To “Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών” του θεολόγου Αθανασίου Σακαρέλλου:

Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι απλά και μόνο η αληθινή Εκκλησία. Είναι η μόνη αληθινή Εκκλησία! Αυτό σημαίνει ότι κάθε άλλη χριστιανική κοινότητα, που αυτοαποκαλείται «εκκλησία», δεν είναι Εκκλησία του Χριστού. Εκκλησία του Χριστού είναι μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή μόνο δεν έχει «σπίλον ή ρυτίδα» αιρέσεως και κακοδοξίας! Όταν οι ποιμένες της Ορθόδοξης Εκκλησίας γίνονται μέλη του λεγομένου «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών», της πανσπερμίας αυτής των αιρετικών «εκκλησιών», τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει, ότι οι ανάξιοι ποιμένες της που την κατέστησαν μέλος του, είτε Πατριάρχες είναι, είτε Αρχιεπίσκοποι, είτε επίσκοποι, είτε άλλοι κληρικοί και θεολόγοι, εξέπεσαν από την Ορθόδοξη πίστη κι έγιναν αιρετικοί! Και όσοι, τους ακολουθούν και «κοινωνούν» μαζί τους, απέναντι Θεού, είναι το ίδιο πράγμα. Είναι και αυτοί εξίσου αιρετικοί και κακόδοξοι! (Ο.Τ. 1597).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+.Ι.Γ.Ζ.

Αυτό να το διαβάσουν οι ΓΟΧ οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πιστεύουν και κηρύττουν κατ'ιδίαν το ακριβώς αντίθετο, επειδή ξέρουν ότι εαν το δηλώσουν γραπτώς θα εξαφανιστούν απο τον χάρτη.
Φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς.
Απο την Μαρτυρική Μονή Εσφιγμένου έφυγαν κάποιοι Κληρικοί και Μοναχοί επειδή δεν συμφωνούν με την ορθόδοξη γραμμή της πίστεως Μεθοδίου.

Ιδού λοιπόν τι κηρύττουν:
"Το Νεο ΔΕΝ είναι αίρεση και έχει έγκυρα μυστήρια"

Αυτοί οι Προδότες της ορθοδοξίας λέγονται Νικόδημος και Αρσένιος ( υπάρχουν και άλλοι, αλλά γράφω γι' αυτούς που εχω απόδειξη)
Αυτοί λοιπόν έγιναν ΔΕΚΤΟΙ στους ΓΟΧ οι οποίοι τους έδωσαν ενορίες κλπ διότι και οι ΓΟΧ αυτά πιστεύουν λόγω και έργω.
Η μήπως φαντάζεται κανείς ότι αυτά τα κηρύγματα γίνονται χωρίς δεσποτική άδεια;;;
Εαν οι ΓΟΧ πιστεύουν... τότε αυτοί που τα κήρυξαν δημόσια πάνε εξ' άπαντος για καθαίρεση.
( το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;)

Δια ταύτα: μετά το Κολυμπάρι αντί να αποκηρύξουν τους Ν/τες και όλους τους οικουμενιστές ως κατεγνωσμένη αίρεση... τους διαφημίζουν και απο πάνω ως ορθοδόξους με σωτηριολογικά μυστήρια και ταμείο της Θείας χάριτος.

Για να τελειώνουμε άπαξ' διαπαντός:
Προκαλώ ευθέως τους συγκεκριμένους Ιερομονάχους, αλλά και όλους τους ΓΟΧ κληρικούς και επισκόπους που κατ' ιδίαν κηρύττουν τα παραπάνω, να το δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ







Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Το παραπάνω σχόλιο έγινε κατόπιν καταγγελίας κληρικού ΓΟΧ ( δεν έχει ιντερνετ ) προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τους προβατόσχημους λύκους.
(εννοείται ότι θα πάνε τα χαιρετίσματα κι εκεί που πρέπει)

Ανώνυμος είπε...

αφιερωμένο στους κρυφο-οικουμενιστές ΓΟΧ

Οἱ αἱρετικοί Οἰκουμενιστές Ἀρχιεπίσκοποι, Πατριάρχες καί Ἐπίσκοποι ρυθμίζουν καί κατευθύνουν πλέον τήν ἱστορική πορεία τῆς Ἐκκλησίας καί οἱ Ὀρθόδοξοι ἀκολουθοῦν, ἄλλοι μετά χαρᾶς και ἀδιαφορίας (οἱ χλιαροί καί ἀδιάφοροι), ἄλλοι μετά διαμαρτυριῶν, διακηρύξεων καί χαρτοπολέμου (οἱ συνειδητοί καί προβληματισμένοι)· πάντως ὅλοι εἶναι στόν χορό τῆς αἱρέσεως καί ὁ καθένας κινεῖται σ’ αὐτόν τόν χορό ἀναλόγως τῆς γνώσεως καί τῆς προαιρέσεως του.