Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν με 73 νεκρούς αλλά και οι Οικουμενιστές συνεχίζουν να μοιράζουν "Άγια" Κοράνια και οι ευλαβείς βλαμμένοι "Χριστιανοί" να τους υποδέχονται στην πάλαι ποτέ αγιοτόκο Ελλάδα με ανθοδέσμες. Πως καταντήσαμε Λοχία!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απο την δωρεά του " πνεύματος" - όχι του αγίου

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!Θα ζούμε εικόνες πολύ φοβάμαι σαν κι αυτές που συμβαίνουν στη μέση ανατολή.200 νεκροί κάπου στο Ιρακ πριν λίγες μέρες,αλλού 40,50 60 100 νεκροί από τζιχαντιστές.Μια κοπέλα τη σφάξαν σαν αρνί και τοποθέτησαν το κεφάλι της πάνω στο ευαγγέλιο επειδή αρνήθηκε να αρνηθεί το Χριστό.Και τους υποδέχονται στην Ευρώπη,βάζουν κινητές βόμβες ανάμεσα μας.Αυτές οι μετακινήσεις τους χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων.Τουρκία,Σαουδική Αραβία Κατάρ και από ΗΠΑ παρακαλώ για να δημιουργούν εστίες έντασης και πανικού στους πληθυσμούς της Ευρώπης και στην Αμερική για να τους κρατούν υπό το κράτος του φόβου,να περνάνε τις σατανικές αποφάσεις τους χωρίς να κουνιέται φύλλο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν είμαστε προφήτες, απλά προσπαθούμε να δούμε την πραγματικότητα χωρίς τις παρωπίδες των ΜΜΕ. Τόσο καιρό λοιπόν επισημαίνουμε τον κίνδυνο του Ισλάμ. Είμασταν οι ακραίοι, οι ζηλωτές, οι "φασίστες".

Το ισλάμ το ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. Το βίωσαν εκατοντάδες χρόνια (όπως ήξεραν πολύ καλά ποιοι είναι οι Εβραίοι). Τα ακούγαμε από τις γιαγιάδες μας και τις μανάδες μας. Αυτές είχαν ακόμη νωπές τις "αναμνήσεις".

Εμείς -ως Ελλαδική κοινωνία- θέλαμε να παραστήσουμε τους ανεκτικούς, τους φιλεύσπλαχνους, να βοηθάμε τους "πρόσφυγες". Δεν βλέπαμε ότι είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και άντρες (τελείως παράδοξο, αφού οι πρόσφυγες πάντα ήταν γυναικόπαιδα).
Πήγαν και οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί να φωτογραφηθούν μαζί τους, να δείξουν πόσο καλοί είναι που βοηθάνε τους μουσουλμάνους.
Τώρα άρχισαν πάλι τα βοθροκάναλα να αποδείξουν ότι δεν φταίει το Ισλάμ αλλά κοινωνικοί λόγοι όπως η ανεργία κλπ! Αν έχεις αποδεχθεί να είσαι ηλίθιος, κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Την απάντηση μας την έδωσαν ευτυχώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι.