π. Γεώργιος Μεταλληνός : Η ένωση έγινε, όχι τώρα, προ πολλών ετών!


***
Ο  telemaxos doumanis άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "π. Γεώργιος Μεταλληνός : Η ένωση έγινε, όχι τώρα, ...":

Tότε τι τα φοράς τα ράσα και κάνεις τον παπά π. Γεώργιε; Οι αιρετικοί και οι κοινωνούντες μετ’ αυτών δεν έχουν Ιερωσύνη! Αλλά δυστυχώς όπως και ο ταλαίπωρος Καβουρίδης έτσι και συ και οι όμοιοί σας, έχετε την γνώση της αληθείας αλλά αρνείστε την δύναμη αυτής! Ομοιάζετε στο του Απ. Παύλου : " γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζων". Λυπούμαι  ειλικρινά διότι δεν ξέρω δια ποίαν αιτία εσείς και οι άλλοι κρατάτε αυτή την στάση! Αρχίζω να πιστεύω ότι,  ή σας έχουν δέσει με όρκους οι προϊστάμενοί σας, ή δεν πιστεύετε τίποτα,  και όλα όσα γράφετε και λέτε είναι μόνο προς εντυπωσιασμό και άγρα οπαδών και χειροκροτημάτων από τον δικαιωματικά πλέον φύση και ουσία γεροντολάγνο-ειδωλολάτρη λαό!!! 



***

Ο  telemaxos doumanis άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "π. Γεώργιος Μεταλληνός : Η ένωση έγινε, όχι τώρα, ...": 

Ανώνυμος γιατί?? Φοβάσαι μην χάσης την θέση σου??
  Τέλος πάντων !!  Εγώ με την Χάρη του Θεού ανήκω στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!  Ναί Αυτή που δεν πρόσθεσε ούτε αφαίρεσε τίποτα από  όσα μας δίδαξαν οι  ΆΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, Αυτή που δεν αποδέχτηκε ΠΟΤΕ την σατανική πατριαρχική εγκύκλιο του 1920 , Αυτή που δεν έγινε ποτέ μέλλος της διαβολικής συνάξεως του λεγομένου -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 1948- ανήκω στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που έχει ανόθευτο Αποστολική διαδοχή - δεν προσέτρεξε σε κρυφο-οικουμενιστές - δια να λάβει χειροτονίες. Ανήκω στην ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , η οποία ΝΑΙ πιστή στις αποφάσεις των Ορθοδόξων Συνόδων χρησιμοποιεί το  ημερολόγιο για την εκκλησιαστική τάξη των εορτών αιωνίως , εν  αντιθέσει με το 
 νέο ημερολόγιο, που κάθε έτος αναγκάζεστε να προσαρμόζετε το ΤΥΠΙΚΟΝ των εκκλησιαστικών ακολουθιών , δια να μην εορτάσετε το ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ το καλοκαίρι !!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σβήσατε το σχόλιο εναντίον των μπουρδολογιών του Τηλέμαχου;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι μπουρδολόγοι υποστηρίζονται μεταξύ τους.

Silver είπε...

Σε ευχαριστώ για τον καλόν σου λόγο...

Θα πρόσεξες ότι για πολλές ώρες υπήρχαν δύο κείμενα με το ίδιο περιεχόμενο εκτός άπό τα σχόλια. Προσπάθησα να διαγράψω το ένα και έγινε το λάθος.

Γνωρίζεις ότι δεν σβήνω σχόλια κανενός τόσα χρόνια! Λάθη όμως κάνω.

Απόδειξη τούτου, (ότι επιτρέπω όλα τα σχόλια) είναι και το ανωτέρω σχόλιό σου που με προσβάλεις. Δεν πειράζει. Νάσαι πάντα καλά!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ ένα λύκο που είναι και φαίνεται και έρχεται από την Πόλη,
παρά έναν λύκο ντυμένο ποιμένα και να είναι μέσα στο μαντρί.
Ο δεύτερος κατηγορεί τον πρώτο και νομίζουν τα πρόβατα ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγουν από το μαντρί που τα έχουν κλείσει και τα φοβερίζουν μην τυχόν και το σκάσουν (αποτείχιση ή άλλο). Λένε με το μυαλό τους ότι αφου έχουμε αυτόν τον καλό ποιμένα που μένει εδώ, τότε δεν υπάρχει λόγος να φύγουμε από εδώ, αφού ακόμα τουλάχιστον είμαστε ασφαλείς. Ο ποιμένας αυτός μας προσέχει. Μην μείνουμε και αδέσποτοι...(εκτός εκκλησίας).
Άλλωστε η εκκλησία είναι δεσποτοκεντρική (sic...το ακούσαμε και αυτό).

Αυτό το είδατε;
https://apotixisi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_6.html#more
Ο +I.Γ.Ζ. είχε πει για το θέμα της εγκυρότητος των μυστηρίων αλλά...ήταν φανατικός και εξτρεμιστής για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντίνε στο σχόλιο σας 29 Ιουλίου 2016 - 6:56 π.μ. λέτε ότι σας πρόσβαλλα.
Δεν σας πρόσβαλλα. ΤΟ δεύτερο σχόλιο δεν είναι δικό μου, αν εννοείτε αυτό. Μόνο το 1ο σχόλιο είναι το δικό μου και εκεί δεν υπάρχει καμία προσβολή για το πρόσωπό σας.

Αναγνώστης σου

Silver είπε...

Σεβαστέ μου "Αναγνώστη" δεν εννοώ εσένα.

Εν πάση περιπτώσει το λάθος ήταν δικό μου και ζητώ από όλους συγγνώμη.

Δεν γνωρίζω αρκετά από υπολογιστές.

Νάσαι πάντα καλά!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ Κωστάκη μου να είσαι πάντα καλά και η Παναγία μαζί σου!

Silver είπε...

Ειλικρινά σε ευχαριστώ!

Η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος