Ενός κακού δοθέντος (με τη συμμετοχή μας στο ΠΣΕ ), μύρια έπονται:

Με το κείμενο του Porto Alegre Βραζιλίας, εκτός των άλλων, αναγνωρίσαμε εκκλησιαστική υπόσταση στις 340 προτεσταντικές «εκκλησίες» του Π.Σ.Ε. («Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών» ) και αποδεχτήκαμε ότι η πληθώρα των κακοδοξιών και των πλανών τους, είναι «διαφορετικοί τρόποι διατύπωσης της «Ίδιας Πίστης» και «ποικιλία Χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος»! Η δημοσίευση αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας τότε συγκλόνισε τον πιστό λαό ανά την Ελλάδα. Τώρα με το 6ο άρθρο, η ληστρική Σύνοδος της Κρήτης έδωσε εκκλησιαστική υπόσταση και στην Παπική παρασυναγωγή!!!
***
Ο   Αλέξανδρος  άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ενός κακού δοθέντος (με τη συμμετοχή μας στο ΠΣΕ )...":

Στα πλαίσια της τρίτης εμφάνισης της Φάτιμα, η οποία σχετίζεται με τον προσηλυτισμό της Ρωσίας στην άσπιλη καρδιά της Φάτιμα, η Φάτιμα φαίνεται να λέει στα παιδιά: "Θυσιάστε τους εαυτούς σας για τους αμαρτωλούς και πείτε πολλές φορές, ειδικά όταν κάνετε κάποια θυσία: Ο Ιησούς, είναι για την αγάπη σου, για τον προσηλυτισμό των αμαρτωλών και για την αποκατάσταση όλων των αμαρτιών που διαπράχθηκαν εναντίον της άσπιλης καρδιάς της Μαρίας." Ένα βασικό θέμα όσον αφορά την Ορθοδοξία πέρα από το ότι εμείς λατρεύουμε την Θεάνθρωπο φύση του Κυρίου και όχι την καρδιά-είδωλο, είναι ότι οι αμαρτίες μας δεν διαπράττονται εναντίον της Θεοτόκου ή Φάτιμα αλλά εναντίον του Θεού και μόνον από Εκείνον πρέπει να ζητάμε συγχώρεση. Η Ορθοδοξία τιμάει και αγαπάει την Παναγία ως το αγιότερο και αγνότερο πλάσμα του Θεού και βαδίζει ανάμεσα από τους Προτεστάντες που αρνούνται πολλές φορές να την τιμήσουν και αρνούνται και την παρθενία της και από τους παπικούς που λατρεύουν την Παναγία ως Θεότητα, ίση με τον Τριαδικό Θεό. Εν τέλει οι εμφανίσεις της Φάτιμα το 1917, είναι μία πρώτη πανίσχυρη επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας αφού απειλεί την Ρωσία με προσηλυτισμό και πλήρη υποδούλωση σε εντελώς ξένα στην Ορθοδοξία δόγματα που πέρα από όλα τα άλλα αναγάγουν την Παναγία-Φάτιμα σε θεότητα ίση με τον Θεό. Με το πέρασμα των χρόνων σήμερα αυτή η απειλή υποδούλωσης έχει γενικευτεί από τους παπικούς για όλο τον χριστιανικό και όχι μόνο κόσμο. Απαιτούν υποταγή και προσηλυτισμό όλων στις δύο καρδιές με διάφορους παπικούς θρησκευτικούς κύκλους να ζητούν μέχρι και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτηση της Φάτιμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της τρίτης εμφάνισης της Φάτιμα, η οποία σχετίζεται με τον προσηλυτισμό της Ρωσίας στην άσπιλη καρδιά της Φάτιμα, η Φάτιμα φαίνεται να λέει στα παιδιά: "Θυσιάστε τους εαυτούς σας για τους αμαρτωλούς και πείτε πολλές φορές, ειδικά όταν κάνετε κάποια θυσία: Ο Ιησού, είναι για την αγάπη σου, για τον προσηλυτισμό των αμαρτωλών και για την αποκατάσταση όλων των αμαρτιών που διαπράχθηκαν εναντίον της άσπιλης καρδιάς της Μαρίας." Ένα βασικό θέμα όσον αφορά την Ορθοδοξία πέρα από το ότι εμείς λατρεύουμε την Θεάνθρωπο φύση του Κυρίου και όχι την καρδιά-είδωλο, είναι ότι οι αμαρτίες μας δεν διαπράττονται εναντίον της Θεοτόκου ή Φάτιμα αλλά εναντίον του Θεού και μόνον από Εκείνον πρέπει να ζητάμε συγχώρεση. Η Ορθοδοξία τιμάει και αγαπάει την Παναγία ως το αγιότερο και αγνότερο πλάσμα του Θεού και βαδίζει ανάμεσα από τους Προτεστάντες που αρνούνται πολλές φορές να την τιμήσουν και αρνούνται και την παρθενία της και από τους παπικούς που λατρεύουν την Παναγία ως Θεότητα, ίση με τον Τριαδικό Θεό. Εν τέλει οι εμφανίσεις της Φάτιμα το 1917, είναι μία πρώτη πανίσχυρη επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας αφού απειλεί την Ρωσία με προσηλυτισμό και πλήρη υποδούλωση σε εντελώς ξένα στην Ορθοδοξία δόγματα που πέρα από όλα τα άλλα αναγάγουν την Παναγία-Φάτιμα σε θεότητα ίση με τον Θεό. Με το πέρασμα των χρόνων σήμερα αυτή η απειλή υποδούλωσης έχει γενικευτεί από τους παπικούς για όλο τον χριστιανικό και όχι μόνο κόσμο. Απαιτούν υποταγή και προσηλυτισμό όλων στις δύο καρδιές με διάφορους παπικούς θρησκευτικούς κύκλους να ζητούν μέχρι και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτηση της Φάτιμα.

Αλέξανδρος