ΣΟΥ Η ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΔΕΞΙΑ


Πρεσβύτερος Ευστάθιος Κολλάς : Aδελφοί· «Ώρα ημάς ήδη εξ ύπνου εγερθήναι… αγιάσατε πόλεμον… ότι αι ημέραι πονηραί εισί» (Αγία Γραφή)

...Έξω και πέρα, παντελώς ξένες προς τις αρχές, το έργο και τις Παραδόσεις του Θεόσδοτου Συνοδικού Συστήματος διοίκησης της Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι οι «Διαθρησκευτικές Συνάξεις, Συνδιασκέψεις, Συναντήσεις, Διεθνή Συνέδρια». Είναι επικίνδυνα δαιμονικά εφευρήματα, που καλλιεργούνται και καθοδηγούνται από τον διεθνή Μασονικό Οικουμενισμό και δυστυχώς πλασάρονται, με ύπουλους και καταχθόνιους τρόπους και μέσα στους κόλπους της Ορθοδοξίας μας, από ανάξιους της αποστολής τους υψηλόβαθμους εκπροσώπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Οσίου Μάρκου του Ασκητού

* Όλα τα θλιβερά που σου συμβαίνουν στην πρόσκαιρη αυτή ζωή να τα συγκρίνεις με τα αγαθά της αιώνιας ζωής και δε θα σε βρει ποτέ αμέλεια στον αγώνα αυτής της ζωής....

Δευτέρα 8 Ιουνίου/ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ/ 18:30 μ.μ --- . ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ/ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=16&t=11002

ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τζαμιού/ τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα.

α) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερσή του επιχειρείται η πραγματοποίηση του σχεδίου
PHEDORA. Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε το 1970, σε μυστική συνδιάσκεψη της παρανόμου μασονικής λέσχης BILDERBΕRG, που στοχεύει στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα.

β) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του τζαμιού και τη σύσταση του τεμένους επιχειρείται να παρουσιαστεί διεθνώς η πλαστή εικόνα μιας Ελλάδας που κατοικείται - και κάτω από τα όρια της Ξάνθης – από πολυπληθή ισλαμική μειονότητα. Η σκοπιμότητα αυτή στοχεύει στην κατάργηση του εθνικού Συντάγματος και τη σύσταση ενός νέου εσωτερικού δικαίου, αυτού των μειονοτικών συνταγμάτων.

γ) ΔΙΟΤΙ κάτι τέτοιο θα επιφέρει καίριο πλήγμα τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας, όσο και στα εθνικά και διεθνή δικαιώματα της χώρας.

δ) ΔΙΟΤΙ με την πραγμάτωση της ανέγερσης του τζαμιού/τεμένους επιχειρείται η σιωπηρή παύση της νομικής ισχύος της συνθήκης της Λωζάνης και η επαναφορά σε ισχύ της συνθήκης του Βουκουρεστίου, που υποβαθμίζει την Ελλάδα από ανεξάρτητη χώρα σε διοικητική περιφέρεια της Τουρκίας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ήδη κλείνει μία και πλέον εικοσαετία που η Πολιτεία, με προκλητική θρασύτητα, επιχειρεί, σε συνεργασία με το Δήμο της Αθήνας, να ανεγείρει το τζαμί/τέμενος πάση θυσία, και μάλιστα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων φορολογουμένων. Την ίδια ώρα που πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε η διακοπή της αποστολής αεροσκάφους στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του Αγίου Φωτός λόγω οικονομικής κρίσης, την ίδια εκείνη στιγμή υπερψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η ανέγερση του τζαμιού/τεμένους, του οποίου το κόστος φθάνει τα 91 εκατομμύρια ευρώ. Η δικαιολογία που προβάλλεται γι’ αυτήν την ολοφάνερη αντίφαση είναι η δήθεν υποχρέωση της δημοκρατίας να εξασφαλίζει σε όλους την ανεμπόδιστη άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων. Και αυτό όμως είναι άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Οι μουσουλμανικές κοινότητες των λαθρομεταναστών ήδη διαθέτουν στην Αθήνα επισήμως 25 τζαμιά και παρανόμως 1.500.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠ. ΑΘΗΝΩΝ; Η θέση της Ι.Μ. Αθηνών, διά του εκπροσώπου της Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, είναι ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται τετελεσμένο, αφού ο προκάτοχός του Αρχιεπ. κ.κ. Χριστόδουλος έχει προσυπογράψει αποδεχόμρενος την εν λόγω ανέγερση στον Ελαιώνα.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ; Από τα προηγούμενα, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Οι θεσμοί της Πολιτείας, της Εκκλησίας και του Δήμου έχουν καταληφθεί από ανθρώπους με αλλότρια και εχθρικά συμφέροντα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα αφεθούμε στη μοίρα που προδιέγραψαν για εμάς και τον τόπο μας οι γνωστοί πάντοτε και μη εξαιρετέοι ανθέλληνες Κίσσινγκερς, Ρόθτσιλντς, Ροκφέλλερς και η παρέα τους – δηλαδή το θάνατο της φυλής μας – ή αν θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια και θα ελευθερώσουμε τον τόπο μας, την Εκκλησία μας και το λαό μας.ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Ταις των Αγίων Σου πρεσβείαις… ---- του αειμνήστου Σεργίου Σάκκου, Ομ. Καθ. Α.Π.Θ.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία, κατανοώντας την ανάγκη μας για στηριγμό και συνεπικουρία στην καθημερινή ζωή, μας προσφέρει πλούτο πολύτιμο και δωρεά μυριάκριβη τους αγίους της πίστεως. Είναι οι μεγάλοι μας αδελφοί, που προπορεύθηκαν και έτρεξαν πριν από μας το δρόμο. Στεφανωμένοι τώρα και ένδοξοι στη θριαμβεύουσα Εκκλησία, υμνούν και ευχαριστούν τον άγιο Θεό και συγχρόνως δεν παύουν να νοιάζονται και να προσεύχονται για μας, τα μέλη τής στρατευομένης. Είναι οι άγιοι οι ευλογημένοι συνεργοί του Θεού και δικοί μας πρεσβευτές προς Αυτόν. Ο πανάγαθος και παντοδύναμος Θεός, που δημιούργησε τα σύμπαντα με τον πανσθενουργό λόγο του, για τη δημιουργία της καινής κτίσεως, της Εκκλησίας, ζήτησε και πήρε συνεργάτες. Είναι όλοι οι προφήτες και οι δίκαιοι της Παλαιάς Διαθήκης, οι απόστολοι και οι άγιοι της Καινής Διαθήκης, οι πατέρες, οι διδάσκαλοι και οι ποιμένες της Εκκλησίας, οι μάρτυρες, οι όσιοι, οι ομολογητές. Είναι γενικά οι άνθρωποι του Θεού σε κάθε εποχή, με κορυφαία την πρώτη και μοναδική στη χορεία των συνεργατών του Θεού, την Παναγία Μητέρα του, που έγινε και δική μας μητέρα, ελπίδα, σκέπη, προστασία και «πρεσβεία θερμή» προς τον Κύριο.

Πρόσκληση Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=16&t=11000

Εικόνα

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 – ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ---- «Οι Άγιοι Πάντες διά πίστεως κατηγωνίσαντο βασιλείας»

Άρωμα αγιότητας

Μάρτυρες της αλήθειας και της σωτηρίας που προσφέρει ο Χριστός «έως εσχάτου της γης» έγιναν μετά την Πεντηκοστή οι άγιοι Απόστολοι. Τις διόδους της φωτεινής τους πορείας ακολούθησαν και όλοι οι άγιοι που κοσμούν το στερέωμα της Εκκλησίας και τη λαμπρύνουν με τη μαρτυρία τους. Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Εκκλησία μας τιμά την ιερή μνήμη όλων «των απ’ αιώνος ευαρεστησάντων αγίων». Επειδή υπάρχουν και πρόσωπα που δεν έγιναν γνωστά και δεν συμπεριλήφθηκαν τα ονόματά τους στο αγιολόγιο, με τη σημερινή εορτή των Αγίων Πάντων, όλες οι μορφές που καταξιώθηκαν ν’ αγιάσουν απολαμβάνουν της τιμής που προσφέρει η Εκκλησία.