Προσοχή! Ένας κρυφός προσηλυτισμός στην "Αγάπη" του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας! -- Γράφει ο Αλέξανδρος

Οι φαινομενικά ακίνδυνες, οι δήθεν "γλυκές" και "ρομαντικές" καρδιές-σύμβολα είναι τα διασημότερα παγκόσμια σύμβολα της νέας εποχής αλλά και της επερχόμενης χρυσής νέας εποχής! Για τους περισσότερους το σύμβολο της κόκκινης καρδούλας έχει συνδεθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια προπαγάνδας με τα πιο αγνά και όμορφα συναισθήματα αγνοώντας όμως ότι αυτό το σύμβολο προέρχεται άμεσα από την λεγόμενη παπική Ιερή Καρδιά ή Ιερή Καρδιά του Χριστού (του Χριστού της Νέας Εποχής) και την Άσπιλη Καρδιά της παπικής Παρθένου.
Στην παπική αίρεση πιστεύουν στην εξής "μαγική" γι αυτούς εξίσωση:
Αγάπη = Σαρκική Καρδιά του Ιησού ή Αγάπη = Σαρκική Καρδιά της Παρθένου.
Αυτή την εξίσωση φρόντισαν να την μεταδώσουν αρχικά σε όλες τις κοινωνίες του λεγόμενου Δυτικού Χριστιανισμού και σταδιακά ολόκληρου του πλανήτη! Στη σημερινή εποχή η Αγάπη = Καρδιά έχει γίνει μία ακαθόριστη μεν αλλά αποδεκτή συνήθεια και έθιμο, ενώ στην κοσμική ζωή έχει πλέον γίνει ο κανόνας!


***
Ο  Kyprianos Christodoulides άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "Προσοχή! Ένας κρυφός προσηλυτισμός στην "Αγάπη" το...":

Η παπική κακοποίηση ούτε καν υποψιάζεται το νοηματικό/πνευματικό περιεχόμενο «Καρδίαν καθαρὰν κτίσον ἐν ἐμοί, ὁ Θεός, καὶ πνεῦμα εὐθὲς ἐγκαίνισον ἐν τοῖς ἐγκάτοις μου». Τί μπορεί να περιμένει κανείς από αιρετικούς, εκτός από διαβολάκια που βάφουν τις καρδούλες (
sic) κόκκινες και βελάκια να τις τρυπούν ;

Παρένθεση : Έχουμε και τα νυστέρια που τις αφαιρούν για να σώσουν άλλους* η παρένθεση κλείνει. 



http://www.logodesignlove.com/images/classic/i-love-new-york-logo-2.jpg
http://rlv4.wardtog.com/i_love_athens_mousepads-144843912257066220trakfd25523987a54fbfb7ebc9993faf4250-500.jpg

Σε μία παλαιά κάρτα - αντίκα για την ημέρα εορτής του Βαλεντίνου από το 1909 διαφαίνεται ξεκάθαρα η συγκεκαλυμμένη πονηρία. Δείτε και μόνοι σας δύο διαβολάκια ως αγγελάκια να βάφουν με κόκκινη μπογιά την Ιερή Καρδιά του Ιησού ώστε να μετατραπεί πλέον στην γνωστή κόκκινη καρδούλα!
http://olivetjournal.com/st-valentines-day-2-occult-heart-symbols/

Όσον αφορά την καρδιά της παπικής παρθένου, αυτή συνήθως απεικονίζεται τρυπημένη από ένα ή περισσότερα σπαθιά εξαιτίας της εξής κατά τους παπικούς αναφοράς στο Ευαγγέλιο:
Λουκ. 2,35 καὶ σοῦ δὲ αὐτῆς τὴν ψυχὴν διελεύσεται ῥομφαία, ὅπως ἂν ἀποκαλυφθῶσιν ἐκ πολλῶν καρδιῶν διαλογισμοί.
Από αυτή ακριβώς την λογχισμένη καρδιά της παπικής παρθένου έγινε η διάσημη σε όλους τρυπημένη με βέλος καρδιά, με το γνωστό παραμύθι για τα βέλη του "θεού έρωτα", ο οποίος "θεός έρωτας" είναι γιός της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη είναι η Φάτιμα, η σημερινή παπική παρθένος, η Ίσιδα, η Ασταρώθ, η Σεμιραμίς και γενικά είναι η ίδια δαιμονική θεότητα με τα χιλιάδες διαφορετικά ονόματα. Καταλαβαίνετε επομένως ότι ο Θεός της Αγάπης και γιός της Αφροδίτης δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο:
https://www.fisheaters.com/xmaryheartill2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-ToihTIfeh5E/UQvB-ndSp1I/AAAAAAAAADQ/wmwg0bTLXCA/s1600/heart_with_arrow.jpg


Η σταδιακή εμφάνιση τόσο της λατρείας των καρδιών όσο και των παγκόσμιων πλέον συμβόλων με την σημερινή μορφή τους άρχισε να εμφανίζεται την ίδια περίοδο δηλαδή στα τέλη του Μεσαίωνα.
Θυμηθείτε τέλος και τα όσα λέει η Β Βατικανή Σύνοδος που αναφέρει ότι δεν πρέπει όλα να αντιγράφονται ακριβώς όπως στην παπική αίρεση αλλά αν χρειάζεται να τροποποιούνται όπου απαιτείται!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κάρτα αντίκα: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Antique_Valentine_1909_01.jpg

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η παπική κακοποίηση ούτε καν υποψιάζεται το νοηματικό/πνευματικό περιεχόμενο «Καρδίαν καθαρὰν κτίσον ἐν ἐμοί, ὁ Θεός, καὶ πνεῦμα εὐθὲς ἐγκαίνισον ἐν τοῖς ἐγκάτοις μου». Τί μπορεί να περιμένει κανείς από αιρετικούς, εκτός από διβολάκια που βάφουν τις καρδούλες (sic) κόκκινες και βελάκια να τις τρυπούν ;

Παρένθεση : Έχουμε και τα νυστέρια που τις αφαιρούν για να σώσουν άλλους* η παρένθεση κλείνει.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την παρένθεση αδελφέ, έχουν από ότι καταλαβαίνω δια της πλαγίας προστάτιδα σε αυτά τα ζητήματα την παπική Παρθένο με την ονομασία Λούρδη στην Γαλλία. Κάνε έναν έλεγχο αν θέλεις στο Ιατρικό Κέντρο Lourdes (Lourdes Medical Bureau που είναι επίσημος ιατρικός οργανισμός μέσα στο ιερό της Παρθένου της Λούρδης. Επειδή εκεί γίνονται πολλά θαύματα και θεραπεύονται πολλοί άρρωστοι κάνανε με αίτημα του "άγιου" πάπα Πίου Χ το ιατρικό κέντρο ώστε τα θαύματα να πιστοποιούνται και από την παπική αίρεση αλλά και από το ιατρικό κέντρο. Όπως είναι φυσικό στο ιατρικό κέντρο που είναι μέσα στο ιερό της παπικής παρθένου γίνονται μεταμοσχεύσεις!

https://www.lourdesnet.org/blog/2011/09/07/ely-m-sebastian-m-d-joins-center-for-organ-transplantation-at-lourdes/

https://www.lourdesnet.org/blog/2015/11/16/our-lady-of-lourdes-medical-center-expands-liver-transplant-program-in-collaboration-with-thomas-jefferson-university-hospital/

Άλλωστε εικόνες όπως: http://www.stowarzyszeniesjim.republika.pl/img/m_serca.jpg
νομίζω ότι ευνοούν τις μεταμοσχεύσεις.

Αλέξανδρος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αυτά όλα τα παπικά, Αλέξανδρε, και πολλά άλλα, θα τα χαρακτήριζα «γλυκανάλατο συναισθηματισμό» απερίτμητης καρδίας* συνοδεύει σταθερά κάθε αίρεση και αιρετικό.