Τελικά δεν θα πάει άδικα το αίμα τους -- Ο μοναδικός λόγος της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι ο έλεγχος της ρωσικής παρουσίας

Αδέρφια, σας έχω νέα. Η συγκυβέρνηση κουτοπόνηρων χαζοδιεθνιστών και του ψευτοδεξιού καψιμιτζή των hot spots κάνει την πετυχεσιά της εμπλοκής του ΝΑΤΟ όλο και καλύτερη. Εδώ και πέντε μέρες άρχισαν λοιπόν τις περιπολίες τα νατοϊκά πλοία, των μεμέτηδων συμπεριλαμβανομένων. Και πού περιπολούν, τάχα για να ελέγξουν τις «ροές»; Περιπολούν ΔΥΤΙΚΑ των ανατολικών νησιών μας στο Αιγαίο! Παρακαλείται δε ο ακομβίωτος στρατάρχης, που έκοψε τα πλεύσιμα των ναυταίων και ετοιμάζεται να κόψει και όλα τα οδοιπορικά όλων των Ενόπλων Δυνάμεων (γράψτε το), να μην αποπειραθεί διάψευση. Η πληροφορία είναι «από το στόμα του αλόγου», που λένε οι Γιάνκηδες φίλοι μας, είναι διασταυρωμένη, αυθεντική και όχι ντεμέκ, σαν τις ψεκασμένες υποσχέσεις για φρένα σε τρενάκια και λοιπά πολιτικά παίγνια, που κανονικά παίζονται σε ανάποδο χαρτόκουτο στην Πειραιώς με τσιλιαδόρους και υπό τον φόβο των πολιτσμάνων:

Λοιπόν, τα νατοϊκά πλοία δεν περιπολούν ανατολικά των νησιών μας που υφίστανται την αθρόα καθημερινή εισβολή. Τουτέστιν δεν παρεμβάλλονται ανάμεσα στις ανατολικές ακτές των ακριτικών νησιών μας και των τουρκικών παραλίων.
Προφανώς είναι θέμα ατλαντικού τακτ. Δεν θέλουν να παρεμβληθούν στις πορείες των εκατοντάδων σκαφών, με τα οποία ο αρχιδουλέμπορος Ερντογάν μάς στέλνει τους πρόσφυγες, που δημιούργησε ως διεθνής τρομοκράτης, και τους λαθρομετανάστες που προσελκύει στη χώρα του μη απαιτώντας βίζα. Τα νατοϊκά σκάφη κόβουν απλώς βόλτες στη μέση του Αιγαίου αποφεύγοντας να στενοχωρήσουν τις μπίζνες trafficking του πολυχρονεμένου μας πατισάχ.

Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε τι μόλις διαβάσατε.


Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι κυβερνώντες συναυτουργοί μάς δουλεύουν, ότι ο μοναδικός λόγος της πρόσκλησης και της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι ο έλεγχος και η αντιμετώπιση της ρωσικής ναυτικής παρουσίας. Στα παλιά τους τα παπούτσια οι «ροές». Τι ωραία που παίζουν με την αλήθεια οι λέξεις τους, ε; Η ανεξέλεγκτη πλημμυρίδα μουσουλμάνων ονομάζεται «ροές». Οι καταυλισμοί προσφύγων και λαθραίων ονομάζονται «hot spots». O εξευτελισμός της χώρας, των συνόρων της, της κοινωνικής συνοχής της, ενδύεται τον «ανθρωπισμό». Τα παιδάκια σάς τα δείχνουν τα κανάλια που σας ντρεσάρουν σαν άλογα. Δεν σας δείχνουν όμως τις στρατιές νέων ανδρών, σε στρατεύσιμη ηλικία, ανάμεσά τους ηττημένοι τζιχαντιστές, κτήνη, συνεργοί του Ερντογάν στη Ράκα και σε άλλους τόπους μαρτυρίου των χριστιανών αδελφών μας, των Κούρδων, των σιιτών και κάθε διαφορετικού. Εκεί μερικοί φωτογραφίζονταν πάνω από μακελεμένα κορμιά, κρατώντας κομμένα κεφάλια, με παραλλαγή, φυσιγγιοθήκες και καλάσνικοφ και στην Ευρώπη ως προσφυγάκια απολαμβάνουν «ανθρωπισμό».

Στα Ιμια και στην Κίναρο τα συμφέροντα του έθνους έχουν σφραγιστεί από το αίμα έξι αριστοκρατών με την κυριολεκτική σημασία. Διότι η αληθινή αριστοκρατία μας δεν είναι οι δόλιοι αποδομητές που πρόσκαιρα κυβερνούν ή οι χασικλήδες ταβλαδόροι που προσλαμβάνουν χωρίς ντροπή. Δεν είναι οι τηλεαλήτες που κουνάνε από τηλοψίας στα γερόντια, στις νοικοκυρές και στους ανέργους κατοστάευρα για να τους κλέψουν και ό,τι τους έμεινε μέσω γραμμών χρέωσης με στημένους διαγωνισμούς. Η αληθινή αριστοκρατία του έθνους είναι οι πρόμαχοι και φύλακές του.

Δεν ξέρω ποιο είναι το αντάλλαγμα για τη ναυτική νατοϊκή κωμωδία στο Αιγαίο και τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και κατσαπλιάδων. Αν είναι η θετική και τσάτρα πάτρα αξιολόγηση ή τίποτα ψίχουλα. Αυτό που ξέρω είναι ότι το αίμα των γιων και των αδελφών μας δεν μπορεί να πάει χαμένο και θα εκδικηθεί την ατίμωση της πατρίδας...


Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: