14,5% λιγότεροι Έλληνες έως το 2050

Τη συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5% έως το 2050 προβλέπει το Διεθνές Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Αναλύσεων Συστημάτων (IIASA) της Βιέννης, ενώ στο ίδιο διάστημα, στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ ο πληθυσμός θα αυξηθεί κατά 6,6% σε σύγκριση με σήμερα.

Αυτοκτονούμε!!!
Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2015
16.710.000 ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από εκτρώσεις!!!
Με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986.
 Με την έντεχνη από το  1980  αλλοίωση της ομοιογένειας των Ελλήνων με περίπου 3.000. 000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 Και τώρα με την  σταδιακή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι όντως τραγικόν, ευρισκόμεθα προ της  αλλοιώσεως και μειώσεως του ελληνικού πληθυσμού, οι υπεύθυνοι του έθνους συνεχίζουν να νομιμοποιούν και να πληρώνουν δια 350 χιλιάδες περίπου, εκτρώσεις, ετησίως, και ο Κλήρος; Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου…
 Αυτοκτονούμε!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πράγμα κραυγάζει.Όταν διώχνουν χιλιάδες ελληνόπουλα στο εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν χιλιάδες νεαρά άτομα όχι μόνο αλλογενή αλλά και αλλόθρησκα,δολοφονούνται χιλιάδες άλλα ελληνόπουλα με εκτρώσεις,ελληνόπουλα που δε βλέπουν το φως το ήλιου και αυτά μια μέρα θα μας ζητήσουν το λόγο και θα είναι κατήγοροι μας στην άλλη ζωή,θα ήταν ανόητο να ελπίζουμε για ύπαρξη της Ελλάδας όπως τη ξέρουμε σε 50-10 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Η κυβέρνηση συνασπισμού Τσίπρα – Καμμένου ζήτησε από τον εισαγγελέα Χίου την άσκηση δίωξης κατά του μητροπολίτη Χίου, Μάρκου Βασιλάκη, ο οποίος τόλμησε να πει πως οι μετανάστες που πλημμυρίζουν το νησί είναι λαθρομετανάτες και όχι πρόσφυγες από την Συρία.

Οι ΓΟΧ υπέγραψαν το θρησκευτικό Νομοσχέδιο, το οποίο εν πρώτοις φιμώνει και παραδίδει την Εκκλησία στην ΝΤΠ

Άρθρο 10 / Διάλυση θρησκευτικού νομικού προσώπου

1. Το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο διαλύεται στις περιπτώσεις που προβλέπει ο κανονισμός του και σε περίπτωση που τα μέλη του μείνουν λιγότερα από εκατό. Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου, το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο μπορεί να διαλυθεί αν το ζητήσει η διοίκησή του για οποιονδήποτε λόγο και αν το ζητήσει η εποπτεύουσα αρχή ή ο αρμόδιος εισαγγελέας:
α) αν δεν έχει τουλάχιστον έναν θρησκευτικό λειτουργό για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών,
β) αν στην πραγματικότητα επιδιώκει σκοπό διαφορετικό από αυτόν που ορίζει ο νόμος και
γ) αν η λειτουργία του έχει καταστεί παράνομη ή ανήθικη ή αντίθετη προς τη δημόσια τάξη. Η αίτηση εκδικάζεται κατά την εκούσια δικαιοδοσία.
Η εποπτεύουσα αρχή μπορεί να προβαίνει σε τακτικούς ή έκτακτους ελέγχους για τη διακρίβωση της νόμιμης λειτουργίας του νομικού πρόσωπου, οι οποίοι περιορίζονται αποκλειστικά στη συνδρομή ή μη των λόγω διάλυσής του.

σ.σ. δηλαδή αν κηρύξεις κάτι ανάλογο με τον εν λόγω επίσκοπο, πάει η ενορία, και αν βγείς στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς για κανένα βλάσφημο θεατρικό έργο, σε μάζεψαν, και μόλις εξακριβώσουν που υπάγεσαι, πάει η ενορία.
(Ελπίζω να καταλάβανε κάποιοι γιατί τα φορτώνω στους ΓΟΧ απο τα ιστολόγια...)

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Αναλυτικά και σύντομα, βλέπε στο Μαρτυρική Εκκλησία.