«ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ;» -- του Κυπριανού Χριστοδουλίδη

Προς τον πολυώνυμο κ. Μοσχοβίτη Ευστάθιο - αστάθιο και την παρέα του, τα ακόλουθα :

Γράφει,
«Δεν αγιάζει ο χρόνος τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος τον χρόνο αλλά αγιάζει τον άνθρωπο μόνο η Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Θεού εάν με την Ελεύθερη Βούλησή μας και την Χάρη του Θεού μιμηθούμε τον Χριστό και τον Βίο των Αγίων μας με διαρκή μετάνοια και αληθινή ορθόδοξη πίστη»»

Μάθετε λοιπόν ότι,
διαρκή μετάνοια και πίστη μπορεί να έχετε, αλλά ούτε αληθινή είναι ούτε ορθόδοξη. Είναι παπική και ψεύτική, είναι οικουμενιστική, σιωνιστική και μασονική, Με άλλα λόγια, είναι ουνιτική, γιατί δεχτήκατε να σας φορέσουν τον κάλπικο και νοθευμένο χρόνο του Πάπα.

Λέτε ότι δεν αγιάζει ο χρόνος τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος το χρόνο και συνεχίζεται να αραδιάζεται τις ανοησίες, που σας έβαλε μέσα στο κεφάλι η σιωνιστική ραδιουργία.
Τόσο ηλίθιους σας έκανε. Διότι πού ζείτε ; Μέσα στο χρόνο δεν ζείτε ; Μέσα στο χρόνο δεν πιστεύετε ; Μέσα στο χρόνο δεν πηγαίνετε στις εκκλησιές να προσευχηθείτε ; Είσαστε εκτός χρόνου ; Έίσαστε μήπως και εκτός τόπου ; Διότι όλα όσα κάνετε, μέσα στο χρόνο γίνονται και μέσα σε ένα τόπο ; Μήπως βγάλατε φτερά ; Μήπως γίνατε άυλοι ; Μήπως γίνατε άγγελοι ;

Όχι, δεν γίνατε τίποτα από όλα αυτά. Γίνατε όμως ασυνείδητοι πιστοί, γιατί αυτό θέλει το θεοσοφικό, μυστικιστικό και αποκρυφιστικό, βλάσφημο ιερατείο των σιωνιστών. Το δε χειρότερο, σας έκαναν μισαλλόδοξους ταλιμπάν και κακόδοξους νεοορθόδοξους - έτοιμους καρατόμους των αδελφών σας. Θα το κάνατε με μεγάλη ευχαρίστηση, επειδή δεν είσαστε δούλοι Χριστού. Δούλοι διαβόλου γίνατε. Διότι γράφει : «22 νυνὶ δὲ ἐλευθερωθέντες ἀπὸ τῆς ἁμαρτίας δουλωθέντες δὲ τῷ Θεῷ ἔχετε τὸν καρπὸν ὑμῶν εἰς ἁγιασμόν». Είσαστε ακόμη σκλάβοι της αμαρτίας, σάπιο καρπό σας έδωσαν, ψεύτικο αγιασμό πήρατε. Ο χρόνος που σας φόρεσε ο Πάπας και τον δεχθήκατε ευχαρίστως - αντίχριστο τον είπαν πρώτοι οι προτεστάντες, μιμούμενοι ανεπίγνωστα και τρόπον τινά, την όνο του Βαρλαάμ - σας τυφλώνει, χάνεται η ακοή σας, το λογικό σας εκφαυλίζεται.

Και ναι, «ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ;» (
sic) που θέλετε να σας απαντήσω, είναι των πατέρων, είναι της Εκκλησίας, είναι του Δόγματος, εφόσον τιμούμε τους πατέρες και σεβόμαστε την Εκκλησία. Η θεία Ενανθρώπηση αγιάζει και τον χρόνο και τον κόσμο, μέσα στον οποίο (χρόνο και κόσμο) έζησαν εκείνοι, ζει η Εκκλησία, ζούμε κι εμείς. Εσείς όμως οι ασεβέστατοι ευσεβείς, προτιμήσατε τον Πάπα και τον χρόνο που σας έφτιαξε - σας έφτιαξε και τον κόσμο - προκειμένου να επαίρεται ότι αυτός είναι η «μια Αγία» κλπ. Εκκλησία. Παρένθεση, κάθε προτεστάντης είναι, κατά ιδίαν κεφαλήν και γνώμη, η «μια αγία» κλπ εκκλησία.

Με αυτά λοιπόν και αυτόν, συνεχίστε να λέτε τα δικά σας παρέα με τους υβριστές - ακαινοτόμητους παλαιοημερολογίτες. Ίδιοι είσαστε, μόνο που εκείνοι διαφέρουν από εσάς ως προς τις μεθόδους εξωτερικής καθαρότητας. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους μνημονεύουν τους οικουμενιστές, αλλά δεν κοινωνεί και τους παλαιοημερολογίτες, επειδή είναι χρονολάτρες. Αυτός δεν είναι, αν και ενδεδυμένος τον χρόνο που του πρόσφερε ο Πάπας.
Ο Κύριος να τον ελεήσει.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για όσους πιστεύουν ότι καλώς άλλαξε το ημερολόγιο, μόνο μια ερώτηση:

Απο το 325μχ μέχρι το 1924 η Μια Αγια Καθολική Αποστολική Εκκλησία βρισκόταν σε πλάνη;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Στο πρώτο σχόλιο - ερώτηση (μιας και ειναι δικό μου ) θα απαντήσω σκωπτικά:

"Απο το 325μχ μέχρι το 1924 η Μια Αγια Καθολική Αποστολική Εκκλησία βρισκόταν σε πλάνη;"

Προφανώς, γι' αυτό και ήρθαν οι Μασόνοι Χρυσόστομος και Μελέτιος να μας σώσουν.

Στο δεύτερο σχόλιο του απογοητευμένου αδελφού, ( όχι πιο πολύ απο εμένα να είναι σίγουρος ) τον προτρέπω να συνεχίσει να γράφει την άποψή του, η οποία είναι σοβαρή και πνευματική.



Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Και ενα ερώτημα σε κάτι που διάβασα μόλις τώρα σε άλλο ιστολόγιο, περί Φλωρίνης και του Εφραίμ του Κατουνακιώτου, ο οποίος έκοψε το μνημόσυνο του Φλωρίνης αλλά κατόπιν άκουσε μια φωνή... και μετανόησε.

Ρωτώ λοιπόν: όταν άρχισε να μνημονεύει τον Αθηναγόρα γιατί δεν άκουσε την ίδια φωνή;;;
Η μήπως ο Αθηναγόρας ήταν ορθόδοξος;;;;
Την ίδια φωνή άκουσε και ο Γέροντάς τους Ιωσήφ ο οποίος απο ζηλωτής κατάντησε μνημονευτής των οικουμενιστών και επέβαλε δικτατορικά (χωρίς διάλογο) στην συνοδεία του να τον ακολουθήσουν στην απώλεια.
Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν οτι το μνημόσυνο στον Αθηναγόρα και Βαρθολομαίο οδηγεί στην Σωτηρία... τότε αλλάζει το πράγμα.
Την ίδια φωνή άκουσε και ο Εφραίμ ο Αριζονίτης όταν είπε στο Φιλοθέου να συνεχίσουν το μνημόσυνο στους οικουμενιστές.

Αφήστε τις φωνές (ποιανού άραγε;) στην άκρη γιατί οι Αγιοι ΔΕΝ Δογμάτισαν ποτέ βάση φωνής, αλλά βάση Δογματικής.

Διαβάστε και την Κλίμακα και θα δείτε τι γράφει για τις φωνές και τα οράματα (λεγε με Ιωσήφ)
Φιλικά

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Περί ψευδαισθήσεων στην ενημέρωση αδελφών

Κύριε Κουντούρη,

Λυπάμαι αν σας στεναχώρησα, πλην όμως πρέπει να σας πω ότι δεν ξέρετε πολλά πράγματα. Αυτά είναι που με ανάγκασαν να εκτραπώ προς έναν συγκεκριμένο σχολιαστή και την παρέα του. Υπάρχουν πάντα όρια και τα σέβομαι, όχι μόνο στον γραπτό αλλά και στον προφορικό λόγο. Θα πρέπει, συνεπώς, να καταλάβετε ότι η τήρηση των ορίων, που άλλοτε μετά σιωπής παρέκαμπτα και άλλοτε εκθέτοντας κόσμια τα επιχειρήματά μου, απέβη μονομερής. Επαναλαμβάνω αγνοείται πάρα πολλά. Αναγκάστηκα λοιπόν να γράψω "χύμα", γιατί μου φαίνεται μόνο αυτή τη γλώσσα μπορούν κάποιοι - δεν ξέρω αν είναι «βαλτοί» - να καταλάβουν.

Μπορεί, ακόμη, να μένετε με την ψευδαίσθηση πως μας ενδιέφερε (γενικά) η βοήθεια, μέσω της ενημέρωσης προς τους αδελφούς μας, παραθέτοντας τις θέσεις των Αγίων και Θεοφόρων Πατέρων, σε κόσμιο επικοινωνιακό περιβάλλον.

Δεν είναι στο χέρι μου να άρω αυτές τις ψευδαισθήσεις, είτε άλλων είτε δικές σας. Το μόνο που έχω να σας πω, είναι ότι η από μέρους μου βοήθεια, έχει εκτεθεί και καταγραφεί, ανεξάρτητα αν πληρή όλους τους όρους που θέτετε. Οι καινοτόμοι «νεοπαλαιοί» και οι ακαινοτόμητοι «παλαιονέοι», εκεί που τους συμφέρει επικαλούνται τα «αγιοπατερικά», όχι όμως για να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες πράξεις τους, σαν αυτή της σιωνομασονικής χρονολογικής προσθήκης και αποδοχής. Εκεί έχουν «στραβά αγιοπατερικά μάτια» και κατηγορούν τους ΓΟΧ για ημερολατρία, αίρεση και σχίσμα, βρίσκοντας φευ συμπαραστάτες και τους «παλαιονέους».

Σημειώστε, δεν γράφω "νεοπαλαιούς» εδώ. Οι ύπερθεν αναφερόμενοι αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση, που ο χώρος δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ αναλυτικά. Απλά, μπορώ να επιμείνω (ισχύει και γι΄ αυτούς) στην δική μου - όχι αγιοπατερική - θέση και άποψη με το ερώτημα : Αγιάζει ο άνθρωπος τον χρόνο ή ο χρόνος αγιάζει τον άνθρωπο ; Ας μου δώσουν την απάντηση, την οποία ασφαλώς δεν σκέφθηκε να καλύψει το σιωνομασονικό, άμα και ουνιτικό / παπικό, ιερατείο.

Τω επ΄ εμοί, ο άνθρωπος αγιάζει τον χρόνο, όπως και τον χώρο - τόπο, και αυτός ο χρόνος χάθηκε. Διότι έλειψαν, όχι παντελώς, οι άγιοι. Όλοι ζούμε πλέον στον χρόνο - ίσως και στον χώρο - που έφτιαξε ο Πάπας.

Ανώνυμος είπε...

"Αναγκάστηκα λοιπόν να γράψω "χύμα", γιατί μου φαίνεται μόνο αυτή τη γλώσσα μπορούν κάποιοι - δεν ξέρω αν είναι «βαλτοί» - να καταλάβουν."

Το ποιος ειναι βαλτός - ποιος πιστευει και ποιος ειναι οπαδος Σεκτας κανει μπαμ

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΤΙ: "ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ;" ΕΙΣΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΝΕΟ Ή ΠΑΛΑΙΟ…

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, http://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ
Τα δημόσια κείμενα κατά των ημερολατρών είναι καταγγελία και όχι ανταλλαγή απόψεων απέναντι σε όσα προπαγανδίζουν οι ημερολάτρες διαδικτυακά. Γιατί καταγγέλλω δημόσια ως βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματός του Θεού την δημιουργία αμέτρητων παρασυναγωγών-ψευδοσυνόδων από τους ημερολάτρες με πρόσχημα την αλλαγή του κοσμικού ημερολογίου που δεν είναι δογματικό ούτε εκκλησιαστικό ζήτημα.
Όπου υπάρχει η Αλήθεια εκεί είναι ο Χριστός και όσοι πιστεύουν στην Αλήθεια του Χριστού πορεύονται ορθόδοξα και ΟΧΙ σε μονήρη (αιρετική) πορεία αλλά ΜΑΖΙ με τον Αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό στον Ορθόδοξο δρόμο που χάραξε ο Χριστός, οι Άγιοι θεοφόροι Πατέρες μας, Μάρτυρες και Ομολογητές της Διαχρονικής Μίας Αγίας αιώνιας Ορθόδοξης Εκκλησίας Του. Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). Γιατί χωρίς τον Χριστό και την αιώνια Μια Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του ακόμα και "μαζί με δισεκατομμύρια ανθρώπους δίπλα μας είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι και στην αιώνια κόλαση"…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Υπήρχε η ανάγκη για δημιουργία νέας τοπικής "Ιεράς Συνόδου" λόγω αλλαγής του ημερολογίου;

Υπήρχε η ανάγκη για δημιουργία νέας τοπικής "Ιεράς Συνόδου" γιατί άλλαξε "τὸ πάτριον ἑορτολόγιον, ὅπερ ἐθέσπισεν ἡ Α΄ Οἰκουμενικὴ Σύνοδος..." όπως γράφει στα κείμενά του "ο Ηγέτης του Αγώνος των Παλαιοημερολογιτών, πρ. Φλωρίνης Χρυσόστομος", χωρίς να λέγει ούτε μια κουβέντα τότε για την Παναίρεση του Οικουμενισμού. Ωστόσο, ΔΕΝ ΘΕΣΠΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ" Η Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΩΣ, "όρο" της, ΗΤΑΝ Ο "ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ" για τον κοινό χρονικό προσδιορισμό της Εορτής του Αγίου Πάσχα από όλους τους ορθοδόξους ο οποίος εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε οποίο κοσμικό ημερολόγιο και αν χρησιμοποιούμε και δεν ασχολήθηκε γενικά με το εορτολόγιο η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος και προκαλώ τον οποιονδήποτε "ημερολάτρη" να παραθέσει το κείμενο της Συνόδου που σας διαψεύδει πανηγυρικά! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΘΕΣΠΙΣΗ "ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ Ή ΠΑΤΡΙΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ".

"Χωρίς την Αλήθεια του Χριστού δεν υπάρχει Ενότητα της Πίστεως" και φυσικά η "Αποτείχιση" δεν είναι αυτοσκοπός αλλά το "άγιο μέσο" που δίνει με εντολή του ο Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός και όλοι οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας για να είμαστε αληθινά εντός της διαχρονικής Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας Του για την Σωτηρία της Αθάνατης ψυχής μας. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ αποτειχισμένους, δηλαδή, απομακρυσμένους απο την παναίρεση του Οικουμενισμού ότι πορεύονται σύμφωνα με την σαφέστατη εντολή του Χριστού ("ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, Β' Κορ. 6, 17). "Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).

Οι "Ρώσοι της Διασποράς" ενώθηκαν με το Πατριαρχείο της Ρωσίας και έχουν πλέον Εκκλησιαστική Κοινωνία με την παναίρεση πανθρησκεία του Οικουμενισμού και τους αιρετικούς Οικουμενιστές Πατριάρχες και Επισκόπους και με τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης... Προφανώς οι ΥΠΕΡΟΡΙΕΣ (ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ) ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ με πρόσχημα μάλιστα την αλλαγή του κοσμικού ημερολογίου στην Ελλάδα δεν είναι νόμιμες...

Αναγκάζομαι να επαναλαμβάνω "ότι μόνιμα δεν θέλουν να δουν" οι αιρετικοί οικουμενιστές του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων παρασυναγωγών οι οποίοι παραβλέπουν σκόπιμα ότι είμαστε στα Έσχατα Χρόνια με την Παγκοσμιοποίηση και την Παναίρεση Πανθρησκεία του Οικουμενισμού και ενώ το νέο κράτος του Ισραήλ από το 1948 έχει ιδρυθεί και αναμένουν οι Σιωνιστές τον αντίχριστο ψευδομεσσία τους και "ξεχνώντας" πάλι σκόπιμα οι οικουμενιστές ότι επί 120 ολόκληρα χρόνια οι αληθινοί ορθόδοξοι αγωνίζονταν αποτειχισμένοι ενάντια στην αίρεση της Εικονομαχίας χωρίς να ιδρύσουν παράνομες παράλληλες παρασυναγωγές-ψευδοσυνόδους και αναμένοντας την Οικουμενική Σύνοδο που προκάλεσαν τελικά ΕΝΩΜΕΝΟΙ με τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ… 120 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Ποιος αληθινά ορθόδοξος αμφισβητεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ δικαιοδοσία των Οικουμενικών Συνόδων να ορίζουν νέες τοπικές "Ιερές Συνόδους" (εκτός και αν θεωρήσουμε ότι υπήρξαν σε εξαιρετικές περιστάσεις συγκρούσεων με τους αιρετικούς ελάχιστοι τάχιστα "Λαοπρόβλητοι Άγιοι Επίσκοποι" επιλεγέντες ουσιαστικά από τον Άγιο Λαό του Θεού ίσως ως εξαιρέσεις ιστορικά που απλώς μετά έγιναν αποδεκτοί και από τις Οικουμενικές Συνόδους που συνήλθαν και αποφάσισαν σχετικά…) και σε περίοδο διαμάχης με αιρετικούς να καθαιρούν πρώτα τους αιρετικούς Επισκόπους εκλέγοντας στην θέση τους έναν ΚΑΙ μόνο ΕΝΑΝ νέο Ορθόδοξο Επίσκοπο στην κάθε Επισκοπή που παράνομα κρατούσαν οι αιρετικοί αντίστοιχα… και μέχρι να γίνει αυτό το μόνο που επιτρέπεται από τον πιστό Λαό του Θεού είναι η αποτείχιση από τον αιρετικό Επίσκοπο ώστε με τον αντιαιρετικό αγώνα του Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ να προκαλέσει, ακόμα και μετά από 120 χρόνια όπως συνέβη επί Εικονομαχίας, μια αληθινή Ορθόδοξη Οικουμενική Σύνοδο για να αποκαταστήσει την νόμιμη Εκκλησιαστική Ορθόδοξη Ιερή Τάξη και Παράδοση που κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί εν ονόματι δήθεν της αληθινής πίστεως κιόλας! ψάχνοντας για ελάχιστα "υποτιθέμενα αντίθετα παραδείγματα ιστορικά" που τα παρουσιάζει ως κανόνα και τα ερμηνεύει ως "ΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ "εκκλησιών"! Εξάλλου την ίδια Οικουμενιστική πρακτική με τους ημερολάτρες ακολούθησαν όλοι οι αιρετικοί δήθεν ορθόδοξοι οικουμενιστές, μονοφυσίτες, παπικοί, προτεστάντες και άλλοι που ίδρυσαν και συνεχίζουν να "ιδρύουν" μέχρι σήμερα πολλές νέες παράλληλες τοπικές ψευδοσυνόδους-ψευδοεκκλησίες (που ενώνονται πλέον σε μια αντίχριστη παγκόσμια πανθρησκεία των εσχάτων ημερών σήμερα με την παγκοσμιοποίηση!) μη σεβόμενοι την δικαιοδοσία που έχουν μόνο οι αληθινές Άγιες Οικουμενικές Σύνοδοι γιατί ως αιρετικοί είναι αποκομμένοι από την Διαχρονική Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού.

Αναλυτικά και με ορθόδοξη τεκμηρίωση έχει απαντήσει στους "ημερολάτρες" ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς http://agonasax.blogspot.gr/2012/11/blog-post_28.html

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: (ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ…)

"ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗ ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΑ-ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΚΑΙ "ΑΠΑΝΤΗΣΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΩ… ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ "ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!...
ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕΣ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΟΛΥΩΝΥΜΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ, ΣΑΤΑΝΑ, ΕΩΣΦΟΡΟ"... ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΕΓΡΑΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ:
"Πάλι δεν απαντάτε στην ουσία και κατηγορείτε τους άλλους για ότι εσείς κρίνετε μεροληπτικά και αποσπασματικά κ. Κυπριανέ Χριστοδουλίδη. Κατηγορείτε τους ορθόδοξους ως αιρετικούς όταν επισημαίνουν την "άλογη ημερολατεία σας"... Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα μαζί σας κ. Κυπριανέ Χριστοδουλίδη ούτε κάνω διάλογο μαζί σας γιατί μόνο σας καταγγέλλω όπως καταγγέλλω μόνιμα δημόσια επωνύμως και από την Ιστοσελίδα μου όσο ζω όλους τους ημερολάτρες αιρετικούς οικουμενιστές των αμέτρητων αιρετικών παρασυναγωγών που προσπαθούν να παρασύρουν αθώες αθάνατες ψυχρές στην αιώνια κόλασή τους...

Γιατί δεν αγιάζει ο χρόνος τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος τον χρόνο αλλά αγιάζει τον άνθρωπο μόνο η Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Θεού εάν με την Ελεύθερη Βούλησή μας και την Χάρη του Θεού μιμηθούμε τον Χριστό και τον Βίο των Αγίων μας με διαρκή μετάνοια και αληθινή ορθόδοξη πίστη… ή μήπως θεωρείτε ότι δεν έχουμε "Ελεύθερη Βούληση" και προαίρεση; Μήπως πιστεύετε ότι οι ορθόδοξοι με την Χάρη του Θεού Μάρτυρες και Ομολογητές του Χριστού δεν είχαν "καλή προαίρεση"; Ξεχνάτε σκόπιμα ότι: Κ.Δ., Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦ. 11, ΣΤΙΧ. 1 «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ». Πώς Μπορεί να υπάρξει αληθινή πίστη και ομολογιακό ορθόδοξο φρόνημα χωρίς καλή προαίρεση και Ελεύθερη Βούληση; Επειδή είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘ΄ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ) καταλογίζει ο Άγιος Θεός τις αμαρτίες μας...

Υποκρίνεστε ότι δεν "καταλαβαίνετε" ότι "δεν αποτελεί μέρος της Ιερής Παράδοσης της Εκκλησίας το κοσμικό ημερολόγιο" ενώ γνωρίζετε ότι δεν μας παρέδωσαν η Εκκλησία και οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας "αμετάβλητα ιερά κοσμικά ημερολόγια" αλλά χρησιμοποιούσαμε, όχι κατά αποκλειστικότητα μάλιστα, το παλαιό του ειδωλολάτρη Ιουλιανού, το οποίο διορθώσαμε χωρίς να μεταβάλλουμε τον Πασχάλιο Κανόνα της Εκκλησίας μας σε αντίθεση με το Παπικό που δεν σέβονται τον Πασχάλιο Κανόνα ως "όρο" της Ά Οικουμενικής Συνόδου. Οι Άγιοι Απόστολοι χρησιμοποιούσαν και άλλα ημερολόγια όπως το Μακεδονικό... Εσείς όμως ειδωλολατρικά θεωρείτε ιερό, αμετάβλητο και πάτριο το κοσμικό ημερολόγιο σαν να είναι δόγμα και δεν αλλάζει και αντί σήμερα να αποτειχειστείτε από την αντίχριστη Σιωνιστική Παναίρεση Πανθρησκεία του Οικουμενισμού, "αποτειχιστήκατε από το διορθωμένο κοσμικό ημερολόγιο" και ιδρύσατε παράνομες παράλληλες Συνόδους και αμέτρητες αιρετικές παρασυναγωγές ενώ με μίσος και θρασυδειλία κατηγορείτε για "μειωμένη αντιληπτική ικανότητα" αυτούς που αποκαλύπτουν την αντίχριστη πλάνη σας. Μιλάτε ακόμα και για τις "ειδωλολατρικές ρίζες μας" στο κείμενό σας! ξεχνώντας ότι ο Χριστός Σταυρώθηκε και Αναστήθηκε για να μας απαλλάξει από την πλάνη των ψεύτικων θεών και ειδώλων και για να ξεριζώσει την αμαρτία εφόσον με καλή προαίρεση και Ελεύθερη Βούληση, όσο αμαρτωλοί και αν είμαστε, μετανοούμε διαρκώς και ομολογούμε την Ορθόδοξη Πίστη μας δεχόμενοι την Αληθινή Αγάπη Του και την Χάρη του Αγίου Θεού…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ να συγκρίνετε τις θεολογικότατες ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ Εικόνες και την ΑΙΡΕΣΗ της Εικονομαχίας με το κοσμικό ημερολόγιο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ με το οποίο μετράμε τον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ χρόνο. Γιατί οι ορθόδοξες εικόνες-αγιογραφίες εκφράζουν και περιγράφουν παραστατικά ως άλλα "θεολογικά ορθόδοξα βιβλία" την Ιερή ορθόδοξη παράδοσή μας, την Θεολογία μας και χωρία της Αγίας γραφής, την Ανάσταση, την Σταύρωση, την Βάπτιση, την Ενανθρώπιση του Αγίου Λόγου του Θεού με την αγιογράφηση του Προσώπου του Χριστού… Το κοσμικό ημερολόγιο του ειδωλολάτρη Ιουλιανού ή το νέο διορθωμένο Ιουλιανό με τήρηση του Πασχάλιου Κανόνα ή και το Παπικό που δεν τηρούν ούτε τον Πασχάλιο Κανόνα δεν έχουν καμιά θεολογική και εκκλησιαστική σημασία ως ΓΕΝΙΚΟ μέτρο προσδιορισμού του Χρόνου και για αυτό δεν αποτελεί Δόγμα, ούτε καν εκκλησιαστικό ζήτημα και μπορεί να αλλάξει καθώς ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!…

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι οι ημερολάτρες σαν τους Παπικούς "εικονογραφούν" ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ακόμα και την "Αγία Τριάδα" ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… Καινή ΔΙαθήκη, Κατά Ιωάννη, κεφάλαιο 6, στίχος: "46 οὐχ ὅτι τὸν πατέρα τις ἑώρακεν, εἰ μὴ ὁ ὢν παρὰ τοῦ Θεοῦ, οὗτος ἑώρακε τὸν πατέρα".= "Όχι βέβαια ότι είδε κανείς τον Θεό Πατέρα εκτός μόνον από τον προερχόμενο, γεννημένο από τον Θεό (Ομοούσιο) και απεσταλμένο του (στην Γη Χριστό). Αυτός (ο Χριστός) μόνο έχει δει τον Πατέρα Θεό". Η ΕΒΔΟΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ. Μην αρχίσετε πάλι τις σοφιστείες κύριε Χριστοδουλίδη γιατί φυσικά προσκυνάμε τον Θεάνθρωπο Χριστό και το Πνεύμα του Αγίου Θεού μαζί, ταυτόχρονα αλλά εικονογραφούμε-αγιογραφούμε μόνο αυτό που μας έχει φανερώσει ο Άγιος Θεός, δηλαδή, μόνο το Πρόσωπο του Θεανθρώπου Χριστού στις Ορθόδοξες σεπτές Ιερές Αγιογραφίες μας.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Βέβαια οι πλάνες των ημερολατρών είναι πολλές όπως η "αναπαράσταση" σε εικόνα του "Αγίου Τριαδικού Θεού" ("σατανική απεικόνιση" , την οποία αντέγραψαν από τους αντίχριστους σιωνιστές αιρετικούς Παπικούς) που "κανένα ανθρώπινο μάτι στην Γη όσο ζει εκτός του Θεανθρώπου Χριστού δεν έχει δει".

Φτάσατε στο σημείο για να δικαιολογήσετε την αιρετική ημερολατεία σας (να δούμε τι άλλο άσχετο θα ρωτήσετε) να "συγκρίνετε και να αναρωτιέστε κουτοπόνηρα μήπως να αλλάξουμε την "Παρασκευή" με την "Αγία Αναστάσιμη ημέρα της Κυριακής", η οποία αποτελεί Ιερή Παράδοση της Εκκλησίας μας γιατί Κυριακή Αναστήθηκε ο Χριστός και τελούμε την Θεία Ευχαριστία... "σαν να πρότεινε δήθεν κανείς ορθόδοξος να την αλλάξουμε"!

Οπότε επειδή Σώζει την Αθάνατη ψυχή μας μόνο η Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και όχι τα κοσμικά ημερολόγια και εφόσον είμαστε αποτειχισμένοι από την αντίχριστη Σιωνιστική παναιρεση πανθρησκεία του Οικουμενισμού, και τους αιρετικούς Οικουμενιστές του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων παρασυναγωγών, θα σας ΡΩΤΩ συνεχώς δημόσια και ας φοβάστε να απαντήσετε... απευθύνομαι ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ "ΝΑΙ" Ή ΜΕ ΕΝΑ "ΟΧΙ" ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ "ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: "ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ"; "ΝΑΙ Ή ΟΧΙ"; (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΣΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ "ΝΑΙ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΠΟΔΟΥΛΗ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΣΑΣ!)

ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ; ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΑ" ΤΟΥ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΖΕΡΒΑΚΟΥ.
...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
"ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ελπίζω, πλέον, να καταλάβατε κ. Κουντούρη, πώς πορεύεται διχρονικά η διαχρονική (sic) «μια αγία» κλπ. εκκλησία. Πορεύεται με το διαχρονικό ημερολόγιο του Πάπα, το οποίο διορθώθηκε, έγινε «διορθωμένο Ιουλιανό ειδωλολατρικό ημερολόγιο», επειδή οι πατέρες της Εκκλησίας δεν ήταν καλοί αστρονόμοι. Οι ημέτεροι διαχρονικοί διορθωτές και νεοπατέρες, πήραν αυτά που πήραν από τον Πάπα, τα έκοψαν από εδώ, τα έρραψαν από εκεί, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε εξασφαλισμένη τη σωτηρία μας και γράφουμε «εν παραληρήματι αγάπης» τα κατεβατά μας.

Ο κ. Μοσχοβίτης Ευστάθιος - αστάθιος, έστειλε και στη δική μου ιστοσελίδα όλα αυτά που δημοσιεύει η «Ορθόδοξη Φωνή». Ο υποφαινόμενος, και διαχειριστής του kyprianoscy. blogspot ιστολογίου, λόγω ελλείματος παραληρηματικής αγάπης, αδυνατεί να προβεί στην αναδημοσίευση. Είναι κατά τον νουν «ετεροχρονισμένος».

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία