ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΜΟΥΖΛΑΓΚ

Είδε απόειδε ο μουζάλας, είδε ότι οι χόχολοι δεν αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται κι αναγκάστηκε να το ξαμολύσει ευθέως σήμερα 21 Νοεμβρίου 2016 στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ 1. Ναι, σκοπίμως κρατάμε παστωμένους όλους αυτούς που μας φορτώθηκαν στα νησιά του αρχιπελάγους μας, και δεν τους μεταφέρουμε στην ελλαδική ενδοχώρα!!!
Τους κρατάνε λοιπόν οι ιθύνοντες της μεταναστευτικής μας πολιτικής (τρομάρα μας) στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που τους φτιάξανε, κατ’ απομίμηση ίσως του ιδεολογικά προσφιλούς τους σοβιετικού «αρχιπελάγους Γκουλάγκ» όπως το περιέγραψε ο μακαρίτης Αλεξάντρ Σολζενίτσιν στο ομώνυμο έργο του, αναφερόμενος σε όλους τους κολασμένους που ενέκλειε εκεί ο υπαρκτός σοσιαλισμός της αλήστου μνήμης Σοβιετίας. Και εξήγησε ο μουζάλας ευθαρσώς σε όλους εκείνους τους κρετίνους τηλεθεατές της ΕΡΤ 1 που δεν το είχαν πάρει μυρωδιά μέχρι τώρα, ότι έτσι και αποσυμφορήσουμε τους «χώρους φιλοξενίας» και βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των εγκλείστων, το χαρμόσυνο μήνυμα θα φθάσει αμέσως στις φίλιες τουρκικές ακτές, και νέο κύμα λαθροεισβολέων θα μας κουβαληθεί σε χρόνο μηδέν.
Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει ότι οι νησιώτες μέχρι τώρα πλούτιζαν με τα αενάως διερχόμενα κύματα των λαθρομεταναστών, καταγγελία που πρώτη είχε εξαπολύσει η ερίτιμος κυρά τασία (χριστοδουλοπούλου), και συνέχισε (ο μουζάλας) λέγοντας ότι δεν αποκλείεται μεταξύ εκείνων εκ των νησιωτών που τους ξυνίζουν οι «φιλοξενούμενοι» να είναι και όσοι επιθυμούν να φύγουν οι τωρινοί που πολυκαίρισαν και που τους έχουν πλέον ξεζουμίσει όσο δεν παίρνει άλλο, για να έρθουν οι επόμενοι, καθότι, προσθέτουμε εμείς, αυτού του είδους η «φιλοξενία» δεν απαιτεί να πληρώνουν στο κράτος και το ΦΠΑ που το αύξησαν οι συριζαίοι και στα νησιά (ως γνωστόν η παντός είδους αισχροκέρδεια, ως εκ της φύσεώς της, απαλλάσσεται από το επαχθές ΦΠΑ).
Έτσι λοιπόν μεγάλε! Οι γριές με τα μπιμπερό που βύζαιναν τα μουσουλμανάκια και οι ναυαγοσώστες που έσπρωχναν ο ένας τον άλλον ποιος να «πρωτοδιασώσει» βιαίως τους επιβαίνοντες στις βάρκες, ακόμη και όταν αυτές είχαν ήδη αράξει ασφαλώς και οι επιβάτες τους δεν χρειάζονταν επιπλέον διάσωση (τα βλέπαμε όλοι μας στην τηλεόραση που όλως συμπτωματικά ήταν πάντα εκεί), δεν ήταν παρά μέρος ενός μεγάλου «σόου», είτε για να πάρουμε και κανένα νόμπελ ειρήνης (είπε με περηφάνια ο μουζάλας στη συνέντευξή του ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προτάθηκαν για κάτι τέτοιο), είτε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, γιατί οι διασώστες δεν ήταν άπαντες φιλάνθρωποι αλτρουϊστές νησιώτες αλλά ορισμένοι αμειβόμενοι κατά κεφαλήν διασωζόμενου (εκουσίως ή ακουσίως) από περίεργες ΜΚΟ που μάλλον χρηματοδοτούνταν από αυθεντικούς ματσωμένους φιλάνθρωπους τύπου Ζωρζ Σόρος ή ίσως ορθότερα Σορός (τονισμένος στη λήγουσα, Γάλλος δεν είναι αυτός;) οι οποίοι το έβαλαν αμέτι μουχαμέτι να καταδείξουν urbi et orbi ότι υπάρχουν και φιλεύσπλαχνοι παραλήδες στην παγκοσμιοτσογλανοποίηση του πλάνητα και αποπλανημένου πλανήτη μας.
Τώρα θα μου πείτε, καλά τι έπαθαν οι ΣΥΡΑΝΕΛ και από οικτίρμονες και ελεήμονες όλων των κατατρεγμένων του κόσμου τούτου (με το να τους ξαποστέλνουν, ένα εκατομμύριο από δαύτους, στους κουτόφραγκους πληθυσμούς της ευρώπης) άλλαξαν άρδην στάση, και στην πράξη τους κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα; Κατ’ αρχήν, όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, συριζαίοι και ανέλοι αμέσως μετά το βροντερό και ονειρικό ΝΑΙ του δημοψηφίσματος εκείνης της θερινής νύχτας του 2015, εξευρωπαΐσθηκαν πάραυτα. Κι αφού η ευρώπη κλείνει τα σύνορά της σε όλους τους λαθραίους, και δεδομένης της αδιαφιλονίκητης θέσεώς της ως μητέρας του διαφωτισμού, προφανώς θεωρούν ότι πρέπει και αυτοί να μην υστερήσουν. Μετά είναι και αυτοί οι λάθρο βλέπετε που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ των ευεργετών τους και των ρατσιστών, μόλις δουν γυναίκα, γιούρια επάνω της να την βιάσουν, όπως κατήγγειλε τελευταίως και μία υποψήφια βουλευτίνα Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ η οποία δέχτηκε βίαια σεξουαλική επίθεση από μια λαθροσυμμορία στην υπόγεια φαληρική διάβαση καθοδόν προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (τί ειρωνεία λέξεων εν προκειμένω!) για να μετάσχει στην σύναξη των ομοϊδεατών της. Και επειδή φαίνεται ότι στα πλαίσια της φιλοξενίας που επαγγέλονταν στα ανθρωπιστικά προεκλογικά προγράμματά τους των ανοικτών… συνόρων δεν περιλαμβάνονταν αυτομάτως η παραχώρηση των γυναικών τους, παρά τις ανοικτές αντιλήψεις τους, άρχισαν να κουμπώνονται για να μην τους ξεκουμπώσουν τις γυναίκες…
Τέλος, ίσως το σχέδιό τους να έχει και ένα στρατηγικό βάθος που να μην είναι ορατό εκ πρώτης όψεως. Ίσως, σου λέει, αν τολμήσουν οι τούρκοι και εισβάλουν στα νησιά μας του Αιγαίου, μια και τώρα γι’ αυτούς opportunity knocks, αν είναι να τα πάρουν, ας πάρουν και τους λαθραίους μαζί, που ούτως ή αλλιώς αυτοί μας έστειλαν, έτσι για να τους τιμωρήσουμε και να μάθουν με ποιους έχουν να κάνουν. Το μόνο που ίσως θα τους πονέσει είναι ότι θα χάσουν τις ψήφους των νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου που ψήφισαν κατά πλειοψηφία σύριζα δαγκωτό. Αλλά ποιος από δαύτους θα κάτσει να το πολυσκεφτεί μπροστά στο καλό της πατρίδας…

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: