Ενός κακού δοθέντος (με τη συμμετοχή μας στο ΠΣΕ ), μύρια έπονται:

Με το κείμενο του Porto Alegre Βραζιλίας, εκτός των άλλων, αναγνωρίσαμε εκκλησιαστική υπόσταση στις 340 προτεσταντικές «εκκλησίες» του Π.Σ.Ε. («Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών» ) και αποδεχτήκαμε ότι η πληθώρα των κακοδοξιών και των πλανών τους, είναι «διαφορετικοί τρόποι διατύπωσης της «Ίδιας Πίστης» και «ποικιλία Χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος»! Η δημοσίευση αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας τότε συγκλόνισε τον πιστό λαό ανά την Ελλάδα. Τώρα με το 6ο άρθρο, η ληστρική Σύνοδος της Κρήτης έδωσε εκκλησιαστική υπόσταση και στην Παπική παρασυναγωγή!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή! Ένας κρυφός προσηλυτισμός στην "Αγάπη" του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας!

Οι φαινομενικά ακίνδυνες, οι δήθεν "γλυκές" και "ρομαντικές" καρδιές-σύμβολα είναι τα διασημότερα παγκόσμια σύμβολα της νέας εποχής αλλά και της επερχόμενης χρυσής νέας εποχής! Για τους περισσότερους το σύμβολο της κόκκινης καρδούλας έχει συνδεθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια προπαγάνδας με τα πιο αγνά και όμορφα συναισθήματα αγνοώντας όμως ότι αυτό το σύμβολο προέρχεται άμεσα από την λεγόμενη παπική Ιερή Καρδιά ή Ιερή Καρδιά του Χριστού (του Χριστού της Νέας Εποχής) και την Άσπιλη Καρδιά της παπικής Παρθένου.
Στην παπική αίρεση πιστεύουν στην εξής "μαγική" γι αυτούς εξίσωση:
Αγάπη = Σαρκική Καρδιά του Ιησού ή Αγάπη = Σαρκική Καρδιά της Παρθένου.
Αυτή την εξίσωση φρόντισαν να την μεταδώσουν αρχικά σε όλες τις κοινωνίες του λεγόμενου Δυτικού Χριστιανισμού και σταδιακά ολόκληρου του πλανήτη! Στη σημερινή εποχή η Αγάπη = Καρδιά έχει γίνει μία ακαθόριστη μεν αλλά αποδεκτή συνήθεια και έθιμο, ενώ στην κοσμική ζωή έχει πλέον γίνει ο κανόνας!

http://www.logodesignlove.com/images/classic/i-love-new-york-logo-2.jpg
http://rlv4.wardtog.com/i_love_athens_mousepads-144843912257066220trakfd25523987a54fbfb7ebc9993faf4250-500.jpg

Σε μία παλαιά κάρτα - αντίκα για την ημέρα εορτής του Βαλεντίνου από το 1909 διαφαίνεται ξεκάθαρα η συγκεκαλυμμένη πονηρία. Δείτε και μόνοι σας δύο διαβολάκια ως αγγελάκια να βάφουν με κόκκινη μπογιά την Ιερή Καρδιά του Ιησού ώστε να μετατραπεί πλέον στην γνωστή κόκκινη καρδούλα!
http://olivetjournal.com/st-valentines-day-2-occult-heart-symbols/

Όσον αφορά την καρδιά της παπικής παρθένου, αυτή συνήθως απεικονίζεται τρυπημένη από ένα ή περισσότερα σπαθιά εξαιτίας της εξής κατά τους παπικούς αναφοράς στο Ευαγγέλιο:
Λουκ. 2,35 καὶ σοῦ δὲ αὐτῆς τὴν ψυχὴν διελεύσεται ῥομφαία, ὅπως ἂν ἀποκαλυφθῶσιν ἐκ πολλῶν καρδιῶν διαλογισμοί.
Από αυτή ακριβώς την λογχισμένη καρδιά της παπικής παρθένου έγινε η διάσημη σε όλους τρυπημένη με βέλος καρδιά, με το γνωστό παραμύθι για τα βέλη του "θεού έρωτα", ο οποίος "θεός έρωτας" είναι γιός της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη είναι η Φάτιμα, η σημερινή παπική παρθένος, η Ίσιδα, η Ασταρώθ, η Σεμιραμίς και γενικά είναι η ίδια δαιμονική θεότητα με τα χιλιάδες διαφορετικά ονόματα. Καταλαβαίνετε επομένως ότι ο Θεός της Αγάπης και γιός της Αφροδίτης δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο:
https://www.fisheaters.com/xmaryheartill2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-ToihTIfeh5E/UQvB-ndSp1I/AAAAAAAAADQ/wmwg0bTLXCA/s1600/heart_with_arrow.jpg

Η σταδιακή εμφάνιση τόσο της λατρείας των καρδιών όσο και των παγκόσμιων πλέον συμβόλων με την σημερινή μορφή τους άρχισε να εμφανίζεται την ίδια περίοδο δηλαδή στα τέλη του Μεσαίωνα.
Θυμηθείτε τέλος και τα όσα λέει η Β Βατικανή Σύνοδος που αναφέρει ότι δεν πρέπει όλα να αντιγράφονται ακριβώς όπως στην παπική αίρεση αλλά αν χρειάζεται να τροποποιούνται όπου απαιτείται!

Αλέξανδρος