχαν αυτά τα σύμβολα κάποτε ώστε να δείτε τι "θεό" πιστεύουν. Είναι αποκρουστικές και ως αναπαραστάσεις αλλά είναι αναγκαίο όλοι να ξέρουν τι εστί αγάπη για τους παπικούς:

http://f.tqn.com/y/archaeology/1/W/z/q/1/page-from-the-book-of-the-life-of-ancient-mexicans-codex-magliabecci-xiii-11-3-102068120.jpg
http://godfatherpolitics.com/wp-content/uploads/2014/10/Aztec-Sacrifice.jpg
https://bonesdontlie.files.wordpress.com/2013/09/human-sacrifice1-e1380108248188.jpg
https://i0.wp.com/ipfactly.com/wp-content/uploads/2015/03/Kodeks_tudela_human_sacrifice_aztecs.jpg?resize=640%2C686

Αλέξανδρος