ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ -- του Νικόλαου Πανταζή, θεολόγου

Δύο παλικάρια του Χριστού, δύο Δαίδαλοι Ορθοδοξίας (δαιδάλω = εργάζομαι με τέχνη) στης Δανίας τη Διασπορά, να διεργάζονται επώδυνα και εκδιωκτικά, την Αγιοπατερική της Αποτειχίσεως Αλήθεια. Στα στήθια η φλόγα του Χριστού, ο Οποίος το “ΦΕΥΞΟΝΤΑΙ” εντέλλεται από ποιμένος αλλοτρίου και αιρετικού, της Πίστεως διαστρεβλωτικού και Αρχιοικουμενιστού πάντως πατριάρχου.

‘Ω άνδρες, αδελφοί, με αντίσταση ηρωϊκή, Αδέσμευτοι Προμηθείς “Δεσμώτες”, σας διώκουν οι διαβολοδεσπότες, της Μασονίας οι μαριονέτες, μαινόμενοι μονόφθαλμοι και κύκλωπες κλεόπες. Χαρά και στέφανός σας. Σηκώνετε τον σταυρό σας. Μας διώκουν οι ίδιοι οι τσοπάνηδες και επίσκοποι επί σκοπώ πονηρώ και παναιρετικώ.

Όσα “επιτίμια ακοινωνησίας επ΄αόριστον” κι αν σας επιβάλλουν, είναι ανυπόστατα, άκυρα κι ανενεργή, δεν έχουνε καμία ισχύ, καμία δικαιοδοσία. Δεν μπορείς ποτέ να τιμωρήσεις κάποιον ο οποίος πνευματικώς δεν σου ανήκει. Δεν μπορείς να βάλλεις κανόνα, επιτίμιο ή ποινή, σε κάποιον ο οποίος έχει από τη δική σου εξουσία Αποτειχισθεί και δεν αναγνωρίζει πλέον καμία εξουσία σου επάνω του.

Αυτό δεν το ‘χουν καταλάβει όσοι συνεχίζουν ακόμη να διατηρούν εκκλησιαστική κοινωνία με αιρετικούς ποιμένες. Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει πως έτσι αποδίδουν οικειοθελώς στους οικουμενιστές, εξουσία επί της ψυχής τους. Εναποθέτουν την σωτηρία τους σε αυτά τα κακά θηρία, τους κλέπτες και ληστές της Θείας Χάριτος, τους ψευδοδιδασκάλους και Λυκοποιμένες!

Φέρουν όμως ευθύνη, τεράστια ευθύνη και αναπάντεχη ενοχή. Με την δική τους ανόμοια και ανεπίτρεπτη συνοχή, συμβιβάζονται και υποτάσσονται στην αίρεσή τους. Συμμαρτηρούν στη βλασφημία τους. Συνυπάρχουν και συνοδοιπορούν, εμμέσως πλην σαφώς προωθούν την Παναίρεση κι ας διατείνονται πως διαφωνούν, καθόλου δεν δικαιολογούν τον εαυτό τους. Σιγοντάρουν και τρενάρουν διότι αρνούνται να φρενάρουν.

Η καταστρεπτική επέκταση μιας λαίλαπας δεν οφείλεται στην ορμητική της μανία, αλλά στην άρνηση και δειλία των πυροδιωκτών να θέσουν εμπόδια και φραγμούς με κοιτίδες συνολικού ελέγχου και ομαδικής καταστολής. Οι σιγονταρο-οικουμενιστές λογίζονται ως έμμεσοι εμπρηστές και απαθέστατοι προωθητές της πανθρησκείας. Η δειλία και άρνηση ομολογίας είναι ένα τέταρτο είδος αθεΐας! Το πέμπτο είδος αθεΐας λέγεται συμβιβασμός και κοινωνία με ακοινωνήτους.

Σας νιώθουμε πολύ. Σφυγμομετρούμε τον αγώνα σας. Καταπίνουμε την πίκρα σας. Συνυπογράφουμε την πέρα για πέρα πραγματική σας δήλωση αυτή: “Εδώ στην ξενητειά υπάρχει μεγάλη πνευματική ξηρασία…” Υπάρχει όμως και η Όασις η Αγιοπατερική. Το δροσερό κρυστάλλινο νερό και το άφθονο ύδωρ αθανασίας που αποστάζει από τους μελιρρύτους ποταμούς της Σοφίας!

“῾Η Σοφία ᾠκοδόμησεν ἑαυτῇ Οἶκον!»”. “Τοῦτον τὸν οἶκον, στερέωσον Κύριε!” “Τὸ στερέωμα, τῶν ἐπὶ Σοὶ πεποιθότων, στερέωσον Κύριε, τὴν Ἐκκλησίαν”, την Διαχρονικήν!  “Στερέωσον Κύριε, τὴν Ἐκκλησίαν Σου, ἢν ἐκτήσω τῇ δυνάμει τοῦ Σταυροῦ Σου”. “Στερέωσον Κύριε, τὰς καρδίας ἡμῶν, τῷ σῷ Σταυρῷ, μὴ ἐκκλίνειν ἀπὸ σοῦ, ἐπὶ λόγους πονηρούς, ἢ εἰς πράξεις βδελυράς” του βδελύγματος της ερημώσεως, της παναιρέσεως του Οικουμενισμού!

Αδέλφια μας αγαπητά,

Στέφανοι λαμπροί σας αναμένουν από τον Αγωνοθέτη και Στεφανοδότη Χριστό διότι η απομάκρυσνή σας αυτή γίνεται γιά λόγους Πίστεως και διατηρήσεως της Ανοθεύτου Ορθοδόξου Αληθείας.  Η Ορθοδοξία βρίσκεται εν διωγμώ. Οι συνειδητοί Ορθόδοξοι εν κατατρεγμώ.  Τα των Αγίων Πατέρων δόγματα καταπατούνται και όσοι  στερούνται τα μολυσμένα πια μυστήρια και εκουσίως διίστανται των οικουμενιστών, βρίσκει άλλους τρόπους ο Πανάγαθος και Παντοδύναμος Θεός να λαμβάνουν οι Αποτειχισθέντες Πιστοί την αγία Αυτού χάρι.

Μακάρι να σας γνωρίσουμε και από κοντά. Σας αγαπούμε κι ομολογούμε από κοινού την Αγιοπατερική Αλήθεια. Ανήκουμε τώρα στην ίδια Διαχρονική Οικογένεια. Καλωσήλθατε αδέλφια μας!

Καλόν Αγώνα
και Καλή Ομολογία!
Με τον Θρίαμβο
και με την Νίκη!


«Δι’ εὐχῶν τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν!»
Νικόλαος Πανταζής
Στην έρημο της Αυστραλίας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: