Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΜΟΥ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΟΜΠΟΛΙΕΦ

Ιερομονάχων  Καλλίστου Τζουλακίντζε -  Γρηγορίου  Ζιώγου


Τα τελευταία  χρόνια έχει ξεκινήσει  μια ανείπωτη προπαγάνδα για την αγιοποίηση κάποιων  Ιεραρχών. Η αιχμή του δόρατος είναι ο Λουκάς ο Ιατρός και ο Σεραφείμ Σόμπολιεφ.
Ο Λουκάς  ο Ιατρός  υπέστη εξορίες και ήταν  ανθρωπίνως παράδειγμα προς μίμηση…
Το 1942 όμως  εισχώρησε   στην Κομμουνιστική εκκλησία του Στάλιν όπου και επισκοποιήθηκε  ενώ τον βράβευσε  προσωπικά ο Στάλιν.
Ο Σεραφείμ  Σόμπολιεφ  ήταν επίσκοπος της Μαρτυρικής Εκκλησίας της Ρωσικής Διασποράς  αλλά το 1945 εισχώρησε  στην Κομμουνιστική εκκλησία του Στάλιν.
Ηταν αντιοικουμενιστής  αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα, διότι ο μεγαλύτερος αντιοικουμενιστής  ήταν ο Στάλιν, όπου αρνήθηκε κατηγορηματικά την ένταξη στο ΠΣΕ.
Αντιοικουμενιστές είναι  και ένα σωρό κληρικοί  που μνημονεύουν Οικουμενιστές…

Διά ταύτα ο Λουκάς ο Ιατρός και  ειδικά  ο Σεραφείμ Σόμπολιεφ  είναι υπόλογοι για Προδοσία και ουδεμία σχέση έχουν με αγιοσύνη.
Ουαί  και αλλοίμονο  αν αγιάζει αυτός που μνημονεύει  τον μεγαλύτερο σφαγέα των χριστιανών ( Στάλιν )  από καταβολής κόσμου. 
Σημειωτέον: Ο  κανόνας θ’ της εν Λαοδικεία Αφορίζει λαικούς και  καθαιρεί κληρικούς οι οποίοι θα προσκυνήσουν λείψανα αιρετικών ( για ίαση κλπ )

Εάν είναι άγιοι τότε προκαλούμε την Σύνοδο των ΓΟΧ να το ανακοινώσει ΔΗΜΟΣΙΑ

Ας δούμε  τώρα  ενημερωτικά  ποιους μνημόνευαν οι  παραπάνω  « άγιοι »

Όσοι κληρικοί δεν σφαγιάστηκαν  από τους Μπολσεβίκους,  δυστυχώς προτίμησαν την επίγειο βασιλεία και όχι την ουράνιο. Σε συνάντηση τους με τους άθεους κομμουνιστές ρώτησαν:  Δια τι, διώκεται ο κλήρος;
Η απάντηση ήταν διότι ο κλήρος υπηρετεί την Τσαρικήν εξουσίαν και παρουσιάζεται ως εχθρός της κομμουνιστικής εξουσίας και του σοσιαλισμού.
 Οι παρουσιαθέντες κληρικοί απήντησαν, πως είναι σύμφωνοι να εξυπηρετούν την Σοβιετικήν εξουσίαν προκειμένου να έχουν τα δικαιώματα που είχαν επί Τσάρων. Επίσης πως  θα εργάζονταν προς ωφέλειαν  της Ερυθράς εξουσίας  και προς βλάβην  των εχθρών τους, δηλαδή των Χριστιανών.
Μετά τούτο εχωρίσθησαν από τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Μόσχας Τύχωνος και δημιούργησαν  το 1925 αφ’ εαυτόν σύλλογον όπου και ονόμασαν Ζώσαν Εκκλησίαν. Ιδρυτής ήταν ο Μητροπολίτης Σέργιος Στραγκορόντσκυ ( ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΜΟΣ ) και οι επίσκοποι Αλέξιος και Νικόλαος, όπου και έγιναν δεκτοί από τον υπουργό εξωτερικών Μολότοφ. Δουλειά  της κομμουνιστικής Σεργιανικής εκκλησίας  ήταν να εκτελεί τις αποφάσεις των Μπολσεβίκων. Καθημερινή υπόθεση ήταν το σφράγισμα των Μοναστηριών προκειμένου να γίνουν νοσοκομεία και αποθήκες. 
Έκαστος Επίσκοπος και Ιερεύς της κομμουνιστικής Σεργιανικής εκκλησίας, Πράκτωρ και σπιούνος εστί. Όλας τας αιμοχαρείς πράξεις των κομμουνιστών η «Ζώσα Εκκλησία» τας επιδοκιμάζει και ευλογεί. Τους  δε  εχθρούς  του κόκκινου  δράκου  καταράται.                                    Ο Μητροπολίτης Σέργιος, ιδρυτής της Σεργιανικής αίρεσης και μετέπειτα Πατριάρχης   είπε  το εξής:    «Χαρά μας είναι η χαρά σας  και λύπη μας είναι η λύπη σας»
Εστειλαν στα σκοπευτήρια 65.000.000  Χριστιανούς, ενώ τα χιλιάδες στρατόπεδα Γκουλάγκ γέμιζαν με αντιφρονούντες χριστιανούς και γυναικόπαιδα.  Σφαγιάστηκαν 200 Επίσκοποι και 50.000  Ιερείς και Μοναχοί.  Την βασιλική οικογένεια των  Ρωμανόφ  την πρόσεξαν ιδιαιτέρως.  Με τα τσεκούρια τους έκαναν 40 κομμάτια. Κατεστράφησαν 75.000 εκκλησίες και 800 μοναστήρια . Κάηκαν χιλιάδες εικόνες και βιβλία.  Ναοί έγιναν οίκοι διαφθοράς.
Εκατομμύρια χωρικούς  τους στοίβαζαν  στα  βαγόνια και τους οδηγούσαν στον παγωμένο βορρά.   Οι περισσότεροι πέθαιναν στην διαδρομή  και  τους  πέταγαν να  τους  φάνε τα θηρία. Ο θαλάσσιος πυθμένας της Οδησσού ήταν γεμάτος με ανθρώπινα σώματα. 
Στην  Χερσώνα σφαγιάστηκαν  170  ελληνικές  οικογένειες…
Ο χρόνος δεν θέλει με φθάσει, να αριθμήσω  τους τρόπους εκτέλεσης και εξόντωσης των  χριστιανών.
Χύθηκε τόσο αίμα,  ώστε  να δημιουργηθεί  ο χριστιανικός  ωκεανός.
Ο Χίτλερ με όλη του την μανία, ούτε τα μισά δεν κατάφερε να κάνει, απ’ όσα έκαναν οι Λένιν και Στάλιν, εν καιρώ ειρήνης.

Ο Ρώσος Επίσκοπος  Ιννοκέντιος Νοβογορόδ ερμηνεύει το χωρίον  της Αποκάλυψης:
Η πόρνη γυναίκα ( θεολογικά και αναγωγικά στην Αγία Γραφή, γυναίκα νοείται η Εκκλησία )  που ιππεύει τον  κόκκινο δράκο ( τον διάβολο ) πίνοντας σε χρυσό ποτήρι,  τα αίματα  των  Αγίων.   Ναί  αυτή είναι η  Ζώσα Εκκλησία. Η Κομμουνιστική  Εκκλησία.
Τοιαύτη οργάνωσις ανεφάνη εσχάτως εν Ρωσία επί της κυριαρχίας εκεί του κόκκινου δράκου.   Είναι η ένωσις του Χριστιανισμού μετά του κόκκινου αθεϊσμού.
 Δυστυχώς οι θεωρούντες εαυτούς αντιπροσώπους του Χριστιανισμού (κληρικοί) εγένοντο υπηρέται του σατανά, καθ’ ον χρόνον προσποιητώς  παραμένουσι  λειτουργοί  του ΘΕΟΥ.

Ο  Σεργιανισμός  είναι τύπος της εποχής του Αντιχρίστου, όπου οι άνθρωποι θα συμμαχήσουν  με τον διάβολο, προκειμένου να επιβιώσουν.  

1 σχόλιο:

Χ.Ο.Ε είπε...

https://rumble.com/v2t1sey--qrcode-.html