Όλα συμπτώσεις;

Οι εχθροί του Ισραήλ  γνώριζαν ότι όσο χρονικό διάστημα ο Κλήρος και ο λαός του Ισραήλ μένουν σταθεροί στην πίστη του Θεού, ήταν αδύνατον να  νικήσουν. Από την εμπειρία πολλών ετών γνώριζαν επίσης και τον τρόπο που θα μπορούσαν να νικήσουν. Έτσι  τον χειρότερο και αποτελεσματικότατο αυτόν τρόπο προσπαθούσαν να τον βάλουν σε εφαρμογή, μιας και δεν μπορούσαν να καταστρέψουν με άλλο τρόπο τον Ισραήλ. Τι έκαναν; Με διάφορους τρόπους έκαναν τον Κλήρο και τον  λαό να απομακρύνεται από την ορθή Πίστη, να αμαρτάνει,  να παροργίζει τον Κύριο, για να πέφτει η τιμωρός (παιδαγωγική) χείρα του Θεού, εναντίον του Ισραήλ!


Με τον ίδιο  λοιπόν τρόπο, το Οικουμενιστικό Ιερατείο, εγκαταλείποντας την Ορθή Πίστη της Ορθοδοξίας συμπαρασύροντας την μεγάλη μερίδα του λαού που δεν γνωρίζει την Πίστη του, γίνεται αιτία συμφορών όχι μόνον ατομικών αλλά και γενικών επί όλου του λαού της Πατρίδος μας.

Θέλετε μερικά παραδείγματα;

Το 1438-39 εμπρός στον κίνδυνο να πέσει η Πόλη στους Τούρκους έχουμε προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως  υποτασσόμενοι  στον Πάπα με την ένωση της Φεράρας-Φλωρεντίας. Έτσι επακολούθησε η δουλεία μας.


Το 1920 με την οικουμενιστική εγκύκλιο του Οικ. Πατριαρχείου, εις την οποία ομολογείται ότι όλοι οι αιρετικοί είναι το ίδιο με τους Ορθοδόξους, έχουμε την Μικρασιατική καταστροφή!

Με την αντικανονική άρση των αναθεμάτων το 65 από τον οικουμενιστή  Οικ. Πατριάρχη
έχουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα στη Κων/πολη και στη Κύπρο!

Με την πρόσκληση του αιρεσιάρχη Πάπα στην αγιοτόκο Ελλάδα μας, ήταν μια πράξη που δεν τόλμησε άλλος Αρχιεπίσκοπος να κάνει από το 1054, έχουμε την κοίμηση του οικουμενιστή  Αρχιεπισκόπου, τις καταστροφικές πυρκαγιές και τελικά την οικονομική καταστροφή και υποδούλωση της χώρας  στο Δ.Ν.Τ.

Με την αναγνώριση των μυστηρίων των αιρετικών Κοπτών από τον οικουμενιστή Πατριάρχη Αλεξανδρείας , ακολουθεί η πτώση του ελικοπτέρου και ο θάνατός του.


Με την πρόσκληση του αιρεσιάρχη Πάπα στη μαρτυρική μας Κύπρο,  την νῆσον των μαρτύρων και των Αγίων, από τον οικουμενιστή Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, έχουμε την ήττα του μετριοπαθή Αλί Ταλάτ, νίκη του Έρογλου και τορπιλισμό όλων των προσπαθειών του Προέδρου της Κύπρου Χριστόφια, για δίκαιη επίλυση του Κυπριακού, την πολύνεκρο έκρηξη εις την Ναυτική Βάση της Εθνοφρουρᾶς, η οποία έπληξε τις υποδομές της Κύπρου (ἐργοστάσιο παραγωγῆς ρεύματος, εργοστάσιο αφαλατώσεως κ.λπ.). Η οικονομία της Κύπρου επανῆλθε, μετά την εκρηξη, εις τη κατάσταση εις την οποίαν ηυρίσκετο μετά την εισβολή του Αττίλα.


Δηλαδή, κάθε φορά που ο Κλήρος γίνεται προδότης της Ορθόδοξης Πίστης και ο λαός αδιαφορεί για την προδοσία,  λαμβάνει ένδικο μισθαποδοσία από τον Θεό, Κλήρος και λαός!



Είναι αναπόδραστη νομοτέλεια, η απο­στασία από την Ορθόδοξο Πίστι να ακολουθήται από εθνικές συμφορές.


Κάθε πιστός έχει την υποχρέωση και την εντολή από τον Κύριο, προκειμένου να διαφυλαχθεί η Ορθόδοξος Πίστη, να διαμαρτύρεται παντού και πάντοτε, σε Πατριάρχες, Μητροπολίτες, Επισκόπους, Ιερείς, Μοναχούς.
Μην ξεχνάμε : ο φοβερότερος εχθρός της Ορθοδοξίας είναι ο οικουμενισμός!




Δεν υπάρχουν σχόλια: