Ο Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ἐγκύκλιος ἐνημερωτικὴ καὶ παραινετικὴ 1/26/2016":

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος

Οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, σειρά έχει το δικό μας...

Πληροφορίες από τον Κωνσταντίνο Αθ. Οικονόμου, δάσκαλο, συγγραφέα.
Συμβαίνει στην Νορβηγία και σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, Σουηδία – Γερμανία – Αγγλία κλπ
Στις “προηγμένες” κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ πώλησης παιδιών και ανακατανομής των μαζών, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. Τα παιδιά ανήκουν στην κοινωνία ή το κράτος!Δηλαδή ότι ώρα θέλει ο κοινωνικός λειτουργός σου παίρνει το παιδί σου, και το δίνει σε ανάδοχη οικογένεια.
Το “πανευρωπαϊκό σεξ στάνταρτ” αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!) κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον “αυνανισμό” έως τεσσάρων ετών!!!.
Στη σύμβαση λέγεται ξεκάθαρα, ότι γονείς, γιατροί και νηπιαγωγοί καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια «έρωτα διαφορετικών ειδών”!
Ουσιαστικά, πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης “
juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών. Η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται. Οι αριθμοί των παιδιών που “σώθηκαν” - δηλαδή τα έκλεψαν από τους γονείς τους και τα κακοποίησαν σεξουαλικά - είναι: 200.000 στη Νορβηγία, 300.000 στη Σουηδία, 250.000 στη Φινλανδία, χιλιάδες στη Γερμανία, κ.ο.κ. Κλεμμένες γενιές, κλεμμένες ζωές!
H Νορβηγία νομιμοποίησε τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου! Είναι συνεπώς η πιο «προχωρημένη» χώρα, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι έννοιες παρωχημένες.

Το σύμφωνο συμβίωσης είναι η αρχή της κόλασης που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: